crinono spalva pasikeite (paruzavejo )
QUOTE(bonuska @ 2011 07 22, 14:52)
Jeigu tik paružavėjo, kaip kad T.P.Keberiokšt pavadino gražiai "lašišine" spalva, ramiai - čia tik nuo kaklelio. Buvo ir man taip, ir laukiant HCG dienos, ir jau sulaukus teigiamų skaičiukų. Ir gydytoja sakė tikrai nesigąsdinti tokios spalvos. Nebent pas tave intensyvesnė žymiai spalva?
QUOTE(bonuska @ 2011 07 22, 15:52)
O kelinta tau siandien dpi? Beje, ir man gydytoja sake, kad del ruzavo crinono pergyventi nereikia
Na va pakalbejau su gydytoja,sake viskas cia normalu ,o kiek istikruju tos tiesos nezinau ... hu atsikvepiu ,nusivalau asaras ir guliu toliau ...
QUOTE(mill @ 2011 07 22, 13:58)
Sveikos, siandien dare echo, bet nieko nemate. Kaip tai gali buti?Tuoj isprotesiu nuo tos nezinomybes..
Būtinai kartok HCG, iki penktadienio kitaip ir išprotėsi. Jei reiks, tai ir du sykius pakartok. Esu skaičius, kad kartais ir tokiame laike nemato, o paskui viskas gerai būna.
o as ta bailiuska esu ,viskam jautri 6dpi
QUOTE(bonuska @ 2011 07 22, 16:02)
o as ta bailiuska esu ,viskam jautri 6dpi
Kadangi 6dpi, todel as tavo vietoje tai kaip gera zenkla uzskaityciau. Kaip tik dabar tau turi vykti implantacija ir gali buti pakraujavimu, todel ramiai gulek, glostyk pilvuka ir nesijaudink
Oi Zemyna jug zinai ,kaip sunku ramiai islaukti ,kiekvienas niekutis atrodo kaip kazkas negero
Papildyta:
Iride tai ,kad jau trecia diena crinonas man toks ,tai kazkaip ir sunerimau ....
Bet dabar jusu visu nuraminimu jau tikrai ramesne, ACIU
Papildyta:
Iride tai ,kad jau trecia diena crinonas man toks ,tai kazkaip ir sunerimau ....
Bet dabar jusu visu nuraminimu jau tikrai ramesne, ACIU
bonuska
Zianai, galima save privesrti pergiventi tik del tu dalyku, kurios gali itakuoti. Va tu gali itakuoti crinone spalvai? Ne! Todel ner cia ka jaudintis, to labiau kad tik 6 DPI, t.y. mmm tikrai dar neateina, nu niekaip
Kam gali itakuoti: nesinervintis, nekilnoti ranku ir svoriu visokiu, daugiau gerti vandens, daugiau valgyti gero ir vertingo maisto. Ta tu gali.
O isskyru spalva negali pakeisti.
P.S. Man aplamai sake - kad ta spalva gali buti ir geltona i rausva ir truputi sokoladine. tai ir net neziurejau ipatingai. man ir labai retai kas likdavo ant aplikatoriaus (ir seip krito labai nedaug).
Mano isodinimas buvo nesekmingas, bet vis vien tas laikas geras buvo.
Oi Zemyna jug zinai ,kaip sunku ramiai islaukti ,kiekvienas niekutis atrodo kaip kazkas negero
Zianai, galima save privesrti pergiventi tik del tu dalyku, kurios gali itakuoti. Va tu gali itakuoti crinone spalvai? Ne! Todel ner cia ka jaudintis, to labiau kad tik 6 DPI, t.y. mmm tikrai dar neateina, nu niekaip
Kam gali itakuoti: nesinervintis, nekilnoti ranku ir svoriu visokiu, daugiau gerti vandens, daugiau valgyti gero ir vertingo maisto. Ta tu gali.
O isskyru spalva negali pakeisti.
P.S. Man aplamai sake - kad ta spalva gali buti ir geltona i rausva ir truputi sokoladine. tai ir net neziurejau ipatingai. man ir labai retai kas likdavo ant aplikatoriaus (ir seip krito labai nedaug).
Mano isodinimas buvo nesekmingas, bet vis vien tas laikas geras buvo.