Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

crinono spalva pasikeite (paruzavejo ) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 22, 14:52)

Jeigu tik paružavėjo, kaip kad T.P.Keberiokšt pavadino gražiai "lašišine" spalva, ramiai - čia tik nuo kaklelio. Buvo ir man taip, ir laukiant HCG dienos, ir jau sulaukus teigiamų skaičiukų. Ir gydytoja sakė tikrai nesigąsdinti tokios spalvos. Nebent pas tave intensyvesnė žymiai spalva?
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 22, 15:52)

O kelinta tau siandien dpi? Beje, ir man gydytoja sake, kad del ruzavo crinono pergyventi nereikia 4u.gif
Atsakyti
Na va pakalbejau su gydytoja,sake viskas cia normalu ,o kiek istikruju tos tiesos nezinau ... hu atsikvepiu ,nusivalau asaras ir guliu toliau ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 07 22, 13:58)
Sveikos, siandien dare echo, bet nieko nemate.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Kaip tai gali buti?Tuoj isprotesiu nuo tos nezinomybes..

Būtinai kartok HCG, iki penktadienio kitaip ir išprotėsi. Jei reiks, tai ir du sykius pakartok. Esu skaičius, kad kartais ir tokiame laike nemato, o paskui viskas gerai būna.
Atsakyti
o as ta bailiuska esu ,viskam jautri blush2.gif 6dpi
Atsakyti
Bonuska, salin asarytes, ramiai laukiame geru rezultatu. wub.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 22, 16:02)
o as ta bailiuska esu ,viskam jautri  blush2.gif  6dpi

Kadangi 6dpi, todel as tavo vietoje tai kaip gera zenkla uzskaityciau. Kaip tik dabar tau turi vykti implantacija ir gali buti pakraujavimu, todel ramiai gulek, glostyk pilvuka ir nesijaudink 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 22 liepos 2011 - 15:08
Oi Zemyna jug zinai ,kaip sunku ramiai islaukti ,kiekvienas niekutis atrodo kaip kazkas negero ax.gif
Papildyta:
Iride tai ,kad jau trecia diena crinonas man toks ,tai kazkaip ir sunerimau ....

Bet dabar jusu visu nuraminimu jau tikrai ramesne, ACIU wub.gif
Atsakyti
Bonuska, as tik bandau kazkaip palengvinti tavo laukima blush2.gif 4u.gif , galiu isivaizduoti, kaip neapsakomai sunku, pati stengiuosi ne negalvoti kaip as pati elgsiuosi. unsure.gif Tikejimo didziausia glebi siunciu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
bonuska
Oi Zemyna jug zinai ,kaip sunku ramiai islaukti ,kiekvienas niekutis atrodo kaip kazkas negero

Zianai, galima save privesrti pergiventi tik del tu dalyku, kurios gali itakuoti. Va tu gali itakuoti crinone spalvai? Ne! Todel ner cia ka jaudintis, to labiau kad tik 6 DPI, t.y. mmm tikrai dar neateina, nu niekaip smile.gif
Kam gali itakuoti: nesinervintis, nekilnoti ranku ir svoriu visokiu, daugiau gerti vandens, daugiau valgyti gero ir vertingo maisto. Ta tu gali.
O isskyru spalva negali pakeisti.

P.S. Man aplamai sake - kad ta spalva gali buti ir geltona i rausva ir truputi sokoladine. tai ir net neziurejau ipatingai. man ir labai retai kas likdavo ant aplikatoriaus (ir seip krito labai nedaug).

Mano isodinimas buvo nesekmingas, bet vis vien tas laikas geras buvo. wub.gif
Atsakyti
Pritariu Warwarai drinks_cheers.gif , mama mane ismoke, kad nesinervuoti del to, ko negali pakeisti. O tokios akimirkos, kokias gyvename laukdamos, jos ypatingos, ne, jos daugiau nei ypatingos, todel apgaubkime tas akimirkas derama ramybe, meile... wub.gif 4u.gif
Atsakyti