Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labukas visoms smile.gif
Esu pajury, lietutis lyja,o as nusvilus guliu. Vakar saules per daug buvo.
blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dominyyka
Vakar saules per daug buvo.

Tai gi negalima taip... reikia teptis, reikia pobiski, po valandos majkute uzsideti.
nupirk Pentenolio!
O orai snd geri - man taip patinka! Lyja! Super!
Atsakyti
Warwara, tepem. Ir su 30 apsauga ir su 50, tai saule nerado mano koju,o va papuliu kampa atrado, pilvo dali ir sparnus ( dali rankos virsaus) biggrin.gif
Atsakyti
Ir čia pasidžiaugsiu kaip augame. 10 DPI HCG 87; 12 DPI HCG 217 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 14, 12:47)
Ir čia pasidžiaugsiu kaip augame.  10 DPI HCG 87; 12 DPI HCG 217  wub.gif

Dieve Rutele - taip ir isivaizduoju tave kaip ta kaciuka avatare, tokia ramia svajinga ir kartu labai laiminga wub.gif Sveikinu jusu seima 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

pirmiausia labai sveikinu naujas mamytes!!! tiek daug puikiu rezultatu. kad tiesa pasakius net baugu, kad db turi prasidet ir blogieji...
as cia paskaitau beveik kiekviena dienele, tiesiog nerasau, bet lb sergu uz kiekviena!
o vat db rasau, nes pati laukiu rezultato ir turiu klausmeli smile.gif jei man isodino liepos 7d ketvirtadieni 3 dienu zirniuka, tai snd yra 7 dpi ar 6? daktaryte sake, kad krauja galiu priduot antrasieni. oj kaip toli dar smile.gif
butu saunu, jei kuri mergaite nepatingetu ir atsakytu
aciux
Atsakyti
Registruojuosi ir stoju į eilės galą. Į vasarinį II išpardavimą jau niekaip nespėsiu. nes man tik rugsėjį IVF nusimato. Tikiuosi rudens pradžiai užveš naują partiją II. Gal didesne kaina, bet vis tiek gausiu biggrin.gif

Rute, dar kartą sveikinu tave ir šitoje temelėje.

Errachka laikau kumštukus už tavo 9 bumbuliukus.

Papildyta:
Bonuska kaip tavo bumbuliukai išmiegojo?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 14, 12:12)
[O orai snd geri - man taip patinka! Lyja! Super!

kur jus ta lietu randat??? g.gif
warwarushka - gal lietus tavo nelabasias atnes mirksiukas.gif

QUOTE(Rute @ 2011 07 14, 12:47)
Ir čia pasidžiaugsiu kaip augame.  10 DPI HCG 87; 12 DPI HCG 217  wub.gif

wub.gif

aciu visoms uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 14, 13:23)
o vat db rasau, nes pati laukiu rezultato ir turiu klausmeli smile.gif jei man isodino liepos 7d ketvirtadieni 3 dienu zirniuka, tai snd yra 7 dpi ar 6? daktaryte sake, kad krauja galiu priduot antrasieni. oj kaip toli dar smile.gif
butu saunu, jei kuri mergaite nepatingetu ir atsakytu
aciux

šiandien tau 7 dpi; kad žinotum - įsodinimo diena nesiskaičiuoja, skaičiuojasi liepos 8,9,10,11,12,13,14 ir gauname 7 dpi. 4u.gif

Merginos, ačiū labai už sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Alda1
As taip suprantu tai snd yra 7 DPI smile.gif Palaukti liko tikrai nedaug! Linkiu geru rezultatu

Rute
Ot cia prieaugis! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Garsiai sveikinu!!!

errachka pajurij siandien lyja. Koks nuostabus oras! Silta, vejo nera. mmmm...
Del mano mmm nezinau. Padariau testa dar viena, kad su ramia sazine nueiti pas gyd. siandien. Ten aiskus I! Iki gyd. liko dar 4 val. Gal ir pramus, labai tikiuosiu.
Atsakyti
Warwara, Rute, aciu lb.
kantrybe dorybe, tai va galvojau as doresne, o pasirodo nea, nes kirminelis jau pradeda grauzti gerokai lotuliukas.gif tureciau daugiau testu, tai kaip Beta jau kiekviena ryta ieskociau antro bruksniuko, bet kadangi neapsirupnau normaliais testukais, tai ir nedarau. niu bandysiu kentet smile.gif
Rute, lb grazus skaiciukai!!! sveikinu is visos sirdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 14, 13:43)
Warwara, Rute, aciu lb.
kantrybe dorybe, tai va galvojau as doresne, o pasirodo nea, nes kirminelis jau pradeda grauzti gerokai  lotuliukas.gif  tureciau daugiau testu, tai kaip Beta jau kiekviena ryta ieskociau antro bruksniuko, bet kadangi neapsirupnau normaliais testukais, tai ir nedarau.  niu bandysiu kentet  smile.gif

Taigi greitai greitai nubegi ir nusiperki biggrin.gif matau nedorus pavyzdzius as cia rodau.... ax.gif
Atsakyti