Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Susigraudinau kazkaip cray.gif , jamu po viena virusiuka is kiekvienos wub.gif wub.gif , tikiuosi rudeneli busiu pakankamai prikaupusi. wub.gif Adrija1, kad isgirstu tavo zodzius tas aukstai, kad nebeliktu nesulaukianciuju... drinks_cheers.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 21, 19:45)
Ui, aciu uz pataisyma.  blush2.gif  4u.gif

puikiai tvarkaisi 4u.gif ir dar:kad darytas ICSI nereik minet 4u.gif
Atsakyti
Rytas, damos!
Tylu ir ramu!
Errachka - kaip tu?
Atsakyti
labas is ryto 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 22, 09:41)
Rytas, damos!
Tylu ir ramu!
Errachka - kaip tu?

mieloji, nezinau kaip as ...nerime turbut..maudzia pilvuka istisai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 07 22, 10:05)
labas is ryto 4u.gif
mieloji, nezinau kaip as ...nerime turbut..maudzia pilvuka istisai  doh.gif

baik nerimauti 4u.gif Viskas bus gerai, juk negali buti kitaip 4u.gif
Atsakyti
Errachka, mes su tavimi. wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 07 22, 05:26)
puikiai tvarkaisi  4u.gif ir dar:kad darytas ICSI nereik minet  4u.gif

O gal zymim? smile.gif 4u.gif Tai gana svarbus faktas. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Errachka nepergyvenk ir man pilva maudzia istisai ,as jau baigiu susitaikyti kaip jau bus taip ... man gydytoja sake taip buna ir liepe kuo daugiau guleti ... o tau nuo pat pradziu maude pilvuka ? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos baikit panikuoti.. 4u.gif Nėštumas ir klecko įsitvirtinimas nebūtinai turi būti be maudimų arba su maudimais. Tai nieko nereiškia.. Pirmojo IVF'o metu pas mane buvo kibimas, bet savijauta buvo tokia kaip jūsų - maudė, laužė nugarą, skausmų buvo visai nemažai. Vadinasi užkibti sąlygos buvo, tiesiog man tuokart nepasisekė.
Šis kartas buvo atvirkščiai - jokio maudimo, jokio skausmo, jokių pakitimų, galima buvo pamanyti kad nė jokio IVF'o nebuvo.. visiškai ramu iki 9 DPĮ kol nepradėjau jausti ryškesnių hiperstimuliacijos požymių smile.gif
skausmas tikrai nieko nenusako, todėl kantrybės merginos, viskas turi būti gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 22 liepos 2011 - 09:55
Aciu Rute uz nuraminima ... 4u.gif tikrai jug cia kiekvienai savaip viskas,kaip organizmas reaguoja,taip ir duoda zenklus ,negali zinoti ko tiketis ... tas laukimas labiausiai ir duoda panikos ax.gif
Atsakyti
errachka
Tai normalu kad maudzia, vis gi IVF, ne saldeiniukas koks suvalgytas smile.gif Viskas bus gerai, pamatysi! 4u.gif

Man is vis visada maudzia, jau nusibodo. Ciklo pradzioje aisku kad maudzia, po to pradeda pries O, po to po O, po to vel pries mmm. Is visu ciklo dienu gal 1/3 dienu be juokiu skausmeliu. Tai man tie maudimai apsoliuciai nieko nereiskia, joks tai pozimis. Kaip ir pikinimas. Jei kas ne taip organizme - tai mane papikina smile.gif O dabar pastoviai kaz ka ne tas organizme, tai pikina pas antra diena.

Klausymas: tas estrofenas jis skysti nevaro? Nusibodo i tulika lakstyti smile.gif Vakar spec paskaiciavau: per 8 dabo valandas buvau tulike 10 kartu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 22, 11:34)
Klausymas: tas estrofenas jis skysti nevaro? Nusibodo i tulika lakstyti smile.gif Vakar spec paskaiciavau: per 8 dabo valandas buvau tulike 10 kartu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na kiek skaiciau, tai nevaro... g.gif gal tiesiog daug skysciu geri, juk daktarai liepe, plius karsta? 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
gal tiesiog daug skysciu geri, juk daktarai liepe, plius karsta?
Nu pas mus pajuryj nelabai ir karsta smile.gif Be to darbe pas mane kondicionerius smile.gif Geriu as nemazai visada... Nu nesvarbu smile.gif As tik galvoju tokiais tempais kelione mano bus ilga lotuliukas.gif Kai prie kiek vieno krumelio teks sustoti lotuliukas.gif
Atsakyti