Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 22, 21:37)
Na jeigu darbas sunkus, aisku, kad geriau nedirbti.  drinks_cheers.gif  4u.gif Idomu kokia chema man taikys ir is viso kaip kas bus, dabar kol kas tik tas badymasis i pilva siek tiek kraupuli kelia.  blush2.gif O is viso, tai laika i prieki pasukti noretusi.  smile.gif

Sveikutes 4u.gif
Pirmiausiai Citui sveika sugryzusi i LT lithuania.gif lithuania.gif
Kaip idomu jauciasi musu mergytes bonuska ir erracha g.gif
Zemyna,tu optimiste ir zemai lenkiu galvas prie tokius zmones,nes as tai jautrumo isikunijimas doh.gif nors negaliu kartais kazko pakeisti visvien nervas ima blush2.gif O del badymosi,tai atrodo tik baisu-adateles labai plonos net nepajusi.Man pries pirma IUI vyras leido,o paskui as pati...ir dabar galvoju pati leistis thumbup.gif
Kazko pilva maudzia,bet mm anksti dar.Tureciau tik kita savaitgali susirgt g.gif Dar planuoju pasigauti savo gine,kad mane paziuretu ta 2c.d. ar viskas ok kad ramiai galeciau leistis vaistukus.
O man tai gal pavyks ilsetis po isodinimo visas dienas iki suzinosiu pavyko ar ne.Tai dziaugiuosi thumbup.gif Sakau gal tai pades ir pagaliau ateis ir i mano kiema svente blush2.gif
Na,ka kol kas ne karsta..oras gaivus..reikia eiti apsitvarkyt namucius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas kaune turi atliekamo progesrerono crinone? Skubiai reikia, kadangi isvaziuojame, o manasis baigiasi.

Beje, siandien pasidariau NT rode du ryskius pagaliukus, tai gal ne viskas dar prarasta? g.gif Sios savaites pradzioj buvo antras dar nelabai ryskus..
Grysim namo kitos savaites gale, tada eisiu privaciai, kad viska konkreciai issiaiskinti.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Afrodite69, butu gerai, kad optimizmas reikstu, kad esu akmens luitas, kuris del nieko nesijaudina biggrin.gif , jau pries operacija nurimau, atejo vidine ramybe, susitaikymas su tuo kaip viskas vyksta, ka cia zmogus gali pakeisti, reikia priimti taip, kaip duota ir tiketis, nuteikti save, kad viskas bet kuriuo atveju bus gerai. smile.gif As pakankamai prisikankinau, manau, kad atejo laikas sielos ramybei, tyliam, ramiam laukimui, musu emociju fontanai nei mums, nei musu maziukams lengvumo nepriduoda. smile.gif
O tau linkiu, kad viskas vyktu pagal plana, svente tikrai ateis, tikek tuo. mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
Mill, pasaugok save keliones metu, labai dziaugiuosi del II thumbup.gif , manau, kad tikrai nieks neprarasta, labai lauksime griztant ir su paciomis geriausiomis naujienomis. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip tylu ,ramu sendien 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos ,man tai rytas su asaromis ,baigesi mano viltis patapti nestuke.gif prasidejo m... tai rytas toks visai jau nekoks cray.gif cray.gif cray.gif
dabar jau dazniau teks lankytis tryju skyluciu skyrelyje,bet tikrai nepamirsiu ir jusu , tikrai sugrysiu cia tik nezinau kada... linkiu visoms patapti nestuke.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasiskambinau gydytojai ,vistiek ryt liepe HCG kraujo tyrima pasidaryti... tik nesuprantu kam jug ir taip viskas aisku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 23, 01:08)
Citas
Wellcome, taip sakant, to Lithuania! thumbup.gif
Ha, laisvai smile.gif

Vis dar ikalbineju MB prie juros palekti smile.gif Kazin kaip oras blush2.gif

QUOTE(Baltija L. @ 2011 07 23, 02:12)
CITAS-Jus LT?atostogaujate?pavydziu smile.gif  sorry ne i tema,bet paklausiu-gal galetum parvezti maza ar didesne(NESVARBU) pasaku knygele?ir gal zinai kaip Ramune?kaip jusu reikaliukai?kada i svecius uzsuksite?arba mes pas jus  ? buckis 

