Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labukas, 4u.gif

Taip, skaiciukai puikus thumbup.gif , dabar reikia pasistengti ir sulaukti ne ka mazesniu si ir kitus men. bigsmile.gif wub.gif

Errachka, kaip tu? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69, as manau, kad jei paziures penktadieni, o ne sekmadieni, tai nieko blogo neatsitiks 4u.gif O be to, gali i apziura nueiti pirmadieni ir stimuliacijas pradeti 3 cd, 1 diena, tikrai nieko nepakeis 4u.gif nes stimuliacijas galima pradeti 2-4 cd 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69
jei tavo ciklas toks stabilus, tai tegu tave paziuri 1 CD? Jei tai bus penktadienis, gyd. gi surasi?
Zodziu as tavo vietoj uzsirasyciau save penktadieniui ir pirmadieniui. Bus penktadienis 1CD - liuks! Tu eini, tave paziuri ir ramiai pradedi 2 CD stimuliacija. Jei penktadieni mmm neprasides, nueisi pirmadieni, tai bus 1-2-3 CD, ir tai irgi nebus ziauriai blogai, net jei 3 CD pradesi!
As uz tai, kad pradeti geriau stimulaicija 3 CD, bet kad paziuretu jau po mmm pradzios, o ne pries!
Atsakyti
Aciukas mergytes uz patarimus 4u.gif Na,rytoj eisiu pas savo gine,gal pavyks susitarti g.gif
Jo,skaiciukai birzelio menesio superiniai,o kad jie visada butu tokie,na nors jau ne mazesni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 25, 13:56)
Afrodite69
As uz tai, kad pradeti geriau stimulaicija 3 CD, bet kad paziuretu jau po mmm pradzios, o ne pries!

Nu va cia subjektyvu, as si karta pradejau 3cd su pakankamai mazom dozem (150 gonalio) ir nelabai gausus derlius gavosi. Jauciu butu buve geriau arba anksciau, arba daugiau vaistuku.
Atsakyti
Iride
Jauciu butu buve geriau arba anksciau, arba daugiau vaistuku.

Del vaistu kiekio nezinau, bet jau kad 1 diena nieko nesprendzia tai tikrai!
Atsakyti
ot galvos neturiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsimeniau, kad ryt gi reikia tyrima priduoti, pries einant pas gyd. doh.gif doh.gif doh.gif
Jietau kaip issigandau, kad pamirsau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 25, 15:29)
ot galvos neturiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Atsimeniau, kad ryt gi reikia tyrima priduoti, pries einant pas gyd.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Jietau kaip issigandau, kad pamirsau  blink.gif

tai rytoj jau ir data paskirs? 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
tai rytoj jau ir data paskirs?
Tai jau 13 CD bus, manau kad taip. Jau bus data blush2.gif
Atsakyti
Labukas merginos , tai vat naujienos is manes tikrai nekokios ,gydytoja sake ,kad kraujo tyrimas tikrai nekoks ,tai tik patvirtina m... verysad.gif Dabar praeis m.... ir darysiuos laparaskopija,tikrai nesedesiu ir nelauksiu ir neliudesiu,nes metai bega ...o su tuo galu as jau vargstu 11 meteliu ,gana jau man noriu leliuko ir taskas smile.gif noriu noriu noriu buti nestuke.gif
Papildyta:
Oi pamirsau parasyti ,kad taip mano kiausintakis yra Hidrosalpinginis ,bet jis velnys labai velai man sukilo ,kai pradejau leistis gonali ,per pirmaja apziura nieko ,o per antraja jis jau buvo gigantas... tai vat atiduosiu ji sunims biggrin.gif
Atsakyti
bonuska
noriu noriu noriu buti  nestuke.gif

Busi, butinai busi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 25, 16:02)
Atiloja
Tai jau 13 CD bus, manau kad taip. Jau bus data  blush2.gif

nu tai super 4u.gif laukiam ziniu 4u.gif

QUOTE(bonuska @ 2011 07 25, 16:26)
Labukas merginos , tai vat naujienos is manes tikrai nekokios ,gydytoja sake ,kad kraujo tyrimas tikrai nekoks ,tai tik patvirtina m...  verysad.gif  Dabar praeis m.... ir darysiuos laparaskopija,tikrai nesedesiu ir nelauksiu ir neliudesiu,nes metai bega ...o su tuo galu as jau vargstu 11 meteliu ,gana jau man noriu leliuko ir taskas  smile.gif noriu noriu noriu buti  nestuke.gif
Papildyta:
Oi pamirsau parasyti ,kad taip mano kiausintakis yra Hidrosalpinginis ,bet jis velnys labai velai man sukilo ,kai pradejau leistis gonali ,per pirmaja apziura nieko ,o per antraja jis jau buvo gigantas... tai vat atiduosiu ji sunims  biggrin.gif

Dar karta stiprybes tau 4u.gif Zinok, man lygiai taip pat buvo su tuo hidrosalpingsu doh.gif iki gonalio leidimo jo nesimate, tik pradejus leisti gal po kokiu 4-5 dienu - islindo doh.gif
Atsakyti