Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

As del statistikos UZ smile.gif
O dar man dare hitchinga, o tas pagal mane svarbiau nei ISCI smile.gif Bet visko neitalpinsi, tai faktas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As irgi uz drinks_cheers.gif Soriukax,kad nekalbu,kazkoks virusas kabinasi ir taip nelaiku,tai nera jegu sad.gif ir mintys sukasi,kad sis virusas man gali patrukdyti del ivf verysad.gif tai va nekokiom nuotaikom esu ir isienu nenoriu tersti temutes 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69 sveik greiciau!
Arbatu prisigerk, vitamino C ikalk 2gramus.
Iki to IVF pradzios spesi pasveikti 3 kartus! Nesijaudink!
Atsakyti
Afrodite, sveik greitai, kad nenusikeltu svarbusis ivykis. wub.gif 4u.gif

Saraselis UZ 4u.gif
1. Atiloja
2. Wingele
3. Šarūniukė
4. Warwara
5. Afrodite69
Atsakyti
Sveikos, siandien dare echo, bet nieko nemate. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Kaip tai gali buti?Tuoj isprotesiu nuo tos nezinomybes..
Papildyta:
QUOTE(mill @ 2011 07 22, 14:57)
Sveikos, siandien dare echo, bet nieko nemate.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Kaip tai gali buti?Tuoj isprotesiu nuo tos nezinomybes..

Praejo 22dpi
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 07 22, 14:58)
Sveikos, siandien dare echo, bet nieko nemate.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Kaip tai gali buti?Tuoj isprotesiu nuo tos nezinomybes..
Papildyta:
Praejo 22dpi

Nesinervuok (kad ir kaip tai butu sunku), nervai tikrai nepades 4u.gif O ka sake gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 22, 15:13)
Nesinervuok (kad ir kaip tai butu sunku), nervai tikrai nepades 4u.gif  O ka sake gydytoja?

Daktare patare laukti kito penktadienio, dar hcg pasidaryti. Bet jei jis kyla, tai kur problema?
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 07 22, 15:17)
Daktare patare laukti kito penktadienio, dar hcg pasidaryti. Bet jei jis kyla, tai kur problema?

kadangi nestuke nesu buvusi, tai nieko negaliu atsakyt konkreciai 4u.gif bet labai labai tikiuosi ir tikiu, kad gal per mazai laiko, kad matytusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 22 liepos 2011 - 14:20
Mill, kartok HCG, nes jis tuo metu galejo buti pakiles, bet jeigu netikrinai vel, tai nebutinai ir toliau kilo.Tikiuosi dabar pas kita gydytoja ejai ,nes anas tai is fantastikos srities buvo g.gif
Atsakyti
Pritariu Betukui, kartociau HCG. drinks_cheers.gif 4u.gif Svarbiausia, ramiai. 4u.gif
Atsakyti
Ir as vel neramia dusele sedziu ,bet cia jau reikia klausti gydytojos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 22, 11:49)
Ir as vel neramia dusele sedziu ,bet cia jau reikia klausti gydytojos  verysad.gif

Kas nutiko? 4u.gif
Atsakyti