Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 26, 19:06)
Zemyna,ai visaip kaip jauciuosi.Skustis labai negaliu,ekstrymo neturiu.Is darbo jau kaip ciuckis nuvargus griztu,pamutina siek tiek ir i wc lakstau daznokai.Gyvensiu  irnesakyk.gif  Savaitgali biski panikos buvo,bet pirmadieni isitikinau,kad viskas yra daugiau nei gerai.Tai dabar jau ramiakiskai laukiu kito treciadienio.

Ir labai labai smarkiai suspaudus kumscius laikau uz situ nameliu gyventoju sekme  smile.gif

Smagu girdeti tokias naujienas. wub.gif smile.gif 4u.gif O del tu panikavimu Tavo, Betutes ar kurios kitos, tai pilnai suprantu, pastarosiomis dienomis daug literaturos skaitau apie nesciosios sveikata, vaisiaus vystymasi, tai pagaunu save mastant, kaip bijau, kad tik vaikeliui viskas butu gerai, kad tik sveikas, kad tik tas, kad tik anas...o dar ne nesilaukiu. blush2.gif

As siandien tokia laiminga i darba vaziavau, iki smegenu pagaliau daejo, juk visai nebedaug ir man liko. bigsmile.gif wub.gif ax.gif

Labos visoms. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

paskaitineju, bet rasyt nekyla ranka...jokiu pojuciu ner..dienos bega...
baisu darosi.

bet kokiu atveju laukiu kaskokio rezultato 4u.gif
Atsakyti
Rytas, damos!
O, Beta gyva, savo normalioj busenoj! Ot gerai! thumbup.gif wub.gif

Žemyna_mėlynakė
iki smegenu pagaliau daejo, juk visai nebedaug ir man liko.
Nu kaip smagu wub.gif wub.gif wub.gif

errachka rezultatas bus greit. Pojuciu nebuvomas nera blogai smile.gif Laikykis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 27 liepos 2011 - 08:00
Citukai, Warwaryte, o gal meet'a Vilniuje ? bigsmile.gif Iki juros toli man dabar, tik savaitgali ten keliausiu, o ir tai tik i Klaipeda ax.gif Nida palikau rugpjucio menesiui, kada jodo daug ore rolleyes.gif
Atsakyti
Beta1
o ir tai tik i Klaipeda

Tai gi puikiai, as tai kaip tik Klaipedoje smile.gif Jei nori - susitinkam. Sekmadienis? thumbup.gif

Citukas varo i Niga darbo dienom ir darbo valandom. Tai gi siandien jinai pamatis mano vyra, o penktadieni gal ir mane, bet trumpam labai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Errachka, neieskok pojuciu, nebutinai jie turi buti, laukiame ir mes labai. wub.gif 4u.gif

Matau pasimeetinsite, smagumelis. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 27 liepos 2011 - 08:58
Dziugu girdeti ,kad cia mergaitems viskas gerai ... taip ir toliau ramia busena laukiam geru rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 26, 13:10)
Todel kad neatsalo 100 proc, nu ir neaugo visi 100. Man visada atitenka blogaja statistikos puse  blink.gif
Dar tai yra tie embrionai, kurie buvo vos nenurasyti pirmom dienom, o po to stebuklingai paaugo ir pradziugino embriologe, sake labai geri. Tai sakau, gal tai tie, kurie daugiau i vyra  lotuliukas.gif nes jis toks lieeetas, bet savo tiksla visada pasiekia  wub.gif

Baik, tryznioti, viskas bus gerai, nes kitaip buti tiesiog negali 4u.gif
QUOTE(Iride @ 2011 07 26, 18:01)
Aciu, kad teiraujiesi  4u.gif Psichologiskai neispasakytai sunku, bet bandau judeti i prieki. Va, parsivilko mm, tai suruosiau siuntinuka i Atenus, paziuresime, gal ir pas mane kokios zarazos gyvena..Nors geriau jau nieko nerastu. Rugsejo pradzioj planuoju nuskristi i Londona pasikartoti tyrimus.

Dar karta imk 4u.gif Siaip, as esu tos nuomones, kad geriau kai randa kazka..., tada bent jau gali galvoti, kad butent del tos priezasties ir nepasiseke g.gif Bet lai pildosi tavo norai ir nieko neranda 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 26, 19:54)
Mano naujienos. Poryt bus atsaldomos mano knopkes, paziuresim kaip atsals ir kaip prades augti.

thumbup.gif tegul atsila 100 proc. ir buna idealios kokybes 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 26, 21:55)
** Nenurimo nenurimo  irnesakyk.gif Tik jau triznioju vienumoj, nebesiaubinu zmoniu  blush2.gif  Gyvenu nuo scano iki scano  unsure.gif  Su ivairiom mintim.kartais save padrasinu, kartais pasiaubinu, bet kazkaip stumiu dienas  biggrin.gif

Beta savo stiliuje biggrin.gif thumbup.gif Sveikatytes tau 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 26, 23:57)
As siandien tokia laiminga i darba vaziavau, iki smegenu pagaliau daejo, juk visai nebedaug ir man liko.  bigsmile.gif  wub.gif  ax.gif

wub.gif ir kada gi jau ta pradzia? 4u.gif
QUOTE(errachka @ 2011 07 27, 08:54)
baisu darosi.

laukiu kartu su tavim ir laikau kumstukus uz didelius skaiciukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 27, 09:51)
Beta1

Tai gi puikiai, as tai kaip tik Klaipedoje smile.gif Jei nori - susitinkam. Sekmadienis?  thumbup.gif

Citukas varo i Niga darbo dienom ir darbo valandom. Tai gi siandien jinai pamatis mano vyra, o penktadieni gal ir mane, bet trumpam labai smile.gif

Sekmadieni reikia namucio keliaut ir pajurio verysad.gif O jus su Cituku kaip cia dabar, jinai pirma pasimatys su su tavo vyru, o paskui jau su tavim ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 07 27, 07:54)
labas rytas 4u.gif

baisu darosi.

O kelinta tau dpi? Žinok, man pojūčių absoliučiai jokių nebuvo iki HCG darymo dienos. Tik tą dieną pradėjo mausti pilvuką kaip prieš mmm, o vakare vos vos papilnėjo krūtys ir viskas. Taip, kad nusiramink, ir toliau lauk ramiai mirksiukas.gif .
Atsakyti
erracha, mes cia jau skaiciuojam nestumo savaites ir tai vyresnes nestukes nervinam, kad nejauciam kazko tokio.....Taip kad pasikliauk geriau savo gera nuojauta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 27, 09:48)
erracha, mes cia jau skaiciuojam nestumo savaites ir tai vyresnes nestukes nervinam, kad nejauciam kazko tokio.....Taip kad pasikliauk geriau savo gera nuojauta  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti