Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 07 13, 15:23)
kerzaka

neskubam, neskubam gyventi! Dar tik liepa! Kas per 7 menesio diskriminacija?  blink.gif  blink.gif

Warwara nu juk tau seniai isburta stebuklinga liepa tongue.gif O man is dalies irgi gerai as plaksiuos prie visu triju menesiu (7,8 ir 9) nu kazkuris tikrai bus sekmingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 13, 14:23)
kerzaka

neskubam, neskubam gyventi! Dar tik liepa! Kas per 7 menesio diskriminacija?  blink.gif  blink.gif

pamaniau, jau liepos mėnesio eilė seniai sudaryta ir visoms po II į rankas įduota, tad beliko burtams išsipildyti biggrin.gif Bet jei dar ne, prašom užleidžiu prieš save, kam liepos mėn. reikia. Aš tik rugpjūčio pirmose gretose noriu stovėti, kai II dalins (jau kad tikrai užtektų, nes pradžioj minėta buvo, kad II skaičius ribotas).
Žinai, kai galvoj kažkas užsiciklina, tai paskui ir temos pavadinimą blogai perskaitai biggrin.gif Kadangi man tik rugpj -rugs nusimato, tai taip ir perskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 13, 13:44)
kaip tavo reikalai?tu ir siaip esi tyli bet vis sekukaip tu laikais?ar jau padare tau punkcija?ar isodino?Kaip jautiesi?matau kad ir tau tai pirmas IVF.tai smalsu kaip ir kas nes ir man bus tas pats.As su tavim ir uz tave 4u.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

QUOTE(Warwara @ 2011 07 13, 14:53)
Errachka, kaip tavo reikaliukai?

niugi laukiu 18 val.- tada turesiu kaskokiu naujienu 4u.gif
nelabai as dabar reiskiuosi...kai praradau viena dziaugsmeli, dabar tyliai viska...
QUOTE(Warwara @ 2011 07 13, 15:23)
kerzaka

niu tikrai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Erachka,nu laikau viska sukryziavus uz geras 18 val zinias bigsmile.gif Visai kaip kokia "panorama" gaunasi hihihi.gif tik gal laikas ne tas smile.gif

Kerzaka,gal su leidziamu prg bandysi?Zinok visai nebaisus reikalas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 13 liepos 2011 - 14:55
QUOTE(errachka @ 2011 07 13, 15:39)
niugi laukiu 18 val.- tada turesiu kaskokiu naujienu 4u.gif
nelabai as dabar reiskiuosi...kai praradau viena dziaugsmeli, dabar tyliai viska...
niu tikrai g.gif  biggrin.gif

Errachka turesi skaiciukus jau? Man jau visai susimaise, negi jau tiek laiko praejo??
Atsakyti
errachka
Palauksim 18 val. thumbup.gif

Cituk, o mano mmm taip ir neatejo kol kas. Begedzios!!!! As net testa snd atlikau, nes vakare reikes i GD varyti, tai vyno gert galiu dabar svaria sazine. Bet rytoj bet kokiu atveju varau pas gyd. nes po to nebegalesiu iki pirmadieni nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 13, 15:50)
errachka
Palauksim 18 val.  thumbup.gif

Cituk, o mano mmm taip ir neatejo kol kas. Begedzios!!!! As net testa snd atlikau, nes vakare reikes i GD varyti, tai vyno gert galiu dabar svaria sazine. Bet rytoj bet kokiu atveju varau pas gyd. nes po to nebegalesiu iki pirmadieni nueiti.

Errachka - kumstukai uz tave 4u.gif

Warwariuk - matau tavo valkateles isismagino kaip reikiant tongue.gif Parsivilks niekur nedings. Svarbu kad tau nesigautu snaigutes paemimo laikas tuo pat metu kaip ir atostogos g.gif nu bet gal jau tiek nenusitemps doh.gif 3V programa i trasa mirksiukas.gif
Atsakyti
Errachka, ir as kumstukus laikau 4u.gif
Warwara, o cia tavo pirmos memes po nepavykusio IVF'o?
Atsakyti
Citas
Svarbu kad tau nesigautu snaigutes paemimo laikas tuo pat metu kaip ir atostogos

ne, nu nau taip neuszites - faktas! Tai jauciu arba snd nakti, ar ryt bus!

Atiloja
Warwara, o cia tavo pirmos memes po nepavykusio IVF'o?

Jei skaiciuti su tom, kurie buvo is kart po IVF, tai 3 kartas bus, kai ateina mmm, t.y. 2 ciklas po IVF. Mano ciklas normalus absoliuciai, cia as tiesiog jau noriu tobulybes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 13 liepos 2011 - 15:56
QUOTE(Warwara @ 2011 07 13, 16:55)
Jei skaiciuti su tom, kurie buvo is kart po IVF, tai 3 kartas bus, kai ateina mmm, t.y. 2 ciklas po IVF. Mano ciklas normalus absoliuciai, cia as tiesiog jau noriu tobulybes  blush2.gif

aaaaaaaaa biggrin.gif nu kad ir koks mano ciklas tobulas, 1 mmm po snaiguciu, velavo 10 dienu doh.gif
Atsakyti
As sendiena gryzau is po ispunktavimo ,iseme 15 aukseliu,tik dabar tenka laukti kiek ju augs ir ar bus stiprus ,ryt 11 val. skambinsiuos gydytojai ,labai laukiu ,nes labai rupi kaip jie ten gyvuoja...
Maudzia pilvo apacia visa,gal taip ir turi buti ,teks kokia nuo skausmo tablete isgerti ...
Atsakyti
Tikiuosi kad Errachka neateina nes dabar tyliai dziaugiasi su MB,vis dar laikau kumstukus 4u.gif
bonuska dideles sekmes tau,kad tavo aukseliai puikiai daugintusi ir augtu ir atejus sodinimo dienai butu TOP QUALITY thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti