Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 14, 13:54)
Taigi greitai greitai nubegi ir nusiperki  biggrin.gif matau nedorus pavyzdzius as cia rodau....  ax.gif

Betut, o kokius tu testukus naudojai ir kur pirkai? as eurovaistinej ziurejau, tai ten kazkokia juostele, kasete ir puodukas. kazkur skaiciau, kad tas puodukas ir melagingu vaiduokliuku parodo, tai nzn ar verta juo pasitiket...
P.S. Liniuote tavo superine. Grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 14, 13:58)
Betut, o kokius tu testukus naudojai ir kur pirkai? as eurovaistinej ziurejau, tai ten kazkokia juostele, kasete ir puodukas. kazkur skaiciau, kad tas puodukas ir melagingu vaiduokliuku parodo, tai nzn ar verta juo pasitiket...
P.S. Liniuote tavo superine. Grozis  thumbup.gif

Pirkau RapiPreg kasetes.Kokias 7 pavariau is karto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 14, 14:09)
Pirkau RapiPreg kasetes.Kokias 7 pavariau is karto  tongue.gif

Jauciu, kad neatsilaikysiu ir as prigriebsiu viena kita smile.gif tu nuo kurios dpi pradejai vaiduokliuka matyti?
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 14, 14:19)
Jauciu, kad neatsilaikysiu ir as prigriebsiu viena kita  smile.gif tu nuo kurios dpi pradejai vaiduokliuka matyti?

Toki, kur galvojau, kad man jau vaidenasi tai 8 dpi.... ax.gif Bet jis toks vos vos matomas islindo praejus kokiai 10 minuciu.9 dpi jau islindo vos daugiau besimatantis po kokiu 5 min.
Atsakyti
Rute,primink ka Tau sodino? Ar klystu,kad pergyvenai,kad prastos kokybes?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 14, 14:22)
Toki, kur galvojau, kad man jau vaidenasi tai 8 dpi....  ax.gif Bet jis toks vos vos matomas islindo praejus kokiai 10 minuciu.9 dpi jau islindo vos daugiau besimatantis po kokiu 5 min.

hmmm... ir tu laukiesi dvynuku, tai man jauciu reikia bent sestadienio palaukt tada. bus 9dpi smile.gif aciu uz info wink.gif kaip jautiesi? atsirado jau kokiu jausmu? hiperstimuliacija taip ir nepasireiske akivaizdziai?
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 14, 12:48)
hmmm... ir tu laukiesi dvynuku, tai man jauciu reikia bent sestadienio palaukt tada. bus 9dpi  smile.gif  aciu uz info wink.gif kaip jautiesi? atsirado jau kokiu jausmu? hiperstimuliacija taip ir nepasireiske akivaizdziai?

Pas mane vienas,pirma vaiduokliuka pamaciau 6 dienos po 3 dienu isodinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 14, 14:48)
hmmm... ir tu laukiesi dvynuku, tai man jauciu reikia bent sestadienio palaukt tada. bus 9dpi  smile.gif  aciu uz info wink.gif kaip jautiesi? atsirado jau kokiu jausmu? hiperstimuliacija taip ir nepasireiske akivaizdziai?

Pasireiske, bet velyva ir nelabai pikta.Zodziu nieko tragisko. Jausmu ? g.gif Vis dar ieskau biggrin.gif Vakarais gal jauciuosi kiek daugiau pavargus, pikta kaip velnias, bet siaip.....laukiu jau kaip isprotejus, kad KAS NORS prasides doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 14, 14:09)
Pirkau RapiPreg kasetes.Kokias 7 pavariau is karto  tongue.gif

o kurioj cia vaistinej parduodu nesugedusius NT? Reikia pasirupinti ir uzsipirkti, nes man tai tik brokuoti pasitaikydavo, kurie tik I rodydavo biggrin.gif
Atsakyti
Atiloja
o kurioj cia vaistinej parduodu nesugedusius NT? Reikia pasirupinti ir uzsipirkti, nes man tai tik brokuoti pasitaikydavo, kurie tik I rodydavo

О, taip! Man irgi tik brokuotus pardavineja!!!!! Nesamone! irgi noriu zinoti kur parduoda teisingus.
Man vyras pasiule siandien paimti su flomiku pripiesti, jei jau taip reikia man to vaizdelio!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 14, 15:41)
Atiloja

О, taip! Man irgi tik brokuotus pardavineja!!!!! Nesamone! irgi noriu zinoti kur parduoda teisingus.
Man vyras pasiule siandien paimti su flomiku pripiesti, jei jau taip reikia man to vaizdelio!

lotuliukas.gif O kad tai padėtų...
Atsakyti
Tik nepabūk truputį ir prirašot biggrin.gif

Turiu klausimą. Gal kas susidūrėt ir pagelbėsit. Turiu hiperstimuliaciją ir reikia matuoti skysčius kiek įbėga, kiek išbėga. Su kiekiu 'įbėga' susitvarkysiu, bet kaip darbe galima matuoti 'išbėgantį' kiekį? hihihi.gif Negi reiks pirkti indą su gradacija ir į jį sisiuką daryti, kad paskui galėčiau iš wc išėjus užsirašyti kiekį... lotuliukas.gif nu blyn situacija... biggrin.gif
Kaip matavot skysčius būdamos darbe?
Atsakyti