Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Rute @ 2011 07 19, 21:24)
aš ne daktarė, bet klausiau pas savo gydytoją ar galiu sunaudoti vaistų likučius. Situacija buvo tokia, kad vaistai atidaryti balandį o aš startavau birželį. Gydytojas nusišypsojo, pasakė, kad pagal instrukciją pradarytą pieštuką reikia sunaudoti per 28 dienas. Bet suprato mano norą sutaupyti, todėl leido sunaudoti likučius, bet prigrasino, kad pirma susileisčiau likučius, o tik paskui pradaryčiau naują pieštuką. Sakė jei pradaryti vaistai nesuveiktų tiesiog gautųsi kaip vėlesnė stimuliavimo data. Bet šiaip buvo tos nuomonės, kad nieko tiems vaistams nenutiko ir leido juos naudoti.

Bet pas tave pieštukai gerokai anksčiau pradaryti, tai net nežinau ką patarti.  4u.gif

Aciu Rute - nu turiu 4vnt gonal 900, tai tuos likucius nurasysiu turbut, vis tik vos ne puse metu pradaryti doh.gif

Kamelija - ta prasme busim kartu isprotejimo stadijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 22:18)
Aciu Rute - nu turiu 4vnt gonal 900, tai tuos likucius nurasysiu turbut, vis tik vos ne puse metu pradaryti  doh.gif

Kamelija - ta prasme busim kartu isprotejimo stadijoj  lotuliukas.gif

Panasu,kad taip mirksiukas.gif lotuliukas.gif Tikekim, kad tas isprotejimas duos tik teigiamus rezultatus ax.gif
Atsakyti
kerzaka
O liepos kompanija! Valio! wub.gif Prasom prasom, o tai mums su Errachka kaip ir liudna dviese smile.gif

Iride lauksim rezultatu, oj kaip lauksim! ax.gif nestuke.gif

Citas, Kamelija2 damos, as net nezinau kaip su tais rezultatais bus ax.gif wub.gif As tai po isodinimo prapulsiu visam menesiui, aisku labai pasistengsiu rezultata pranesti, kam nors sms parasysiu is SM. O jau jei bus teigiamas tai surasiu kaip parasyti tikrai blush2.gif

Rytas, damos!

Pas mane irgi klausimas. Del prosgestrerono. Mes visos naudojam Crinone, o Kibiriokst tai dure sau grina. Koks skirtumas? Nes busiu Ukrainoje, ten ir Crinone pigesnis, bet jau leidziamas progesteronas tai is vis - 10 ampuliu kainuoja vos 5 lt. Aisku jei rezultatas bus teigiamas, tai jau man bus nusispjaut, pirksiu Crinone, bet jei nepavyks ir teks ruostis kitam IVF. Galiu gi pripirkti ten ko tik noriu... Reiks su gyd pasneketi, tai faktas, bet ka jus zinot apie skirtuma zvakuciu ir ampuliu?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 19, 19:46)
Naujienos mano tokios: gleivinė graži, kol kas jokių artėjančių mm požymių nesimato, temperatūra pakilo iki 37.1 (ne bazinė, o kūno), šiandien dar tęsiu visus vaistukus, ryt kartoju HCG ir jei tas pats rezultatas aplink vienetą - viską nutraukiu, BET kol kas šią naktį sapnuoju stebukliukus  wub.gif

Labai ačiū visoms mergaitėms už gražius žodžius ir palaikymą  wub.gif Ryt hcg planuoju daryti po pietų, kad darbe per daug nesistresuočiau..

Laukau toliau susuktus kumstukus ir laukiu auganciu rezultatu 4u.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 07 20, 09:04)
[Pas mane irgi klausimas. Del prosgestrerono. Mes visos naudojam Crinone, o Kibiriokst tai dure sau grina. Koks skirtumas? Nes busiu Ukrainoje, ten ir Crinone pigesnis, bet jau leidziamas progesteronas tai is vis - 10 ampuliu kainuoja vos 5 lt. Aisku jei rezultatas bus teigiamas, tai jau man bus nusispjaut, pirksiu Crinone, bet jei nepavyks ir teks ruostis kitam IVF. Galiu gi pripirkti ten ko tik noriu... Reiks su gyd pasneketi, tai faktas, bet ka jus zinot apie skirtuma zvakuciu ir ampuliu?

jei gerai pamenu Keberiokst pasakojima, tai jei organizmas tiesiog neprieme Crinono (ar neabsorbavo, ar alergizavo, nu kazkas tokio), todel jai israse leidziama. Bet jis labai skaudamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 20, 09:04)
Citas, Kamelija2 damos, as net nezinau kaip su tais rezultatais bus  ax.gif  wub.gif As tai po isodinimo prapulsiu visam menesiui, aisku labai pasistengsiu rezultata pranesti, kam nors sms parasysiu is SM. O jau jei bus teigiamas tai surasiu kaip parasyti tikrai  blush2.gif
Rytas, damos!

