QUOTE(RositaK @ 2011 07 28, 09:15)
Keberiokst
esu kazkokia pasimetus, nezinau ko griebtis pries snaigutes-ar daryti pas Bykova chlamidijos tyrima is mmm ar daryt ta pati Graikijoj
ir ar isvis su Bykova turet reikalu, nes nesekme priverte susimastyti ka gero Bykova mums duoda
manes irgi kuo toliau, tuo maziau zavi jos issiblaskymas, ziurejimas ne rimtai i musu situacija ir pan.
o gal isvis nieko nedaryti ir tiesiog sykart dexametazona naudoti, nes gal jo man tik ir reikia...
Rosita,kiek blogo ar gero sakyciau apie Bykova,turek omeny,kad vien tik LIT ir juo labiau tik viename cikle sekmes negarantuoja.Kitas dalykas truksta informacijos kas yra negerai.As asmeniskai netikiu tokiu pasakymu kaip nepaaiskinamas nevaisingumas,viskas yra paaiskinama ir viskam yra priezastys.Pas ka yra imunines bedos,sekmes tikimybe su atitinkamu gydymu yra apie 80 proc per tris ciklus.Cia bent jau pagal Beer.
Vietoj taves as toliau vazineciau pas Bykova ir daryciau kazka papildomai.Savo nuoziura,na ka zinau ar labai gerai kazka skirti,juo labiau steroidus.Gal pasikonsultuok su Treijsu situ klausimu.Paklausk jo apie intralipidus.Gal paieskok info internete,kad jis galetu pasiskaityti.Blogo jie tikrai nieko nepadarys,o gero gali.Cia as taip daryciau;kiek man gydytojas patinka ar nepatinka yra viena,kita yra,kad kol kas pas ja vienintele pastovioms nesekmiukems yra kazkoks sansas,vien tik del LIT.
Beje,nuo kada Bykova daro tyrima is mm?
Kiek zinau Graikijoj sitas budas patentuotas.Geriau ten daryk