Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Iride @ 2011 07 20, 16:49)
Ot, sukeliau gera audra stiklineje  biggrin.gif Ok, einu vykdyti nurodymu

As prigriebsiu is namu, o ryt susisieksim, kaip pasiimti 4u.gif
Atsakyti
Baigėsi mano x-failai. HCG – 1,08. Nežinau, kaip vertinti, ar kad bandė implantuotis ir iš karto nutrūko, ar iš viso nieko nebuvo, tik organizmas kvailioja nuo visų vaistų..Bet kokiu atveju - nepavyko. Gal rasime jėgų dar vienam bandymui rudenį. O dabar labai dėkoju visoms mergaitėms už stiprų palaikymą, labai man padėjote, didelis didelis ačiū oro_buckis.gif Ir prašau artimiausiu metu mano nuotaiką praskaidrinti ir naujos vilties įpūsti geromis žiniomis apie naujas nėštukes wub.gif
Atsakyti
Iride console.gif
Gaila kazkaip.... verysad.gif
Atsakyti
Iride, console.gif , labai gaila, begalo be krasto... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bet vistiek bus kitas kartas ir jis bus sekmingas. cool.gif mirksiukas.gif 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 20, 19:33)
Iride, console.gif , labai gaila, begalo be krasto...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Bet vistiek bus kitas kartas ir jis bus sekmingas.  cool.gif  mirksiukas.gif  4u.gif oro_buckis.gif

Aisku, kad bus, kitaip ir negali buti smile.gif
Atsakyti
Iride, tokio optimistinio tikejimo ir toliau, neziurint i siandienos zinias 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 20, 19:26)
Baigėsi mano x-failai. HCG – 1,08. Nežinau, kaip vertinti, ar kad bandė implantuotis ir iš karto nutrūko, ar iš viso nieko nebuvo, tik organizmas kvailioja nuo visų vaistų..Bet kokiu atveju - nepavyko. Gal rasime jėgų dar vienam bandymui rudenį. O dabar labai dėkoju visoms mergaitėms už stiprų palaikymą, labai man padėjote, didelis didelis ačiū  oro_buckis.gif Ir prašau artimiausiu metu mano nuotaiką praskaidrinti ir naujos vilties įpūsti geromis žiniomis apie naujas nėštukes  wub.gif

Ahh labai gaila, bet tikekim kitu kartu gerai 4u.gif ? Nu as skaiciau kad turi pakilti virs 5 kad kabintusi kazkas. Laukiam su viltimi rudens rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 20, 20:23)
Ahh labai gaila, bet tikekim kitu kartu gerai  4u.gif ? Nu as skaiciau kad turi pakilti virs 5 kad kabintusi kazkas. Laukiam su viltimi rudens  rolleyes.gif

O as vakar jau supermamoj buvau iskapciusi sekmes istorija su 1,17 hcg. Visaip tikriausiai buna
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 20, 20:42)
O as vakar jau supermamoj buvau iskapciusi sekmes istorija su 1,17 hcg. Visaip tikriausiai buna

Turbut kad buna visko, gal labai anksti daryta hcg g.gif Cia tavo 1-as bandymas? As tai manau kad rudeni jums tikrai pavyks. beje kokios pas jus bedeles, kad reikia ivf, gal ka papildomai issitirti vertetu?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 20, 20:52)
Turbut kad buna visko, gal labai anksti daryta hcg  g.gif  Cia tavo 1-as bandymas? As tai manau kad rudeni jums tikrai pavyks. beje kokios pas jus bedeles, kad reikia ivf, gal ka papildomai issitirti vertetu?

Antras cia musu bandymas. Jau beveik viskas nuodugniai istirta. Be endometriozes pas mane imunines problemos: aukstos kileres, kurios puola embrionus, o tuo paciu organizmas negamina antikuniu embriono apsaugai, tirstas kraujas, ir dar visokiu blogybiu. Sitam IVF-ui ruosiausi jau nuo balandzio pradzios,be kelioniu i Londona ir Ryga, vaistai ir proceduros kainavo beveik 25.000lt, todel dar vienam raundui pasiruosti tikrai reikes pastangu. Bet optimizmas nedingo smile.gif
Atsakyti
Iride, SAUNUOLE, LENKIU GALVA. wub.gif 4u.gif Jums butinai pasiseks! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 20, 21:11)
Antras cia musu bandymas. Jau beveik viskas nuodugniai istirta. Be endometriozes pas mane imunines problemos: aukstos kileres, kurios puola embrionus, o tuo paciu organizmas negamina antikuniu embriono apsaugai, tirstas kraujas, ir dar visokiu blogybiu. Sitam IVF-ui ruosiausi jau nuo balandzio pradzios,be kelioniu i Londona ir Ryga, vaistai ir proceduros kainavo beveik 25.000lt, todel dar vienam raundui pasiruosti tikrai reikes pastangu. Bet optimizmas nedingo smile.gif

Och tu velnias, tada jau jums labiau tiktu variantas uzkrito kurioj saly, bet cia gal kuri kita mergaite atsimins, kai sumoki berods apie 20 ar 30000 ir daro tol kol pavyks g.gif

Vat optimizmo ir tikejimo tai reikia pavydeti jums, tokioms seimoms vis tiek pavyksta anksciau ar veliau. Geriau jau anksciau 4u.gif
Atsakyti