Labukas,
Taip, skaiciukai puikus , dabar reikia pasistengti ir sulaukti ne ka mazesniu si ir kitus men.
Errachka, kaip tu?
Afrodite69, as manau, kad jei paziures penktadieni, o ne sekmadieni, tai nieko blogo neatsitiks O be to, gali i apziura nueiti pirmadieni ir stimuliacijas pradeti 3 cd, 1 diena, tikrai nieko nepakeis nes stimuliacijas galima pradeti 2-4 cd
Afrodite69
jei tavo ciklas toks stabilus, tai tegu tave paziuri 1 CD? Jei tai bus penktadienis, gyd. gi surasi?
Zodziu as tavo vietoj uzsirasyciau save penktadieniui ir pirmadieniui. Bus penktadienis 1CD - liuks! Tu eini, tave paziuri ir ramiai pradedi 2 CD stimuliacija. Jei penktadieni mmm neprasides, nueisi pirmadieni, tai bus 1-2-3 CD, ir tai irgi nebus ziauriai blogai, net jei 3 CD pradesi!
As uz tai, kad pradeti geriau stimulaicija 3 CD, bet kad paziuretu jau po mmm pradzios, o ne pries!
jei tavo ciklas toks stabilus, tai tegu tave paziuri 1 CD? Jei tai bus penktadienis, gyd. gi surasi?
Zodziu as tavo vietoj uzsirasyciau save penktadieniui ir pirmadieniui. Bus penktadienis 1CD - liuks! Tu eini, tave paziuri ir ramiai pradedi 2 CD stimuliacija. Jei penktadieni mmm neprasides, nueisi pirmadieni, tai bus 1-2-3 CD, ir tai irgi nebus ziauriai blogai, net jei 3 CD pradesi!
As uz tai, kad pradeti geriau stimulaicija 3 CD, bet kad paziuretu jau po mmm pradzios, o ne pries!
Aciukas mergytes uz patarimus Na,rytoj eisiu pas savo gine,gal pavyks susitarti
Jo,skaiciukai birzelio menesio superiniai,o kad jie visada butu tokie,na nors jau ne mazesni
Jo,skaiciukai birzelio menesio superiniai,o kad jie visada butu tokie,na nors jau ne mazesni
QUOTE(Warwara @ 2011 07 25, 13:56)
Afrodite69
Nu va cia subjektyvu, as si karta pradejau 3cd su pakankamai mazom dozem (150 gonalio) ir nelabai gausus derlius gavosi. Jauciu butu buve geriau arba anksciau, arba daugiau vaistuku.
Iride
Del vaistu kiekio nezinau, bet jau kad 1 diena nieko nesprendzia tai tikrai!
Jauciu butu buve geriau arba anksciau, arba daugiau vaistuku.
Del vaistu kiekio nezinau, bet jau kad 1 diena nieko nesprendzia tai tikrai!
ot galvos neturiu
Atsimeniau, kad ryt gi reikia tyrima priduoti, pries einant pas gyd.
Jietau kaip issigandau, kad pamirsau
QUOTE(Warwara @ 2011 07 25, 15:29)
ot galvos neturiu
tai rytoj jau ir data paskirs?
Atiloja
tai rytoj jau ir data paskirs?
Tai jau 13 CD bus, manau kad taip. Jau bus data
Labukas merginos , tai vat naujienos is manes tikrai nekokios ,gydytoja sake ,kad kraujo tyrimas tikrai nekoks ,tai tik patvirtina m... Dabar praeis m.... ir darysiuos laparaskopija,tikrai nesedesiu ir nelauksiu ir neliudesiu,nes metai bega ...o su tuo galu as jau vargstu 11 meteliu ,gana jau man noriu leliuko ir taskas noriu noriu noriu buti
Papildyta:
Oi pamirsau parasyti ,kad taip mano kiausintakis yra Hidrosalpinginis ,bet jis velnys labai velai man sukilo ,kai pradejau leistis gonali ,per pirmaja apziura nieko ,o per antraja jis jau buvo gigantas... tai vat atiduosiu ji sunims
Papildyta:
Oi pamirsau parasyti ,kad taip mano kiausintakis yra Hidrosalpinginis ,bet jis velnys labai velai man sukilo ,kai pradejau leistis gonali ,per pirmaja apziura nieko ,o per antraja jis jau buvo gigantas... tai vat atiduosiu ji sunims
bonuska
Busi, butinai busi
noriu noriu noriu buti
Busi, butinai busi
QUOTE(Warwara @ 2011 07 25, 16:02)
nu tai super laukiam ziniu
QUOTE(bonuska @ 2011 07 25, 16:26)
Labukas merginos , tai vat naujienos is manes tikrai nekokios ,gydytoja sake ,kad kraujo tyrimas tikrai nekoks ,tai tik patvirtina m... Dabar praeis m.... ir darysiuos laparaskopija,tikrai nesedesiu ir nelauksiu ir neliudesiu,nes metai bega ...o su tuo galu as jau vargstu 11 meteliu ,gana jau man noriu leliuko ir taskas noriu noriu noriu buti
Papildyta:
Papildyta:
Dar karta stiprybes tau Zinok, man lygiai taip pat buvo su tuo hidrosalpingsu iki gonalio leidimo jo nesimate, tik pradejus leisti gal po kokiu 4-5 dienu - islindo