As del statistikos UZ
O dar man dare hitchinga, o tas pagal mane svarbiau nei ISCI Bet visko neitalpinsi, tai faktas
Sveikutes
As irgi uz Soriukax,kad nekalbu,kazkoks virusas kabinasi ir taip nelaiku,tai nera jegu ir mintys sukasi,kad sis virusas man gali patrukdyti del ivf tai va nekokiom nuotaikom esu ir isienu nenoriu tersti temutes
As irgi uz Soriukax,kad nekalbu,kazkoks virusas kabinasi ir taip nelaiku,tai nera jegu ir mintys sukasi,kad sis virusas man gali patrukdyti del ivf tai va nekokiom nuotaikom esu ir isienu nenoriu tersti temutes
Afrodite69 sveik greiciau!
Arbatu prisigerk, vitamino C ikalk 2gramus.
Iki to IVF pradzios spesi pasveikti 3 kartus! Nesijaudink!
Arbatu prisigerk, vitamino C ikalk 2gramus.
Iki to IVF pradzios spesi pasveikti 3 kartus! Nesijaudink!
Sveikos, siandien dare echo, bet nieko nemate. Kaip tai gali buti?Tuoj isprotesiu nuo tos nezinomybes..
Papildyta:
Praejo 22dpi
Papildyta:
QUOTE(mill @ 2011 07 22, 14:57)
Sveikos, siandien dare echo, bet nieko nemate. Kaip tai gali buti?Tuoj isprotesiu nuo tos nezinomybes..
Praejo 22dpi
QUOTE(mill @ 2011 07 22, 14:58)
Papildyta:
Praejo 22dpi
Papildyta:
Praejo 22dpi
Nesinervuok (kad ir kaip tai butu sunku), nervai tikrai nepades O ka sake gydytoja?
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 22, 15:13)
Nesinervuok (kad ir kaip tai butu sunku), nervai tikrai nepades O ka sake gydytoja?
Daktare patare laukti kito penktadienio, dar hcg pasidaryti. Bet jei jis kyla, tai kur problema?
QUOTE(mill @ 2011 07 22, 15:17)
Daktare patare laukti kito penktadienio, dar hcg pasidaryti. Bet jei jis kyla, tai kur problema?
kadangi nestuke nesu buvusi, tai nieko negaliu atsakyt konkreciai bet labai labai tikiuosi ir tikiu, kad gal per mazai laiko, kad matytusi
Mill, kartok HCG, nes jis tuo metu galejo buti pakiles, bet jeigu netikrinai vel, tai nebutinai ir toliau kilo.Tikiuosi dabar pas kita gydytoja ejai ,nes anas tai is fantastikos srities buvo
Ir as vel neramia dusele sedziu ,bet cia jau reikia klausti gydytojos
QUOTE(bonuska @ 2011 07 22, 11:49)
Ir as vel neramia dusele sedziu ,bet cia jau reikia klausti gydytojos
Kas nutiko?