Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 07 26, 11:06)
Atiloja ant suoliuko as sedesiu jau nuo siandien. Nes ar atsal, arpaaugs. Jau jei isodinimas ivyks, jau tada liks tik tiketi!

na gerai, sesk biggrin.gif As tave moraliskai palaikysiu biggrin.gif Ir dabar pasakysiu paprastai: o kodel turetu neatsilti, kodel neturetu paaugti? 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
Ir dabar pasakysiu paprastai: o kodel turetu neatsilti, kodel neturetu paaugti?

Todel kad neatsalo 100 proc, nu ir neaugo visi 100. Man visada atitenka blogaja statistikos puse blink.gif
Dar tai yra tie embrionai, kurie buvo vos nenurasyti pirmom dienom, o po to stebuklingai paaugo ir pradziugino embriologe, sake labai geri. Tai sakau, gal tai tie, kurie daugiau i vyra lotuliukas.gif nes jis toks lieeetas, bet savo tiksla visada pasiekia wub.gif
Atsakyti
Warwara,tau virusiukai 4u.gif Atsils ir dalinsis viskas ten pas tave mirksiukas.gif

Iride,RositaK,kaip jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 26, 16:07)
Iride,RositaK,kaip jus?  4u.gif

Aciu, kad teiraujiesi 4u.gif Psichologiskai neispasakytai sunku, bet bandau judeti i prieki. Va, parsivilko mm, tai suruosiau siuntinuka i Atenus, paziuresime, gal ir pas mane kokios zarazos gyvena..Nors geriau jau nieko nerastu. Rugsejo pradzioj planuoju nuskristi i Londona pasikartoti tyrimus.

O kaip tu? Gal jau paskutinis kartas pas Bykova buvo?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 26, 16:01)
Aciu, kad teiraujiesi  4u.gif Psichologiskai neispasakytai sunku, bet bandau judeti i prieki. Va, parsivilko mm, tai suruosiau siuntinuka i Atenus, paziuresime, gal ir pas mane kokios zarazos gyvena..Nors geriau jau nieko nerastu. Rugsejo pradzioj planuoju nuskristi i Londona pasikartoti tyrimus.

O kaip tu? Gal jau paskutinis kartas pas Bykova buvo?

Buvau penktadieni,dar vis laukiu atsakymu.Na kazkodel man ten kuo toliau tuo maziau patinka,bet dabar jau keisti kazka nei galiu nei noriu,o ir LIT pas ja pigiau nei UK,ir aplamai ji arciausiai jei vazinejant is LT.Sake,jei viskas gerai,susitiksim uz 6-7 savaiciu,jei ne,matyt anksciau.

Na tikiuosi,kad neras pas tave nieko,nes gydymas kalbant apie antibu kieki nera toks jau nekaltas.Nors reikalingas.Ka gali zinoti,gal del sito reikalo pagaliau ir pasiseke.Arba bent prie sekmes dasidejo.Esu radus nemazai pavyzdziu kai po zarazu pasalinimo ima ir pasiseka,kai kam ir natur,jei problemos grynai vyriskos.

Psihologiskai,tai tik galiu isivaizduoti,kaip sunku.Gal ir banaliai nuskambes,bet laikas geriausias gydytojas.Nezinau,ka as pati galvociau po to antro nepasisekusio,kai tiek stengies ir nesigauna,bet puikiai zinau ta jausma,kai gaunasi ir atima.Laikykitexs,jei tik bus noras ir galimybes bandyti dar karta,as tikrai tikiu,kda pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst, kaip ir zadejau informacija apie progesterona. Mano gyd. pasake, jog vis vien, kiek jinai ziurejo, kiek lygino ir kiek klausinejo, tai crinone the best. Progesteronas aisku geras tokiais atvejais kaip tavo, bet visumoj, kai nera imuniniu problemu, jis geriausias.

Mano naujienos. Poryt bus atsaldomos mano knopkes, paziuresim kaip atsals ir kaip prades augti. As vis vien noriu auginti, nors gyd. lyg ir linkusi deti is kart kita diena. Bet sutiko su mano noru. Is mano puses viskas kaip ir liuks - gleivine super, gormono kiekis idealus. Dabar tik reikia laukti kaip ten knopkes, nes kokybe ju tikrai neidiali.
Atsakyti
Warwara, as uz tavo knopkytes jau dabar sergu. wub.gif 4u.gif Viskas bus ok, pamatysi!!! mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Iride, console.gif 4u.gif

Keberiokst, o savijauta kaip, kokie pojuciai? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 26, 17:10)
Buvau penktadieni,dar vis laukiu atsakymu.Na kazkodel man ten kuo toliau tuo maziau patinka,bet dabar jau keisti kazka nei galiu nei noriu,o ir LIT pas ja pigiau nei UK,ir aplamai ji arciausiai jei vazinejant is LT.Sake,jei viskas gerai,susitiksim uz 6-7 savaiciu,jei ne,matyt anksciau.

O sakyk, kodėl kuo toliau, tuo mažiau patinka doh.gif Man po pirmo karto ne koks įspūdis buvo ir net nevažiavau atsakymams (nors liepė). Bet kai nebebuvo, ko griebtis, gal po kokių 3-4 mėn. nusiteikiau ir vėl nuvažiavau. Kažkaip kiti kartai normaliai praeina. Jau net nebegalvoju, ar patinka, ar ne. Važiuoju ir tiek. Vien tam, kad išbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 26, 09:51)
Labas rytas, damos!
Kaip musu Errachka laikosi?  4u.gif
Citukui siandien pirmas duris  thumbup.gif  thumbup.gif

Ot prigavai mane warwariuk, puoliau ziureti i visus savo kalendorius, bet vistik buvau teisi, ne siandien man, o rytoj pirmas duris smile.gif pradesiu durius romantiskoj nidoj tai gal sakau ta ramybe ir didybe pades 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 26, 19:54)
Mano naujienos. Poryt bus atsaldomos mano knopkes, paziuresim kaip atsals ir kaip prades augti. As vis vien noriu auginti, nors gyd. lyg ir linkusi deti is kart kita diena. Bet sutiko su mano noru. Is mano puses viskas kaip ir liuks - gleivine super, gormono kiekis idealus. Dabar tik reikia laukti kaip ten knopkes, nes kokybe ju tikrai neidiali.

Jei nusprendei auginti tai ir gerai kad laikaisi savo nusistatymo, nes tavo nuojauta teisingiausia thumbup.gif Retai as cia beuzeinu, matau keberiokst sekasi neblogai, o kaip betutei reikalai? ar nurimo jau ar pradejo megautis nestuke.gif busena?

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 26, 21:38)
*pradesiu durius romantiskoj nidoj tai gal sakau ta ramybe ir didybe pades  4u.gif
**Retai as cia beuzeinu, matau keberiokst sekasi neblogai, o kaip betutei reikalai? ar nurimo jau ar pradejo megautis  nestuke.gif  busena?

* Ir as ten pat pradejau savo pirmus durius wub.gif palikau ta sekminga dvasia tau dabar 4u.gif

** Nenurimo nenurimo irnesakyk.gif Tik jau triznioju vienumoj, nebesiaubinu zmoniu blush2.gif Gyvenu nuo scano iki scano unsure.gif Su ivairiom mintim.kartais save padrasinu, kartais pasiaubinu, bet kazkaip stumiu dienas biggrin.gif

O tu nedink is eterio, as cia kaip seklys morka viska matau ir zinau lens.gif Kazkaip pasiilgstu to musu krizenimo sitoj temutej hihihi.gif kaip niekur kitur cia silta atmosfera wub.gif Buckis visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 26, 21:55)
* Ir as ten pat pradejau savo pirmus durius  wub.gif  palikau ta sekminga dvasia tau dabar  4u.gif

** Nenurimo nenurimo  irnesakyk.gif Tik jau triznioju vienumoj, nebesiaubinu zmoniu  blush2.gif  Gyvenu nuo scano iki scano  unsure.gif  Su ivairiom mintim.kartais save padrasinu, kartais pasiaubinu, bet kazkaip stumiu dienas  biggrin.gif

O tu nedink is eterio, as cia kaip seklys morka viska matau ir zinau  lens.gif Kazkaip pasiilgstu to musu krizenimo sitoj temutej  hihihi.gif kaip niekur kitur cia silta atmosfera  wub.gif  Buckis visom  4u.gif

Wow, labai pagerinai man nuotaika su sekminga dvasia nidoj smile.gif

Tu nerimauk bet normose, nes tau reikia ramybes sitoj busenoj.

