QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 21, 19:45)
Ui, aciu uz pataisyma.
puikiai tvarkaisi ir dar:kad darytas ICSI nereik minet
Rytas, damos!
Tylu ir ramu!
Errachka - kaip tu?
Tylu ir ramu!
Errachka - kaip tu?
labas is ryto
mieloji, nezinau kaip as ...nerime turbut..maudzia pilvuka istisai
QUOTE(Warwara @ 2011 07 22, 09:41)
mieloji, nezinau kaip as ...nerime turbut..maudzia pilvuka istisai
QUOTE(errachka @ 2011 07 22, 10:05)
baik nerimauti Viskas bus gerai, juk negali buti kitaip
Errachka, mes su tavimi.
Papildyta:
O gal zymim? Tai gana svarbus faktas.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 07 22, 05:26)
puikiai tvarkaisi ir dar:kad darytas ICSI nereik minet
O gal zymim? Tai gana svarbus faktas.
Errachka nepergyvenk ir man pilva maudzia istisai ,as jau baigiu susitaikyti kaip jau bus taip ... man gydytoja sake taip buna ir liepe kuo daugiau guleti ... o tau nuo pat pradziu maude pilvuka ?
Merginos baikit panikuoti.. Nėštumas ir klecko įsitvirtinimas nebūtinai turi būti be maudimų arba su maudimais. Tai nieko nereiškia.. Pirmojo IVF'o metu pas mane buvo kibimas, bet savijauta buvo tokia kaip jūsų - maudė, laužė nugarą, skausmų buvo visai nemažai. Vadinasi užkibti sąlygos buvo, tiesiog man tuokart nepasisekė.
Šis kartas buvo atvirkščiai - jokio maudimo, jokio skausmo, jokių pakitimų, galima buvo pamanyti kad nė jokio IVF'o nebuvo.. visiškai ramu iki 9 DPĮ kol nepradėjau jausti ryškesnių hiperstimuliacijos požymių
skausmas tikrai nieko nenusako, todėl kantrybės merginos, viskas turi būti gerai
Šis kartas buvo atvirkščiai - jokio maudimo, jokio skausmo, jokių pakitimų, galima buvo pamanyti kad nė jokio IVF'o nebuvo.. visiškai ramu iki 9 DPĮ kol nepradėjau jausti ryškesnių hiperstimuliacijos požymių
skausmas tikrai nieko nenusako, todėl kantrybės merginos, viskas turi būti gerai
Aciu Rute uz nuraminima ... tikrai jug cia kiekvienai savaip viskas,kaip organizmas reaguoja,taip ir duoda zenklus ,negali zinoti ko tiketis ... tas laukimas labiausiai ir duoda panikos
errachka
Tai normalu kad maudzia, vis gi IVF, ne saldeiniukas koks suvalgytas Viskas bus gerai, pamatysi!
Man is vis visada maudzia, jau nusibodo. Ciklo pradzioje aisku kad maudzia, po to pradeda pries O, po to po O, po to vel pries mmm. Is visu ciklo dienu gal 1/3 dienu be juokiu skausmeliu. Tai man tie maudimai apsoliuciai nieko nereiskia, joks tai pozimis. Kaip ir pikinimas. Jei kas ne taip organizme - tai mane papikina O dabar pastoviai kaz ka ne tas organizme, tai pikina pas antra diena.
Klausymas: tas estrofenas jis skysti nevaro? Nusibodo i tulika lakstyti Vakar spec paskaiciavau: per 8 dabo valandas buvau tulike 10 kartu
Tai normalu kad maudzia, vis gi IVF, ne saldeiniukas koks suvalgytas Viskas bus gerai, pamatysi!
Man is vis visada maudzia, jau nusibodo. Ciklo pradzioje aisku kad maudzia, po to pradeda pries O, po to po O, po to vel pries mmm. Is visu ciklo dienu gal 1/3 dienu be juokiu skausmeliu. Tai man tie maudimai apsoliuciai nieko nereiskia, joks tai pozimis. Kaip ir pikinimas. Jei kas ne taip organizme - tai mane papikina O dabar pastoviai kaz ka ne tas organizme, tai pikina pas antra diena.
Klausymas: tas estrofenas jis skysti nevaro? Nusibodo i tulika lakstyti Vakar spec paskaiciavau: per 8 dabo valandas buvau tulike 10 kartu
QUOTE(Warwara @ 2011 07 22, 11:34)
na kiek skaiciau, tai nevaro... gal tiesiog daug skysciu geri, juk daktarai liepe, plius karsta?
Atiloja
gal tiesiog daug skysciu geri, juk daktarai liepe, plius karsta?
Nu pas mus pajuryj nelabai ir karsta Be to darbe pas mane kondicionerius Geriu as nemazai visada... Nu nesvarbu As tik galvoju tokiais tempais kelione mano bus ilga Kai prie kiek vieno krumelio teks sustoti