Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Beta1
Sekmadieni reikia namucio keliaut ir pajurio

Tai ka? Is pat ryto keliausit?

O Citukas tiesiog vaziavo i Nida, reikejo man testus perduoti. Mano vyras pasiime, o penktadieni as privaziuosiu prie kelto, perduosiu jai viena daiktuka. Meeto kaip tokio ir nebus verysad.gif

Atiloja
tegul atsila 100 proc. ir buna idealios kokybes
As tai nieko pries, bet vakar kaz kaip net gyd. labai suabejojo rezultatais sad.gif Bet tavo variantas man grazesnis thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 27, 11:57)
Atiloja
As tai nieko pries, bet vakar kaz kaip net gyd. labai suabejojo rezultatais sad.gif Bet tavo variantas man grazesnis  thumbup.gif

Ai, nesiparink, ka tie gydytojai zino biggrin.gif Svarbiausia - tiket 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
Ai, nesiparink, ka tie gydytojai zino

Tavo tiesa lotuliukas.gif
As ir nesiparinu, tiesiog reikia palaukti. Jei bus ka sodinti, tai tada bus gerai. Nebus ka sodinti - irgi neblogai. Tiesiog bloga zinia gausiu greiciau, o tai reiskia greiciau subursiu nauja vilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 27, 12:02)
Atiloja

Tavo tiesa  lotuliukas.gif
As ir nesiparinu, tiesiog reikia palaukti. Jei bus ka sodinti, tai tada bus gerai. Nebus ka sodinti - irgi neblogai. Tiesiog bloga zinia gausiu greiciau, o tai reiskia greiciau subursiu nauja vilti smile.gif

bus bus smile.gif paskui nezinosiu kaip visus tuos trynukus uzauginti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 27, 08:02)
Tiesiog bloga zinia gausiu greiciau, o tai reiskia greiciau subursiu nauja vilti smile.gif

Teisingas mastymas. didis.gif 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
paskui nezinosiu kaip visus tuos trynukus uzauginti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tu kaip tris gavai?
2 snaigutes + vienas nuosavas gausis dabar po namu darbu? Ar kaip???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 27, 12:29)
Atiloja

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tu kaip tris gavai?
2 snaigutes + vienas nuosavas gausis dabar po namu darbu? Ar kaip????  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tu ka, tik dvi snaigutes turi? g.gif tada jooooo, trecias bus tas, kuri reikia prisidurti prie snaiguciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 27 liepos 2011 - 12:12
Atiloja
tada jooooo, trecias bus tas, kuris jau laksti

Tai turiu tokia slapta minti, nu nepavyks su pingviniukais, tai gal natur knopke apsigyvens smile.gif Pas mane fiziologiskai tai imanoma smile.gif Lovyte minksta paklota smile.gif

Citukas man testu krutu atveze thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 27, 13:15)

*Tai turiu tokia slapta minti, nu nepavyks su pingviniukais, tai gal natur knopke apsigyvens smile.gif Pas mane fiziologiskai tai imanoma smile.gif Lovyte minksta paklota smile.gif

**Citukas man testu krutu atveze  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

*o klausyk, galtu pirma apgyvendink ta natur knopke, o pingvinukus visada spesi biggrin.gif Juk vaiku nebuna per daug biggrin.gif
** rimtai? tu, kur nebrokuoti ir rodo II? biggrin.gif
Atsakyti
Atiloja
o klausyk, galtu pirma apgyvendink ta natur knopke, o pingvinukus visada spesi

as ta natur knopkę bandau jau 4 metus pagaminti. Vis niekaip smile.gif Tai gi tegu bendrauja su pingvinais smile.gif Nieko, susigivens smile.gif Iš tikrųjų nepaklausiau gyd. ar noturaliai aš galiu pastoti šį mėnesį, net nežinau ar ten yra folių.

Aš dar vakar masčiau (per daug masčiau kažkaip lotuliukas.gif). Tarkim daro pora IVF, sėkmingai. Lieka sušaldytų embrionų, po poros metėlių sugalvojo nueiti pasiimti - ir vualia! Dar viena sėkmė thumbup.gif Tai realiai gaunasi bus du vaikai dvinukai, su 2-3 metų skirtumų lotuliukas.gif biggrin.gif

rimtai? tu, kur nebrokuoti ir rodo II?
Daug kručiau thumbup.gif Jie rodo kiek savaiciu esi nėščia. Nors iš kitos puses blogi testai - jau kokio vaiduoklio ten tikrai nepamatysi smile.gif bet Citukas man aišku tu teigiamu parsivežė, nemanau, kad vertėjo vežti neigiamu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 27 liepos 2011 - 13:01
QUOTE(Warwara @ 2011 07 27, 13:58)

as ta natur knopkę bandau jau 4 metus pagaminti. Vis niekaip smile.gif Tai gi tegu bendrauja su pingvinais smile.gif Nieko, susigivens smile.gif Iš tikrųjų nepaklausiau gyd. ar noturaliai aš galiu pastoti šį mėnesį, net nežinau ar ten yra folių.
Aš dar vakar masčiau (per daug masčiau kažkaip  lotuliukas.gif). Tarkim daro pora IVF, sėkmingai. Lieka sušaldytų embrionų, po poros metėlių sugalvojo nueiti pasiimti - ir vualia! Dar viena sėkmė  thumbup.gif  Tai realiai gaunasi bus du vaikai dvinukai, su 2-3 metų skirtumų  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Daug kručiau  thumbup.gif  Jie rodo kiek savaiciu esi nėščia. Nors iš kitos puses blogi testai - jau kokio vaiduoklio ten tikrai nepamatysi smile.gif bet Citukas man aišku tu teigiamu parsivežė, nemanau, kad vertėjo vežti neigiamu.

g.gif isvada - mastyti - kenkia biggrin.gif o tie dvynukai su keliu metu skirtumu, tai thumbup.gif lotuliukas.gif
nu saunuolis tas Citukas biggrin.gif Palauksiu kol tau parodys, kiek savaiciu nescia, tada ir as ieskosiu tokiu, nebrokuotu, gal ir IVF'o nebereikes tada, su tokiais testukais biggrin.gif
Atsakyti
Atiloja
Palauksiu kol tau parodys, kiek savaiciu nescia, tada ir as ieskosiu tokiu, nebrokuotu, gal ir IVF'o nebereikes tada, su tokiais testukais

Bet žinok, gal teks tikrai ilgiau palaukti, nes testus tos teigiamus naudosiu tik to atvejų, jei kitas paprastas rodis ką nors gero.
Atsakyti