Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 07 14, 16:09)
о! viskas tvarkoj, iki gyd. liko 2 val, o mano mmm atejo! Super!  thumbup.gif  Bet jau kita men as ju nenoriu! Kita men. prasom neateiti visai, a girdejot!!!???

sakiau gi, kad lietus tau jas issauks bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, grizta vadas visas nekoks, bet su syosena, nors ir skausmo spaudziama, bet dabar tik vieno laukiu, kad greiciau rugsejis. smile.gif

Kas naujo, kokie rezultatai? bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Su sugriztuvemis! 4u.gif
Kaip viskas praejo?

I nestukes Rute ir Vilmosa itrauk smile.gif
Atsakyti
Susikomplikavo siek tiek ta operacija, truko 3.5 val, 4 pjuviai, labai baisiai, pasak gyd ten viskas buvo, teko ir gimdos kakleli traukti zemyn, kad vietos darbui pasidaryti, begalo viskas sulipe, skysciu pilna, kairysis kiausintakis visai baisus buvo, deformuotas ar nuo pat pradziu ar dar nuo rastos endo, desiniojo maza gabaliuka paliko, nes nejo prieiti, viska sutvarke, gimdos kaklelis, gimda, kiausides puikios, kaip tik ovuliavau tada, mate abiejose po foli nemaza, rugsejo pradzioje susitikimas jau paskirtas pas spec. Gerai nusiteikusi esu, tik skausmai nemazi, vos judu krutu, atrodo pamesiu viska. doh.gif

Sveikinu merginas. nestuke.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 14, 18:23)
Susikomplikavo siek tiek ta operacija, truko 3.5 val, 4 pjuviai, labai baisiai, pasak gyd ten viskas buvo, teko ir gimdos kakleli traukti zemyn, kad vietos darbui pasidaryti, begalo viskas sulipe, skysciu pilna, kairysis kiausintakis visai baisus buvo, deformuotas ar nuo pat pradziu ar dar nuo rastos endo, desiniojo maza gabaliuka paliko, nes nejo prieiti, viska sutvarke, gimdos kaklelis, gimda, kiausides puikios, kaip tik ovuliavau tada, mate abiejose po foli nemaza, rugsejo pradzioje susitikimas jau paskirtas pas spec. Gerai nusiteikusi esu, tik skausmai nemazi, vos judu krutu, atrodo pamesiu viska.  doh.gif

Sveikinu merginas.  nestuke.gif  wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

Laikykis, mergyte. Pagulėk, pailsėk, atsigauk, o rugsėjį kartu eisim rudeninio derliaus nuimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 14, 16:23)
Susikomplikavo siek tiek ta operacija, truko 3.5 val, 4 pjuviai, labai baisiai, pasak gyd ten viskas buvo, teko ir gimdos kakleli traukti zemyn, kad vietos darbui pasidaryti, begalo viskas sulipe, skysciu pilna, kairysis kiausintakis visai baisus buvo, deformuotas ar nuo pat pradziu ar dar nuo rastos endo, desiniojo maza gabaliuka paliko, nes nejo prieiti, viska sutvarke, gimdos kaklelis, gimda, kiausides puikios, kaip tik ovuliavau tada, mate abiejose po foli nemaza, rugsejo pradzioje susitikimas jau paskirtas pas spec. Gerai nusiteikusi esu, tik skausmai nemazi, vos judu krutu, atrodo pamesiu viska.  doh.gif

Sveika sugrizus 4u.gif 4u.gif Svarbu viskas gerai baigesi ir dar geriau viskas!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bus smagu draugaut su tavim rugseji!!!! smile.gif 4u.gif Ilsekis ir greiciau sveik!!!! oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 14, 18:08)
Oj nu ir kosmaras su mano organizmu - viduriai uzkieteje nesvietiskai, ka tik darbe prasedejau wc beveik valanda ir jau galvojau gyva neiseisiu  blink.gif Pagal visokius skaiciavimus man siomis dienomis galetu prasideti implantacija, o as cia sedziu ant wc ir stenu . Tuoj pulsiu i asaras  unsure.gif

Iride, kad tu zinotum kaip as laukiu tu uzkietejusiu viduriu, nes man kai kabinosi maziukas-ziauriai uzmietejo, ale tik pradejus kristi skaiciukams, vel viduriai normalus. Taip kad zinok-dziaukis uzkietejusiais, arba gali man atiduoti, as paimsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 07 14, 19:56)
Iride, kad tu zinotum kaip as laukiu tu uzkietejusiu viduriu, nes man kai kabinosi maziukas-ziauriai uzmietejo, ale tik pradejus kristi skaiciukams, vel viduriai normalus. Taip kad zinok-dziaukis uzkietejusiais, arba gali man atiduoti, as paimsiu  lotuliukas.gif

