Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Tikrai stipriai ir labai skausmingos mm... man 25 ir turejo buti ,ilguoju protokolu dare tai taip ir isejo velai verysad.gif

Aciu mergytems visoms uz palaikyma 4u.gif wub.gif

o LP darytos jau dvi,bet turiu kiausintaki ziauriai issipletusi ,nuo stimuliacijos ,gydytoja sake reikes ji pasalinti verysad.gif

Papildyta:
Buvau pas tevus visa diena,tai siek tiek ramesne esu, jug nieko as neisverksiu ,yra kaip yra verysad.gif
Atsakyti
[quote=bonuska,2011 07 24, 18:35]
Tikrai stipriai ir labai skausmingos mm... man 25 ir turejo buti ,ilguoju protokolu dare tai taip ir isejo velai verysad.gif

Aciu mergytems visoms uz palaikyma 4u.gif wub.gif
o LP darytos jau dvi,bet turiu kiausintaki ziauriai issipletusi ,nuo stimuliacijos ,gydytoja sake reikes ji pasalinti verysad.gif

Papildyta:
Buvau pas tevus visa diena,tai siek tiek ramesne esu, jug nieko as neisverksiu ,yra kaip yra verysad.gif
[/quo
console.gif Nera to blogo,kas neiseitu i gera.Gal ir banalus zodziai,bet nors taip noriu tave paguost. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 24, 20:35)
Tikrai stipriai ir labai skausmingos mm... man 25 ir turejo buti ,ilguoju protokolu dare tai taip ir isejo velai  verysad.gif

Stiprybes, tau ir tavo brangiausiam 4u.gif Puikiai zinau, kaip dabar jums sunku, bet svarbiausia neprarasti vilties ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Bonuska, laikykis 4u.gif labai labai gaila. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 24, 19:43)
Cituk, nu kaip galima nuspeti koks bus oras pajuryje smile.gif Viena valanda vienaip, o kita kitaip smile.gif Bet vis vien smagu smile.gif O kita savaitgal igi Juros svente, gal tai tavo vyra sugundis?
Kai Juros svente, tai bet koks oras  thumbup.gif

Kitas savaitgalis butut idelau, buvau jau keliose juros sventese, nuotaika ten visada thumbup.gif bet beda tame kad kita savaitgali mes kaimo turizmo sodyboj svente svesim, labiausiai del to ir grizom i LT , jubiliejus didelis dedes smile.gif As tau parasysiu tel nr i az tai kazkokiu kitokiu budu susitarsim tau perduot testukus. Sakei kad vaziuoja vis kas nors link kauno, o gal ir tu kada atalekum iki kito treciadienio mirksiukas.gif

Aciu mergytems visoms uz palaikyma  4u.gif  wub.gif
o LP darytos jau dvi,bet turiu kiausintaki ziauriai issipletusi ,nuo stimuliacijos ,gydytoja sake reikes ji pasalinti  verysad.gif

Papildyta:
Buvau pas tevus visa diena,tai siek tiek ramesne esu, jug nieko as neisverksiu ,yra kaip yra  verysad.gif

Nu ziauriai gaila verysad.gifO gal kaiusintakis kazkiek ir skyscio prikaupes? Hidrosalpinginis? tada tikrai reikia ji salint arba uzdaryt kad sekancio bandymo rezultatai butu tik nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Bonuska, apkabinu dar karta. verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

------

Mergaites, birzelis - 69.23% 4u.gif

Atsakyti
Bonuska laikykis, mergyte... Kaip nesmagu, kai taip viskas nutrūksta pusiaukelėje, net nedavė pasidžiaugti ta būsena. Užjaučiu tave labai, labai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, damos!
Cituk, kaip nuotaikos?

bonuska laikykis, ir daug daug tau jiegu! Tam, kad viskas butu gerai wub.gif

Žemyna_mėlynakė nu nieko sau statistika birzelio! Super! thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai stipriai ir labai skausmingos mm... man 25 ir turejo buti ,ilguoju protokolu dare tai taip ir isejo velai  verysad.gif

mieloji, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
zinau, kad zodziai cia nepades..
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 25, 08:57)
Labas rytas, damos!
Cituk, kaip nuotaikos?

Labas rytelis visoms smile.gif

Warawariuk nuotaikos drinks_cheers.gif , daug progu pakelti taure ir taurele bet laikausi, gi negalima isijausti, tuoj pradzia, nors salto alucio bokaliuko niekaip negaliu atsisakyti. Visgi atostogos thumbup.gif

Birzelis beveik 70% wowowowowow wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Bonuska, o HCG dareisi? Laikykis mergyt 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 07 24, 11:27)
Mergaites man jau pirmas UKOLAS  lotuliukas.gif  treciadieni  thumbup.gif

Su artejanciu ukolu 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 24, 22:26)
Mergaites, birzelis - 69.23% 4u.gif

thumbup.gif liuksiski skaiciukai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Bonuska, stipriai apkabinu tave...svarbiausia laikykis ir neprarask vilties console.gif console.gif console.gif zinoma,zodziai cia gaila bet nepades 4u.gif
Errachka,kaip tu laikais/kelinta tau jau dienele eina?Kada zadi HCG darytis?Laikau kumstukus uz jusu seimyna drinks_cheers.gif 4u.gif
Merginos,reikia pagalbos-patarimo.Zodziu,papuolu i tokia situacija ir nezinau ka daryt g.gif Man liepe pradeti stimuliacija 2c.d. pagal viska tai turetu buti sestadienis ar sekmadienis.Bet ta pacia diena liepe giekologas kad mane paziuretu echoskopu.O dabar nerandu ne vienos gines kuri dirbtu savaitgali net privaciai g.gif Del viso pikto eisiu rytoj kad mane paziuretu mano gine.Dabar esme tokia,o nieko tokio jei gine nepaziures manes per 2c.d. blush2.gif ?Man rytoj 25 c.d. (28c.d.) tai jeigu kazkas negero butu juk matytu,tada nepradeciau leistis Gonali,o juk per tas dienas juk niekas nebeuzaugtu jei viskas ok g.gif as taip galvoju..nebezinau kaip pasielgti. 4u.gif
Atsakyti