Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 21, 10:07)
Oi greitai jus cia mane isryskinat  biggrin.gif  as specialiai, kad jum nervu negadinciau, nebevarginu savo sapalionem  ax.gif  Bet aciu, kad prisimenat  tongue.gif  o as kaip visada, savam stiliuj  doh.gif  siaubingai norejau sirdeliu, tai va, maciau tas sirdeles vakarm bet dabar nusprendziau, kad vaikiukai per mazi  doh.gif  Nu zodziu galo kol kas NE-RA.

Beje, Citai, palauksiu as taves kol tu ten ateisi i ta skyreli  biggrin.gif Suzinosi tiksliai apie ka as cia kalbu  biggrin.gif

Iride, laikykis katyti.Tik nebandyk pasiduoti jokiais budais.Visi gali tureti vaiku tik reikia surasti kelia kaip tai padaryti.O nesvarstot su MB eiti tuo paciu keliu kaip ir Keberiokst ? su tais visais LIT ir pan. ? Sunku tiek procesu suvaldyti, bet ziurek kaip ta moteris zydi  bigsmile.gif  Patrizniodama, bet zydi  biggrin.gif

Aisku, kad randam mes tave, nepasislepsi lotuliukas.gif Kada vel eisi ziureti savo leliuku ax.gif ?

Smagu kad lauki, gal tavo dvynukai prisikvies i chebra ir mano kleckiuka (us) smile.gif Warwariukas pirmas atvarys ten pas jus su savo bajeriais visas prajuokint lotuliukas.gif

As is Irides supratau kad jie panasiai kaip Keberiokst ir dare viska, labai daug imuniniu tyrimu dare ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 21, 10:14)
Aisku, kad randam mes tave, nepasislepsi  lotuliukas.gif Kada vel eisi ziureti savo leliuku  ax.gif ?

Smagu kad lauki, gal tavo dvynukai prisikvies i chebra ir mano kleckiuka (us)  smile.gif  Warwariukas pirmas atvarys ten pas jus su savo bajeriais visas prajuokint  lotuliukas.gif

Rugpjucio 1 d. , po 10 dienu eisim pasirodyt vel.

O kleckiuku chebra tai cia tuoj susirinks, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 21, 10:14)
As is Irides supratau kad jie panasiai kaip Keberiokst ir dare viska, labai daug imuniniu tyrimu dare ir pan  g.gif

Taip, Cituk, Betute, as beveik viska ta pati dariau kaip Keberiokst, ir pas tuos pacius daktariukus lankemes, ir labai panasi schema mums abiems buvo. Tik pas mane didesniu imuniniu nukrypimu buvo rasta. Ir dar as tu chlamidiju nesityriau, o gal reikejo. Ir dar leidziamo progesterono nevartojau, nes LT nera jo pirkti, o buvo paskirtas. Taip, kad dariau daug, bet ne viska iki galo.
Atsakyti
Iride, labai liudna, kad tokios naujienos sad.gif Bet tavo optimizmas viska nugales 4u.gif

Oi ta Beta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 21, 10:22)
Rugpjucio 1 d. , po 10 dienu eisim pasirodyt vel.

O kleckiuku chebra tai cia tuoj susirinks, pamatysi  mirksiukas.gif

Tada jau pamatysi tai ko tikiesi smile.gif

Beje tavo varliuksciui jau tuoj pilvo pupsancio reikes lotuliukas.gif
Atsakyti
O po to Betute zliumbs, kad judesiai ne tokie stiprus, o po to kad perstiprus, po to kad jai atrodo kad gimdo, po to kodel ne gimdo, po to kodel vienas vaikas chaudo, ktias ne, kodel vienas suvalge 120 gramu, o kitas 115. Tai pasaka ne galo! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beta, tu svarbiausia norejau sirduciu - gavai! Baik jau, tikrai. Toks super metas prasideda!!!! Tokia nuostabi busiena! Man labai labai gaila, kad tu vietoj didelio dziaugsmo vis randi prie ko prikibti. Pagailek saves, vyro, ir vaikuciu visu!
Atsakyti
Iride,siaip galeciau as ta gestona tau ir atsiusti ar atvezti bent iki Kauno ax.gif Tau dabar patarciau pirma pasidaryt ta tyrima,jei sugalvosi,ir tik tada galvot vaziuoti pas Gorgi.Turesi daugiau atsakymu 4u.gif O tavo CD19+ CD5 lasteliu koks atsakymas buvo?