Mano manymu, kaip pozymi ziauriai per anksti butu uzskaityt. Bet uzteks sia neerotiska tema diskuoti lotuliukas.gif

Zemyna, sveika pargrizus! Linkiu lengvo atsigavimo, operacija is tiesu sunki pas tave buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 14, 16:56)
Mano testukai pirkti ebay,made in china,jei ka.Paprastos juosteles,jautrumas 10IU.
Camelijoj su 10 iu irgi teko matyt.O siaip gan anksti parode HCG Biocard is Gintarines vaistines,oficialus jautrumas 25IU,o man su 7.55 jau vaiduokliavo ir ne taip mazai.

paskaiciau ir nulekiau iki gintarines vaistines, nes ji prie pat namu. ir sako tokiais neprekiaujam... nusipirkau kazkokius paprastus ir puoduka. zodziu, jau turiu ka apsiusiot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 14, 18:23)

oj zinau ta jausma... sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 14, 18:09)
Sveikos, grizta vadas visas nekoks, bet su syosena, nors ir skausmo spaudziama, bet dabar tik vieno laukiu, kad greiciau rugsejis.  smile.gif

Kas naujo, kokie rezultatai?  bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif

Zemyna-melynake - sveik mazute, skamba tikrai kaip labai rimta operacija, 3.5 valandos doh.gif Bet va uztai rezultatai puikus, viskas kas sugadinta ir nereikalinga ispjauta, palikta tik namuciai maziukams. Ir as realiai punkcija apturesiu arba pacioj rugpjucio pabaigos arba rugsejo pradzioj, taip kad cia jau nemazas burys thumbup.gif

T.P.Keberiokst
- oi pavarei ir prajuokinai lotuliukas.gif Griztu namo ogi ziuriu laiskas Citui lotuliukas.gif Ziurejau ziurejau as i ji, flegma supratau tik po keliu akimirku, net MB greiciau susiprato thumbup.gif Ale kaip as durna tau vardo neparasiau isivaizdavau kad mes gi cia visos zinom viena kitos vardus lotuliukas.gif Bet pastui tai cia dzin, jiems tas Citas tai tik dar vienas keistas imigranto vardas biggrin.gif Aciu brangioji 4u.gif

Alda - tai ryt jau NT apsysiosi bigsmile.gif Laukiam vaiduokliu thumbup.gif

Iride - patvirtinu, man su paskutiniu IVF irgi maniau numirsiu kaip viduriai buvo uzkieteje, ir tikrai kabinosi kazkas, nes hcg buvo 13,tik pabegti nuprende maziukas, matyt nenorejo gimti per salcius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 14 liepos 2011 - 22:12
QUOTE(Citas @ 2011 07 14, 23:11)

T.P.Keberiokst
- oi pavarei ir prajuokinai  lotuliukas.gif  Griztu namo ogi ziuriu laiskas Citui  lotuliukas.gif Ziurejau ziurejau as i ji, flegma supratau tik po keliu akimirku, net MB greiciau susiprato  thumbup.gif  Ale kaip as durna tau vardo neparasiau isivaizdavau kad mes gi cia visos zinom viena kitos vardus  lotuliukas.gif Bet pastui tai cia dzin, jiems tas Citas tai tik dar vienas keistas imigranto vardas  biggrin.gif  Aciu brangioji  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu gerule tu biggrin.gif

Alda, nu laukiam jau laukiam testo parodymu thumbup.gif

Zemyna, mergaite, zinau ir as ta jausma.....Bet dabar esi visa sutvarkyta, paruosta naujiems darbams mirksiukas.gif

Iride, akys i tave dabar lens.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
Nu super naujienos. Nors ir sunki ta operacija buvo, bet tikria reiskia jos reikejo! thumbup.gif thumbup.gif Viska sutvarke-aptvarke, dabar ilsekis, miegaukis vasara, atsistatyk ir tada ir rugsejis! wub.gif

Alda, laukiam, laukiam rezultatu! Geru ir nusotabiu!

Iride du kiviai! Ir ant tuscio skrandzio stikline silto vandens. Paziurek ka valgai, daugiau darzoviu, ypac zaliu! ir sekmes, nes malonumas tai menkas su tokia problema! doh.gif

Mano naujienos geros: viskas puiku, organizme juokiu nesamoniu neatsirado (aciu tau, organizmas wub.gif ), tai gi jau nuo siandien startuoju gert visus vaistukus (aspirinas ten ir taip toliau) ir uz 12 d. i skana ziureti kaip ten mano gleivine. Manau tada jau bus ir data nustatoma. Jo procesas nenusakomai paprastesnis thumbup.gif
Atsakyti