Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 22, 14:29)
Pritariu Warwarai  drinks_cheers.gif , mama mane ismoke, kad nesinervuoti del to, ko negali pakeisti. O tokios akimirkos, kokias gyvename laukdamos, jos ypatingos, ne, jos daugiau nei ypatingos, todel apgaubkime tas akimirkas derama ramybe, meile...  wub.gif  4u.gif

Labai graziai pasakyta,Zemyna! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Zemyna visada moka graziai parasyti ir palaikyti ,cia isgyvenancias ,liudincias ir besidziaugiancias wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Warwara sutinku su tavo zodziais wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dziugu, mergytes, kad nors kazkiek jums sirdutes paglostau ir gal nors truputi ramybe apgaubiu wub.gif 4u.gif , Bonuska, ar geriau jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
Zemyna jau geriau ,maziau ir pilvuka maudzia 4u.gif O kaip tu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 22, 16:25)
Zemyna jau geriau ,maziau ir pilvuka maudzia  4u.gif  O kaip tu ? 4u.gif

Na ir saunumelis, lepinkis, glostyk pilviuka, sek pasakas kaip gerai jiems bus su jumis namuose, kokiu dideliu planu jiems turite... wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif

As gerai, aciu smile.gif 4u.gif , ramiai sau laukiu jusu II ir pati gyju. smile.gif

Ramu cia savaitgaliais. smile.gif

Tiesa, man paciai idomu pasidare, kiek laiko po isodinimo jus namuciuose bunate, visa laika, keleta dienu? 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, man paciai idomu pasidare, kiek laiko po isodinimo jus namuciuose bunate, visa laika, keleta dienu?

As emiau bilioteni ,nes mano darbas labai intensyvus ir itemptas, o ir saltis...
Papildyta:
oi kaip as cia nevykusiai atrasiau Zemynai blush2.gif
Atsakyti
Na jeigu darbas sunkus, aisku, kad geriau nedirbti. drinks_cheers.gif 4u.gif Idomu kokia chema man taikys ir is viso kaip kas bus, dabar kol kas tik tas badymasis i pilva siek tiek kraupuli kelia. blush2.gif O is viso, tai laika i prieki pasukti noretusi. smile.gif
Atsakyti
Ir as bijojau badymosi ,net silpna darydavosi vien pagalvojus ,kad paciai sau durti,bet kokia savaite pries ,itikinejau save ,kad reikia ir privalau,po to jau visai nebesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 22, 14:36)
Afrodite, sveik greitai, kad nenusikeltu svarbusis ivykis.  wub.gif  4u.gif

Saraselis UZ  4u.gif
1. Atiloja
2. Wingele
3. Šarūniukė
4. Warwara
5. Afrodite69

Ir as uz smile.gif

Labas vakaras mergaites smile.gif as lietuvoj tongue.gif warwara mums reikia kazka susiorganizuot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 22, 17:39)
Ir as bijojau badymosi ,net silpna darydavosi vien pagalvojus ,kad paciai sau durti,bet kokia savaite pries ,itikinejau save ,kad reikia ir privalau,po to jau visai nebesunku  smile.gif

Tos adateles lb plonos, tai matyt nesijaucia, tik pats faktas, kad turi durti labiau skauda. biggrin.gif

QUOTE(Citas @ 2011 07 22, 17:50)
Ir as uz smile.gif

Labas vakaras mergaites smile.gif as lietuvoj tongue.gif warwara mums reikia kazka susiorganizuot tongue.gif

Labas vakaras. 4u.gif

Saraselis UZ
1. Atiloja
2. Wingele
3. Šarūniukė
4. Warwara
5. Afrodite69
6. Citas
Atsakyti
Citas
Wellcome, taip sakant, to Lithuania! thumbup.gif
warwara mums reikia kazka susiorganizuot
Ha, laisvai smile.gif
Atsakyti
CITAS-Jus LT?atostogaujate?pavydziu smile.gif ax.gif sorry ne i tema,bet paklausiu-gal galetum parvezti maza ar didesne(NESVARBU) pasaku knygele?ir gal zinai kaip Ramune?kaip jusu reikaliukai?kada i svecius uzsuksite?arba mes pas jus blush2.gif ? buckis 4u.gif
Atsakyti