Aha sitoj temelej smagu, bet as linkiu tiesiog visom rauti is cia i nestukiu temele ir krizenti ten visoms drinks_cheers.gif Beje ryt gal su warwariuku trumpam ant juros kranto susitiksim, betut gal prisijungsi mirksiukas.gif

Nu kur jau as dingsiu, dabar jau tik dazniau ir dazniau rodysiuos, nes vis aisku daugiau tryzniosiu o tada jau reikes cia esanciu draugelku nuomones ir patarimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 26 liepos 2011 - 21:23
QUOTE(kerzaka @ 2011 07 26, 19:25)
O sakyk, kodėl kuo toliau, tuo mažiau patinka  doh.gif Man po pirmo karto ne koks įspūdis buvo ir net nevažiavau atsakymams (nors liepė). Bet kai nebebuvo, ko griebtis, gal po kokių 3-4 mėn. nusiteikiau ir vėl nuvažiavau. Kažkaip kiti kartai normaliai praeina. Jau net nebegalvoju, ar patinka, ar ne. Važiuoju ir tiek. Vien tam, kad išbandyti  g.gif

Na nezinau,tiesiog as toks zmogus,kad atejus pas gydytoja tikiuosi atsakymo,kad jei sitas yra negerai,yra del to negerai ir galima taisyti arba taip arba kitaip,ir gali po to buti taip arba anaip.O dabar pasikviecia pokalbiui,keli neaiskus klausimai,neaiskus del ko tyrimai ir dauguma is eiliniu tyrimu srities-nesakau,is ju gal ka ir mato.Pasakiau,kad clexane vartoju-kelis emailus rase,kad surado man kazkoki profesoriu hematologa,kurs gal ateitu konsultacijai,po to keli emailai kad jau butinai parasyciau laika kada pasirodysiu,kai pasirodziau klinikoje anei hematologo anei zodzio apie tai.Ir pats LIT-nusiveziau Cikagos tyrimus,pasakiau,kad LDN siulo vyro limfocitus,su tuo ji sutiko,ta ir darem.Pertikrinau.Skaiciukai ne tik,kad nepakilo,o nukrito-pasirodo neveiksminga buvo.Tai jei aklai ji butu vyros limfocitus ir toliau leidus?As suprantu,kad ir Ldn ne visi daro konkretu ta tyrima,nes jis vis del to kainuoja,bet dauguma butent del veiksmingumo tiriasi.Tai veliau,per 10 dienu gavau 3 donoto limfocitus.Na net nezinau ka tiksliai galeciau ivardint kas nepatinka,gal,kad konkretumo maza,pas ja gydymas kartais atrodo vos ne kaip burtai is delno,o kainuoja tai vis del to nemazai.Tiek,kad tikrai tikiu LIT gera itaka,tai va ir uzmerkiu akis pries visa kita,gaunu lit ir i nieka bandau nekreipti demesio.

Cia jei taip trumpai hihihi.gif

Zemyna,ai visaip kaip jauciuosi.Skustis labai negaliu,ekstrymo neturiu.Is darbo jau kaip ciuckis nuvargus griztu,pamutina siek tiek ir i wc lakstau daznokai.Gyvensiu irnesakyk.gif Savaitgali biski panikos buvo,bet pirmadieni isitikinau,kad viskas yra daugiau nei gerai.Tai dabar jau ramiakiskai laukiu kito treciadienio.

Ir labai labai smarkiai suspaudus kumscius laikau uz situ nameliu gyventoju sekme smile.gif
Atsakyti