Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 07 20, 21:21)
Och tu velnias, tada jau jums labiau tiktu variantas uzkrito kurioj saly, bet cia gal kuri kita mergaite atsimins, kai sumoki berods apie 20 ar 30000 ir daro tol kol pavyks  g.gif 

Man atrodo, kad cia Ukrainoje. Bet matai, mano atveju didziausios islaidos juk imuniniams tyrimams (dariausi Londone), vaistams imuninei sistemai reguliuoti, LIT injekcijoms, pakartotiniams tyrimams, etc. Be proto tikrai nebandysiu, gal tik dar karteli ax.gif O jei ka pamirsime egoizma, nora tureti "savo" ir tikiu, kad surasime vaikiuku, kurie bus musu seimoje laimingi

Zemyna, aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 20 liepos 2011 - 20:50
Iride, vistiek D i jusu namus atnes laime, as zinau, kokiu pavidalu, negaliu pasakyti, bet tikrai zinau. wub.gif 4u.gif Saugok save, gydykis ir tikekime tuo sekanciu kartu, uz kuri dar smarkiau spausime kumstukus. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 20, 21:50)
Man atrodo, kad cia Ukrainoje. Bet matai, mano atveju didziausios islaidos juk imuniniams tyrimams (dariausi Londone), vaistams imuninei sistemai reguliuoti, LIT injekcijoms, pakartotiniams tyrimams, etc. Be proto tikrai nebandysiu, gal tik dar karteli  ax.gif O jei ka pamirsime egoizma, nora tureti "savo" ir tikiu, kad surasime vaikiuku, kurie bus musu seimoje laimingi

Zemyna, aciu  wub.gif

Sutinku su musu Vade smile.gif laime ateis, matyt ta tavo imunine dar si karta pasidarbavo, numusit iki rudens jus ja ax.gif Gal si karta pabandykit prideti ir kitu gydymu, kaip akupunktura, biciu pienelis ir panasiai, mums sekantis jau 4-as kartas bus tai savaime atsisuki ir i maziau iprastus gydymus, juk leidome 3 kartus siuolaikinei medicinai mus pagydyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 20, 21:50)
Man atrodo, kad cia Ukrainoje. Bet matai, mano atveju didziausios islaidos juk imuniniams tyrimams (dariausi Londone), vaistams imuninei sistemai reguliuoti, LIT injekcijoms, pakartotiniams tyrimams, etc. Be proto tikrai nebandysiu, gal tik dar karteli  ax.gif O jei ka pamirsime egoizma, nora tureti "savo" ir tikiu, kad surasime vaikiuku, kurie bus musu seimoje laimingi

Zemyna, aciu  wub.gif

Iride labai gaila console.gif Linkiu, kad kitas kartas butu tas sekmingas nestuke.gif Skaitau tavo zodziu ir jauciu, kad tu stiprus zmogus. Tikiu, kad ateis laime ir jusu namus 4u.gif
Atsakyti
Iride, šaunuolė, kad nenuleidi nosiuko ir rankyčių. Esi stipri ir tikrai pasieksi užsibrėžto tikslo. Man patinka žmonės, kurie negalvoja, kad neturint savų vaikų, gyvenimas netenka prasmės. Juk jį galima įprasminti ir kitais būdais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 20, 19:26)
Baigėsi mano x-failai.

uz optimizma oro_buckis.gif
Atsakyti
Iride
Tikrai labai gaila, bet kaip patiko tavo pranesymo nuotaika! Taip ir toliau! Iki rudeninio stebuklo! wub.gif

Kur Betute su savo naujienom???? blink.gif

Errachka, kaip tu?
Atsakyti
Betuk - koks jausmas pamacius sirdeliu plakima wub.gif ?

Bonushka, Errachka - laukiam jusu geru naujienu smile.gif

Warwara - parasyk man i az nes siandien paskutine popiete kai galiu dar i parde uzssok, ryt 4 ryto keltis i orouosta doh.gif

Atsakyti
Cituk, oj parasiau, nerode man tavo zinuciu, sorry!
Atsakyti
Iride liudna ,kad taip viskas baigesi verysad.gif bet tavo optimizmas super ,taip ir toliau ,tada tikrai pasieksi savo laime,o ji visai cia pat ,tik tikeki wub.gif 4u.gif
Atsakyti
O as net ilindau ne is savo namus, nestukiu skyrely kad paziureciau kaip musu betutei sekasi, tai ji ir vel savo nuolatinej nerimo busenoj, kad vienas maziukas truputi mazesnis uz kita 4u.gif Betuk - butum cia tai mes tave greitai nuramintume ir grazintume i laimes busena wub.gif Tau jau maciau BaltijaL parase, o as maciau juos angeliukus "gyvai" , ir tikrai vienas toks kleckas, dizkis ramus kaip belgas o kita mazesne, guvi ir garsi kaip velniukstis wub.gif bet abu sveikuciai grazuciai ir skirtingai sukeliantys sypsena mamytes veide wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 liepos 2011 - 08:54
QUOTE(Citas @ 2011 07 21, 09:54)
O as net ilindau ne is savo namus, nestukiu skyrely kad paziureciau kaip musu betutei sekasi, tai ji ir vel savo nuolatinej nerimo busenoj

Oi greitai jus cia mane isryskinat biggrin.gif as specialiai, kad jum nervu negadinciau, nebevarginu savo sapalionem ax.gif Bet aciu, kad prisimenat tongue.gif o as kaip visada, savam stiliuj doh.gif siaubingai norejau sirdeliu, tai va, maciau tas sirdeles vakarm bet dabar nusprendziau, kad vaikiukai per mazi doh.gif Nu zodziu galo kol kas NE-RA.

Beje, Citai, palauksiu as taves kol tu ten ateisi i ta skyreli biggrin.gif Suzinosi tiksliai apie ka as cia kalbu biggrin.gif

Iride, laikykis katyti.Tik nebandyk pasiduoti jokiais budais.Visi gali tureti vaiku tik reikia surasti kelia kaip tai padaryti.O nesvarstot su MB eiti tuo paciu keliu kaip ir Keberiokst ? su tais visais LIT ir pan. ? Sunku tiek procesu suvaldyti, bet ziurek kaip ta moteris zydi bigsmile.gif Patrizniodama, bet zydi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 21 liepos 2011 - 09:09