Aha atlekem 10 dieneliu smile.gif Turim jubilieju ir siaip patinginiaut, bet va oras tai kol kas pavede, taip norejosi silumos po UK vasaros tipo smile.gif Aisku kad reikia susimatyti 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 23, 10:39)
Sveikutes :
Pirmiausiai Citui sveika sugryzusi i LT lithuania.gif

Aciu rolleyes.gif

QUOTE(mill @ 2011 07 23, 11:05)
Sveikos, gal kas kaune turi atliekamo progesrerono crinone? Skubiai reikia, kadangi isvaziuojame, o manasis baigiasi.

Beje, siandien pasidariau NT rode du ryskius pagaliukus, tai gal ne viskas dar prarasta?Sios savaites pradzioj buvo antras dar nelabai ryskus..
Grysim namo kitos savaites gale, tada eisiu privaciai, kad viska konkreciai issiaiskinti.

Velnias namuose UK palikau crenono, bet cia LT neturiu verysad.gif Bet kaip faina kad II ryskeja bigsmile.gif

QUOTE(bonuska @ 2011 07 24, 08:59)
Labas rytas merginos ,man tai rytas su asaromis ,baigesi mano viltis patapti nestuke  prasidejo m... tai rytas toks visai jau nekoks  cray.gif
dabar jau dazniau teks lankytis tryju skyluciu skyrelyje,bet tikrai nepamirsiu ir jusu , tikrai sugrysiu cia tik nezinau kada... linkiu visoms patapti  nestuke.gif

Bonushka, bet gi tau dar labai mazai dieneliu DPI unsure.gif Gal cia ne mmm ar tikrai stipriai kraujuoji?

Mergaites man jau pirmas UKOLAS lotuliukas.gif treciadieni thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Bonuska, tikrai prasidejo mm? unsure.gif verysad.gif 4u.gif Man ir atrodo, kad lb anksti. unsure.gif O tyrimas butinas, juk reikia paziureti ar kabinosi, kokia situacija, butinai. 4u.gif O kodel sakai, kad reikes i triju skyluciu tema, tau nedaryta LP?

Citas, kaip laukiu as to tavo UKOLO. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 24, 12:12)
Labas rytas,  4u.gif

Citas, kaip laukiu as to tavo UKOLO. thumbup.gif  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 24, 08:59)
Labas rytas merginos ,man tai rytas su asaromis ,baigesi mano viltis patapti  nestuke.gif  prasidejo m... tai rytas toks visai jau nekoks  cray.gif  cray.gif  cray.gif
dabar jau dazniau teks lankytis tryju skyluciu skyrelyje,bet tikrai nepamirsiu ir jusu , tikrai sugrysiu cia tik nezinau kada... linkiu visoms patapti  nestuke.gif  wub.gif  4u.gif

Bonuska,mergyt ar tikrai tau tos tikros mm atejo.Eik tu sau,isivaizduoju kaip tu jautiesi mergyt.. console.gif console.gif net zodziu truksta...laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bonuska, ar tikrai? unsure.gif As dar netikiu, jeigu tikrai, tai apkabinu stipriai, labai labai....gaila. verysad.gif console.gif Bet zinau, kad grisi ir sulauksi II, todel palinkesiu, kad tai ivyktu kuo greiciau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Citas. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Bonuska, kaz kaip ankstuoka tau mmm... O HCG reikia butinai padaryti, nes reikia pamatyti ar buvo kabinimas. Laikykis 4u.gif Jei tai mmm, tai tikrai, tikrai gaila!

Cituk, nu kaip galima nuspeti koks bus oras pajuryje smile.gif Viena valanda vienaip, o kita kitaip smile.gif Bet vis vien smagu smile.gif O kita savaitgal igi Juros svente, gal tai tavo vyra sugundis?
Kai Juros svente, tai bet koks oras thumbup.gif

mill, nu X failai tikri! Tegu dar riebesni tie pagaliukai buna! thumbup.gif
Atsakyti