Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik neseniai pati buvau sio skyrelio dalyve, o va jau veliausiai poryt supuosiu savo du stebukliukus ant ranku wub.gif Todel dar atejau paskleisti jums visoms kol dar turiu savo dviguba virusa nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Ir noriu visoms palinketi kad butinai pasisketi ir nenuleisti ranku 4u.gif 4u.gif 4u.gif SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2011 07 25, 17:09)
Sveikos mergaites  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tik neseniai pati buvau sio skyrelio dalyve, o va jau veliausiai poryt supuosiu savo du stebukliukus ant ranku  wub.gif Todel dar atejau paskleisti jums visoms kol dar turiu savo dviguba virusa  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
Ir noriu visoms palinketi kad butinai pasisketi ir nenuleisti ranku  4u.gif  4u.gif  4u.gif SEKMES  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Grazaus susitikimo 4u.gif Ir griebiu virusiuka 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
mykolina
Linkiu graziausiu ispudziu wub.gif wub.gif wub.gif
Grebiu virusa, man reikia labai-labai smile.gif sutinku net i dviguba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2011 07 25, 13:09)
Tik neseniai pati buvau sio skyrelio dalyve, o va jau veliausiai poryt supuosiu savo du stebukliukus ant ranku  wub.gif Todel dar atejau paskleisti jums visoms kol dar turiu savo dviguba virusa  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
Ir noriu visoms palinketi kad butinai pasisketi ir nenuleisti ranku  4u.gif  4u.gif  4u.gif SEKMES  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Glaudziu ir as. wub.gif O jums lengvo, sklandaus susitikimo. wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 25 liepos 2011 - 16:29

mykolina superinio susitikimo jums su tavo maziukais wub.gif Kaip faina thumbup.gif wub.gif Priglausiu ir as tavo virusiuka ir ne pries jei jis bus dvigubas wub.gif Sekmes Jums wub.gif
Atsakyti
Ir as imu virusiuka 4u.gif
Mykolina jums sekmes susitinkant su savo stebukliukais 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Mykolina, brangioji, kaip dziaugiuosi uz tave!!! bigsmile.gif Pagaliau supuosi savo vaikucius ant ranku wub.gif wub.gif Kuo didziausios sekmes tau linkiu ir imu tavo virusiuka oro_buckis.gif
Atsakyti
Labas rytas, damos!
Kaip musu Errachka laikosi? 4u.gif
Citukui siandien pirmas duris thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 26, 09:51)
Labas rytas, damos!
Kaip musu Errachka laikosi?  4u.gif
Citukui siandien pirmas duris  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Errachka, atsiliepk 4u.gif
Cituk, su pirmu duriu 4u.gif
Warwara, o tu kelinta siandien pas gydytoja? 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
Warwara, o tu kelinta siandien pas gydytoja?
Vakare po darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 26, 10:08)
Atiloja
Vakare po darbo smile.gif

jeeeeee thumbup.gif ir tada po keliu dienu sedesi ant tryzniuojanciu suoliuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 26 liepos 2011 - 09:25
Atiloja ant suoliuko as sedesiu jau nuo siandien. Nes ar atsal, arpaaugs. Jau jei isodinimas ivyks, jau tada liks tik tiketi!
Atsakyti