Labukas visoms
Esu pajury, lietutis lyja,o as nusvilus guliu. Vakar saules per daug buvo.
Dominyyka
Tai gi negalima taip... reikia teptis, reikia pobiski, po valandos majkute uzsideti.
nupirk Pentenolio!
O orai snd geri - man taip patinka! Lyja! Super!
Vakar saules per daug buvo.
Tai gi negalima taip... reikia teptis, reikia pobiski, po valandos majkute uzsideti.
nupirk Pentenolio!
O orai snd geri - man taip patinka! Lyja! Super!
Warwara, tepem. Ir su 30 apsauga ir su 50, tai saule nerado mano koju,o va papuliu kampa atrado, pilvo dali ir sparnus ( dali rankos virsaus)
Ir čia pasidžiaugsiu kaip augame. 10 DPI HCG 87; 12 DPI HCG 217
QUOTE(Rute @ 2011 07 14, 12:47)
Dieve Rutele - taip ir isivaizduoju tave kaip ta kaciuka avatare, tokia ramia svajinga ir kartu labai laiminga Sveikinu jusu seima
Sveikos mergaites,
pirmiausia labai sveikinu naujas mamytes!!! tiek daug puikiu rezultatu. kad tiesa pasakius net baugu, kad db turi prasidet ir blogieji...
as cia paskaitau beveik kiekviena dienele, tiesiog nerasau, bet lb sergu uz kiekviena!
o vat db rasau, nes pati laukiu rezultato ir turiu klausmeli jei man isodino liepos 7d ketvirtadieni 3 dienu zirniuka, tai snd yra 7 dpi ar 6? daktaryte sake, kad krauja galiu priduot antrasieni. oj kaip toli dar
butu saunu, jei kuri mergaite nepatingetu ir atsakytu
aciux
pirmiausia labai sveikinu naujas mamytes!!! tiek daug puikiu rezultatu. kad tiesa pasakius net baugu, kad db turi prasidet ir blogieji...
as cia paskaitau beveik kiekviena dienele, tiesiog nerasau, bet lb sergu uz kiekviena!
o vat db rasau, nes pati laukiu rezultato ir turiu klausmeli jei man isodino liepos 7d ketvirtadieni 3 dienu zirniuka, tai snd yra 7 dpi ar 6? daktaryte sake, kad krauja galiu priduot antrasieni. oj kaip toli dar
aciux
Registruojuosi ir stoju į eilės galą. Į vasarinį II išpardavimą jau niekaip nespėsiu. nes man tik rugsėjį IVF nusimato. Tikiuosi rudens pradžiai užveš naują partiją II. Gal didesne kaina, bet vis tiek gausiu
Rute, dar kartą sveikinu tave ir šitoje temelėje.
Errachka laikau kumštukus už tavo 9 bumbuliukus.
Papildyta:
Bonuska kaip tavo bumbuliukai išmiegojo?
Rute, dar kartą sveikinu tave ir šitoje temelėje.
Errachka laikau kumštukus už tavo 9 bumbuliukus.
Papildyta:
Bonuska kaip tavo bumbuliukai išmiegojo?
QUOTE(Warwara @ 2011 07 14, 12:12)
[O orai snd geri - man taip patinka! Lyja! Super!
kur jus ta lietu randat???
warwarushka - gal lietus tavo nelabasias atnes
QUOTE(Rute @ 2011 07 14, 12:47)
aciu visoms uz palaikyma
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 14, 13:23)
aciux
aciux
šiandien tau 7 dpi; kad žinotum - įsodinimo diena nesiskaičiuoja, skaičiuojasi liepos 8,9,10,11,12,13,14 ir gauname 7 dpi.
Merginos, ačiū labai už sveikinimus
Alda1
As taip suprantu tai snd yra 7 DPI Palaukti liko tikrai nedaug! Linkiu geru rezultatu
Rute
Ot cia prieaugis! Garsiai sveikinu!!!
errachka pajurij siandien lyja. Koks nuostabus oras! Silta, vejo nera. mmmm...
Del mano mmm nezinau. Padariau testa dar viena, kad su ramia sazine nueiti pas gyd. siandien. Ten aiskus I! Iki gyd. liko dar 4 val. Gal ir pramus, labai tikiuosiu.
As taip suprantu tai snd yra 7 DPI Palaukti liko tikrai nedaug! Linkiu geru rezultatu
Rute
Ot cia prieaugis! Garsiai sveikinu!!!
errachka pajurij siandien lyja. Koks nuostabus oras! Silta, vejo nera. mmmm...
Del mano mmm nezinau. Padariau testa dar viena, kad su ramia sazine nueiti pas gyd. siandien. Ten aiskus I! Iki gyd. liko dar 4 val. Gal ir pramus, labai tikiuosiu.
Warwara, Rute, aciu lb.
kantrybe dorybe, tai va galvojau as doresne, o pasirodo nea, nes kirminelis jau pradeda grauzti gerokai tureciau daugiau testu, tai kaip Beta jau kiekviena ryta ieskociau antro bruksniuko, bet kadangi neapsirupnau normaliais testukais, tai ir nedarau. niu bandysiu kentet
Rute, lb grazus skaiciukai!!! sveikinu is visos sirdies
kantrybe dorybe, tai va galvojau as doresne, o pasirodo nea, nes kirminelis jau pradeda grauzti gerokai tureciau daugiau testu, tai kaip Beta jau kiekviena ryta ieskociau antro bruksniuko, bet kadangi neapsirupnau normaliais testukais, tai ir nedarau. niu bandysiu kentet
Rute, lb grazus skaiciukai!!! sveikinu is visos sirdies
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 14, 13:43)
Warwara, Rute, aciu lb.
Taigi greitai greitai nubegi ir nusiperki matau nedorus pavyzdzius as cia rodau....