QUOTE(Warwara @ 2011 07 20, 11:43)
Cituk, reikalas tas, kad mano atosotogos bus net ne Lietuvoj ir dar kaime Ten telefonas veikia ne visada gerai. Bet kai varysiu krauja i miesta priduoti, tai pasistengsiu prisijungti, paziureti kaip jus laikotes
Atiloja
As tai tikiu kad Crinone visai fainas vaistas, o tokiu atveju kaip pas Kibirioskt buna retai. Mano drauges ir Rusijos ir Ukrainos tai aplamai nezino apie Crinone, visos leidzia Progesterona taip. Ten palyginus su mumis aplamai daugiau visokiu vaistu, kartais man atrodo kad schemos ten daug standartiskesnes.
Atiloja
As tai tikiu kad Crinone visai fainas vaistas, o tokiu atveju kaip pas Kibirioskt buna retai. Mano drauges ir Rusijos ir Ukrainos tai aplamai nezino apie Crinone, visos leidzia Progesterona taip. Ten palyginus su mumis aplamai daugiau visokiu vaistu, kartais man atrodo kad schemos ten daug standartiskesnes.
Warwara - zinau kad tu vyno rojuj busi, bet as reikalauju karatis rasti buda mus aplankyti ir dar labiau pranesti geras naujienas apie save
O cia UK skiria cyclogest zvakutes ir dazniausiai i kita gala siulo detis, tipo geriau pasisavina