Ziuriu yra vandeniu mamyciu as ir vandene
Pasirodo kolkas as viena - mergele
Joo, ir nė vienos mamos mergelės Bet suprantama, kokia dar mergelė, jeigu lelių turi Išskyrus... na, ir taip žinot, ką
Aš gimiau kaip Svarstyklės, vienintelis negyvas Zodiako ženklas. Jei būčiau gimusi laiku, būčiau buvusi Skorpionas Tai kurio ženklo horoskopą man dabar skaityti? Paskaityčiau, nepaisant to, kad mes gyvename lyg ir heliocentrinėje pasaulio sistemoje, o astrologija remiasi ta senąja, geocentrine...
Aš gimiau kaip Svarstyklės, vienintelis negyvas Zodiako ženklas. Jei būčiau gimusi laiku, būčiau buvusi Skorpionas Tai kurio ženklo horoskopą man dabar skaityti? Paskaityčiau, nepaisant to, kad mes gyvename lyg ir heliocentrinėje pasaulio sistemoje, o astrologija remiasi ta senąja, geocentrine...
Oi sorry ENIGMA, kol publikavau žinutę, parašei ir tu. Pasitaisau: būna mamyčių ir mergelių, bet tai ne taisyklė, o greičiau išimtis
Priklausau Svarstyklių gildijai
O per savo gyvenimiškus pastebėjimus padariau išvadą, kad geriausios namų šeimininkės yra vėžiukės.
O per savo gyvenimiškus pastebėjimus padariau išvadą, kad geriausios namų šeimininkės yra vėžiukės.
Vandenis
Vandenis
Aš ir mergelė
as irgi avinelis tipiskiausias
Tauras
Bet kiek musu mazai
Bet kiek musu mazai
as ozkyte na is aplinkiniu pastebejimu tai ir charakteris pas mane ozkiuko labai jau uzsispyrus esu bet man taip neatrodo nors kiti man aiskina kad vistik esu uzsispyrus