Warwara,gal gali apsviesti koks pavadinimas to ukrainietisko,gal cia vienas ir tas pats? Tik kaina eilini karta UK kaip visada uzlauzta,nes man menesiui laiko apie 1000 lt gaunasi g.gif Butu pigiau siek tiek jei dozes tokios kokios reikia butu-reikia po 100ml,o gaunu 2x50.Tai keliais simtais pigiau butu,ale vis tiek kainele doh.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Parašysiu i AZ, gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Na,isduokite paslapti,kaip jums per atostogas iseina plepeti g.gif as tik speju perskaityti,vos brukstelti ir vel tai ten ar ten lekiam blush2.gif
Laukiu nerealiai ziniu is Errachos ir Bonuska tikiu,kad mes su veliavom jus islydesime pas nestukes nestuke.gif wub.gif uh,kaip laukiu
Iride,perskaiciau tavo x-failus ir susigedau...kokia tu stipri mergina,istverminga.Tikrai zaviuosi tavimi ir nors deja nepavyko,bet labai nuosirdziai linkiu kad rudeniop tau Dievulis atlygintu dvigubai. Laikykis ir tikek 4u.gif
user posted image
Betute,o man atrodo kad viskas ok pas tave zinok.Nors nesu specas siuose reikaluose,bet mano uosvis is dvyniu ir mano tevukas is dvyniu.Tai kai gime ju ne tik kg.skyresi bet ir ugiai.Todel manau,kad normalu ypac kad nesioji ne viena o du.Beje,nestukiu pasnekiuose yra temute kur kalba mamytes nesiojancios dvynukus ir trynukus gal ten tau butu aiskiau ir suteiktu optimizmo 4u.gif
ir stai ka apie ugi radau;
http://www.i-am-preg...calendar/week/6
O kad tryznioji,as tave labai suprantu blush2.gif as irgi neatsilikciau jei buciau nestuke.Nes visdelto,taip sunkiai pasiekta svajone,taip norisi kad viskas butu ok ir kai pasako be noramiu paaiskinimu ar prigazdina naturalu kad padideja jautrumas-bet tau bus ok,pamatysi isnesiosi maziukus ir supuosi 4u.gif Kai as su dukryte vaiksciojau nescia tai mane neramiausia buvo iki judesiuku.Na,gal itakojo tai kad buvo pastovus persileidimas ir nezinojau kas ir kaip,bet kaip pradejau justi kutenimus kurie paskui stiprejo pasidare tikrai ramiau.Laikykis ir lai ramiai auga tavo maziukai wub.gif
Atsakyti
Afrodite aciu 4u.gif laukti visoms drauge daug linksmiau ... as ir laukiu ir nelaukiu tos dienos,nes bijau blush2.gif o bijau jei teks isgirsti neigiama atsakyma
Atsakyti
Beta, ATSIPALAIDUOK, MEGAUKIS! mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 21, 12:06)
Afrodite aciu  4u.gif  laukti visoms drauge daug linksmiau ... as ir laukiu ir nelaukiu tos dienos,nes bijau  blush2.gif o bijau jei teks isgirsti neigiama atsakyma

o kada tau HCG priduoti? jo,isivaizduoju kaip sunku yra islaukti tos dienos ir paskui neramu,kai eile metu matai vien neigiamus atsakymus.Bet reikia tiketi kad viskas bus ok thumbup.gif
tai skirta ir kitoms mergaitems errachkai ir warwarai 4u.gif
O as kita savaitele eisiu su gine tartis,aisku jei ji dirbs.Nes man kita savaites pabaigoje turi ateiti mm g.gif ir man reikia kad butinai paziureti 2 c.d. ar viskas ok.Tai noriu susitarti su ja,bet galvoju ka reiks daryti jeigu tai bus savaitgalis kas greiciausiai ir bus doh.gif
Atsakyti