Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 07 27, 14:12)
Atiloja

Bet žinok, gal teks tikrai ilgiau palaukti, nes testus tos teigiamus naudosiu tik to atvejų, jei kitas paprastas rodis ką nors gero.

Ai, nieko ktokio biggrin.gif As vis tiek link rudenio tik linkstu, tai spesiu sulaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 27, 09:12)
O tu ka, tik dvi snaigutes turi?  g.gif tada jooooo, trecias bus tas, kuri reikia prisidurti prie snaiguciu biggrin.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 07 27, 09:21)
** rimtai? tu, kur nebrokuoti ir rodo II? biggrin.gif

Duodat. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 27, 14:42)
Duodat.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Gali prisijungt, ir tau tu testu parupinsim biggrin.gif Jau issiaiskinau, kur gaut biggrin.gif
O kada jau tavo pradzia? Jau klausiau, bet neatsakei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 27 liepos 2011 - 13:51
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 27, 10:46)
Gali prisijungt, ir tau tu testu parupinsim biggrin.gif Jau issiaiskinau, kur gaut biggrin.gif
O kada jau tavo pradzia? Jau klausiau, bet neatsakei  ax.gif

Tai kad i darba inikusi esu po dvieju savaiciu vartymosi lovoje, gerai, kad dar kojas parvelku namo. lotuliukas.gif rolleyes.gif O testo man tik veino reikia, as kol kas manau, kad islauksiu didziosios dienos, bet prasom man testa, kur rodo II. tongue.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Pradzia, kaip gyd sake, matyt, jeigu po susitikimo ir apziuros rugsejo 5 viskas bus ok, tai rugsejo galas, spalis. Bet cia tuo atveju, jeigu viskas gerai, aisku, as kito ir nesitikiu, tik kad viskas bus gerai. tongue.gif biggrin.gif

Lekiu pietauti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 27, 15:35)
Tai kad i darba inikusi esu po dvieju savaiciu vartymosi lovoje, gerai, kad dar kojas parvelku namo.  lotuliukas.gif  rolleyes.gif O testo man tik veino reikia, as kol kas manau, kad islauksiu didziosios dienos, bet prasom man testa, kur rodo II.  tongue.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Pradzia, kaip gyd sake, matyt, jeigu po susitikimo ir apziuros rugsejo 5 viskas bus ok, tai rugsejo galas, spalis. Bet cia tuo atveju, jeigu viskas gerai, aisku, as kito ir nesitikiu, tik kad viskas bus gerai.  tongue.gif  biggrin.gif

Lekiu pietauti.  ax.gif

Cituk, girdejai? Viena teisinga - nebrokuota testuka reikia parupinti Zemynai biggrin.gif
Na manau, kad rugseji - spali jungsiuos ir as 4u.gif Galesime viena kitai nervus uz virvuciu tampyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 27, 12:09)
Cituk, girdejai? Viena teisinga - nebrokuota testuka reikia parupinti Zemynai biggrin.gif
Na manau, kad rugseji - spali jungsiuos ir as 4u.gif Galesime viena kitai nervus uz virvuciu tampyti biggrin.gif

Taip taip, man pati teisingiausia, su dideliais II. bigsmile.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif

Tai bus linksmiau bigsmile.gif thumbup.gif , bus kam pasiguosti pakrikusiu nervu bukle, pasniurksti ant peties, kad pojuciu daug ar per mazai. biggrin.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 27, 17:55)

Tai bus linksmiau  bigsmile.gif  thumbup.gif , bus kam pasiguosti pakrikusiu nervu bukle, pasniurksti ant peties, kad pojuciu daug ar per mazai.  biggrin.gif friends.gif

galesi guostis, tik kad as jau seniai su pavaziavusiu stogu, tai tiek jau tos paguodos is manes biggrin.gif
Atsakyti
Zemyna,idomu kokia vis del to finale birzelio statistika isejo? Ar jau visos prisidave? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 27, 18:06)
Zemyna,idomu kokia vis del to finale birzelio statistika isejo? Ar jau visos prisidave? ax.gif

jo, jau visos prisidave 4u.gif statistika beveik 70 proc. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 27, 14:03)
galesi guostis, tik kad as jau seniai su pavaziavusiu stogu, tai tiek jau tos paguodos is manes biggrin.gif

As irgi tvardausi, nors sirdy sokineju. ax.gif biggrin.gif blush2.gif Tikiuosi iki galo pavyks susitvarkdyti, o tada jau pasokinesiu, kai istrauksiu ta teisinga NT su II. bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 27, 14:06)

69,23% wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 27, 18:32)
As irgi tvardausi, nors sirdy sokineju.  ax.gif  biggrin.gif  blush2.gif  Tikiuosi iki galo pavyks susitvarkdyti, o tada jau pasokinesiu, kai istrauksiu ta teisinga NT su II.  bigsmile.gif  biggrin.gif

neteisingas poziuris... ne "TIKIUOSI", o "TIKIU IR ZINAU" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 27, 14:36)
neteisingas poziuris... ne "TIKIUOSI", o "TIKIU IR ZINAU"  mirksiukas.gif

blush2.gif Aciu uz pataisyma, AS TIKIU, LABAI LABAI LABAI....!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti