Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 07 20, 11:43)
Cituk, reikalas tas, kad mano atosotogos bus net ne Lietuvoj ir dar kaime smile.gif Ten telefonas veikia ne visada gerai. Bet kai varysiu krauja i miesta priduoti, tai pasistengsiu prisijungti, paziureti kaip jus laikotes smile.gif

Atiloja
As tai tikiu kad Crinone visai fainas vaistas, o tokiu atveju kaip pas Kibirioskt buna retai. Mano drauges ir Rusijos ir Ukrainos tai aplamai nezino apie Crinone, visos leidzia Progesterona taip. Ten palyginus su mumis aplamai daugiau visokiu vaistu, kartais man atrodo kad schemos ten daug standartiskesnes.

Warwara - zinau kad tu vyno rojuj busi, bet as reikalauju karatis rasti buda mus aplankyti ir dar labiau pranesti geras naujienas apie save ax.gif

O cia UK skiria cyclogest zvakutes ir dazniausiai i kita gala siulo detis, tipo geriau pasisavina blush2.gif
Atsakyti
Laaaaabas mirksiukas.gif

aciu mergaites, kad taip rupinates manim wub.gif as tai zinokit kaip Jezus Kristus trecia diena keliuosi tik ne is kapo, o is lovos doh.gif Siaubas kazkoks tas vemimas unsure.gif Gydytoja sake, kad siandien gali tekt pasilasint doze skyciu, nes i nieka negaliu ir nenoriu ziureti schmoll.gif Siandien gal kiek aiskesne situacija, nors ir tai irnesakyk.gif Viena minute tampausi prie wc, kita minute noriu valgyt ir geriausia bet kas, jau nebesvarbu......

Nu bet eisiu siandien apziureti tokios savijautos kaltininkiu ax.gif Tikiuosi sirdeles ten baladosis kaip gelezinkeliai, nes dar taip ir nemaciau, tik puslytes..... unsure.gif

O jums stiprybes, niekur as nedingau ir savo komandos likimo valiai nepaliksiu 4u.gif

Alda, nebuvau sm, buciau paprotinus.Jeigu darai testukus, tada darykis vienos rusies, tik taip matysi skirtuma mirksiukas.gif bet dabar jau ju nebereikia, labai sveikinu ir laukiu pas nestukes 4u.gif

Iride, stiprybes ir laukiam ziniu.
Atsakyti
Atiloja
Na bet vis tiek idomu, ka gydytojai apie tai sako ir ka galvoja

Tai kas be ko. Nutinai pasakysiu ka man patars gyd.

Citas tikiuosiu man tas vynu rojus bus si karta tik paziureti smile.gif

Beta1 o gyva, eik tu sau kaip fainiai. Dabar jau manau esi rami prie unitazo, tikrai viskas tvarkoj ten pas tave thumbup.gif Jau pozymiu tikria netruksta smile.gif Del skyscio tai tikrai ziurek. Daugiau nei 6-10 kartu i para jei vemi - tai jau reikia lasalines. Kad nevalgai tai dzin', o va gert reikia butinai. Saugok save wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 20, 13:45)
Laaaaabas  mirksiukas.gif

aciu mergaites, kad taip rupinates manim  wub.gif  as tai zinokit kaip Jezus Kristus trecia diena keliuosi tik ne is kapo, o is lovos  doh.gif  Siaubas kazkoks tas vemimas  unsure.gif  Gydytoja sake, kad siandien gali tekt pasilasint doze skyciu, nes i nieka negaliu ir nenoriu ziureti  schmoll.gif  Siandien gal kiek aiskesne situacija, nors ir tai  irnesakyk.gif Viena minute tampausi prie wc, kita minute noriu valgyt ir geriausia bet kas, jau nebesvarbu......

Nu bet eisiu siandien apziureti tokios savijautos kaltininkiu  ax.gif  Tikiuosi sirdeles ten baladosis kaip gelezinkeliai, nes dar taip ir nemaciau, tik puslytes.....  unsure.gif

O jums stiprybes, niekur as nedingau ir savo komandos likimo valiai nepaliksiu  4u.gif

Laaabas Betute - isgyvensi tu tuos vemimus ir bet ka kita o paskui laikysi maziukus apglebus 4u.gif Matai tau panasiai kaip Zubriukui, ji giirgi apie savaite nepasikele is lovos. Svarbu kad jau atsigauni po truputi, o siandien pamacius sirdeles prasom nepamirsti musu rimtais virusais cia apdalinti mirksiukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 20, 14:03)
Citas tikiuosiu man tas vynu rojus bus si karta tik paziureti smile.gif

As tuo labai tikiu, snaigutes einamuoju momentu cia karaliauja biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
Snd buvau nulekus vel kraujuka priduot, tai snd musu skaiciukas 134.3
Vakar buvo 87,65. Viskas ok cia jo? 13dpi. paziurejau pradzioj temutes hcg skaiciukus, tai 13dpi apie 160 raso. pas mus biski maziau, bet gal pakankamai ani?

Iride,
kaip tu, mergyt? Kad tik pakiltu skaiciukas!!! Labai laukiu ziniu, o greitai jau is namu isvaziuosiu ir nzn kada neta vel gausiu.

Betute, aciu tau uz sveikinimus wub.gif Laukiam ziniu is taves. oj grazu bus klausyt tau dvynuku marso biggrin.gif pavydziu blush2.gif Sveikateles tau 4u.gif

Bonuska,
kaip tu siandien? Kelinta tau dpi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 20 liepos 2011 - 14:09
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 20, 15:08)
Labas mergaites,
Snd buvau nulekus vel kraujuka priduot, tai snd musu skaiciukas 134.3
Vakar buvo 87,65. Viskas ok cia jo? 13dpi. paziurejau pradzioj temutes hcg skaiciukus, tai 13dpi apie 160 raso. pas mus biski maziau, bet gal pakankamai ani?

Skaiciukas labai graziai auga ir rytoj tikrai butu padvigubejes. Sveikinu jau daug daug garsiau smile.gif

Iride - gal naujienu kokiu turi 4u.gif
Atsakyti
Alda1
Nu super preaugis, super skaicius! Sveikinu! wub.gif wub.gif wub.gif graziu atostogu ir geros savijautos smile.gif Valio! nestuke.gif
Atsakyti
Alda1 dziugu kai tavo skaiciukai tokie grazus thumbup.gif sveikinu labai wub.gif

O as jauciuosi kaip ir geriau ,pamaudzia siek tiek bet maziau nei vakar ir nuotaika lyg geresne,tingi sendien esu ,bet verciu kalte niuriam orui ax.gif smile.gif man tik sestadieni isodino mazylius,tai iseina dar tik 4 dpi ... o gal as ne taip skaiciuoju blush2.gif
Atsakyti
Warwara, net ir nedrisk apie ta vyno rusi galvot - gersi pieno kokteilius biggrin.gif
Beta, sveika pargrizus biggrin.gif Sveikatytes tau 4u.gif
Alda, superiniai skaiciukai 4u.gif Sveikinu dar karta 4u.gif
Atsakyti
Betute, sveikatytes. wub.gif 4u.gif

Bonuska, gerai, kad maziau skauda ir nuotaikytes taisosi. smile.gif wub.gif 4u.gif

Iride, sianakt uzmigau galvodama apie tave wub.gif 4u.gif , labai labai laukiame ziniu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 20 liepos 2011 - 14:49
Alda1 puikios naujienos thumbup.gif Gali ramiai važiuoti atostogauti. Nepervark, pailsėk, pasilepink.
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė, kaip tavo sveikatele? 4u.gif
Atsakyti