Pas mane irgi klausimas. Del prosgestrerono. Mes visos naudojam Crinone, o Kibiriokst tai dure sau grina. Koks skirtumas? Nes busiu Ukrainoje, ten ir Crinone pigesnis, bet jau leidziamas progesteronas tai is vis - 10 ampuliu kainuoja vos 5 lt. Aisku jei rezultatas bus teigiamas, tai jau man bus nusispjaut, pirksiu Crinone, bet jei nepavyks ir teks ruostis kitam IVF. Galiu gi pripirkti ten ko tik noriu... Reiks su gyd pasneketi, tai faktas, bet ka jus zinot apie skirtuma zvakuciu ir ampuliu?

Labas Rytas Warwariuk wub.gif Visai nieko nezinau apie progesterono skirtumus unsure.gif

O va kad visam menesiui pradingsi tai visai negerai, kas mus cia kontroliuos kai is proto eisim lotuliukas.gif O tai gal gausi kur prie interneto prieiti karts nuo karto, ar sakai TB neleis, lieps ilsetis ir atsipalaiduot smile.gif Pasiilgsim 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
Bet jis labai skaudamas

Bet kiek pigesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 20, 07:04)
kerzaka
O liepos kompanija! Valio!  wub.gif  Prasom prasom, o tai mums su Errachka kaip ir liudna dviese smile.gif

Iride lauksim rezultatu, oj kaip lauksim!  ax.gif  nestuke.gif
Citas, Kamelija2 damos, as net nezinau kaip su tais rezultatais bus  ax.gif  wub.gif As tai po isodinimo prapulsiu visam menesiui, aisku labai pasistengsiu rezultata pranesti, kam nors sms parasysiu is SM. O jau jei bus teigiamas tai surasiu kaip parasyti tikrai  blush2.gif
Rytas, damos!

Warwara,as esu darius imuninius Cikagos tyrimus ,na ir vienos is lasteliu yra nezymiai virs normos ribos,virsutine 10,pas mane 11-o tai rodo,kad gali buti antikuniu veikla pries kai kuriuos hormonus,tame tarpe ir pries progesterona.Tai ta leidziama,man paskyre tik kaip apsauga,kad nebeliktu jokiu kabliuku ir veliau nebutu,o kas butu buve jeigu.... 4u.gif Vakarais deduosi crinone dar.PRG buvo darytas pries 3 savaites,buvo 200.Tokio dar gyvenime neturejau.Kol kas kazkas veikia,ar tai clexane ar leidziamas prg,ar steroidai as nezinau,bet nors uzpakali ir skauda,tikrai nieko nekeisciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 20 liepos 2011 - 08:52
T.P.Keberiokst nu tavo atvejis aiskus. As tai is taupumo puses ziuriu. Nu pasnekesiu su gyd. Aciu tau ir graziu menesiuku wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif kaip rytas merginoms ?
O kaip musu Iride laikosi ,kokie skaiciukai sendien ?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 20, 09:56)
T.P.Keberiokst nu tavo atvejis aiskus. As tai is taupumo puses ziuriu. Nu pasnekesiu su gyd. Aciu tau ir graziu menesiuku  wub.gif

Pasnekek ir papasakok, nes man irgi idomus Keberiokst atvejis 4u.gif As irgi paauskociau skaudanti uzpakali ir kitas vietas vardan nestuke.gif
Atsakyti
Cituk, reikalas tas, kad mano atosotogos bus net ne Lietuvoj ir dar kaime smile.gif Ten telefonas veikia ne visada gerai. Bet kai varysiu krauja i miesta priduoti, tai pasistengsiu prisijungti, paziureti kaip jus laikotes smile.gif

Atiloja
As irgi paauskociau skaudanti uzpakali ir kitas vietas vardan
As tai tikiu kad Crinone visai fainas vaistas, o tokiu atveju kaip pas Kibirioskt buna retai. Mano drauges ir Rusijos ir Ukrainos tai aplamai nezino apie Crinone, visos leidzia Progesterona taip. Ten palyginus su mumis aplamai daugiau visokiu vaistu, kartais man atrodo kad schemos ten daug standartiskesnes.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 20, 11:43)
[ As tai tikiu kad Crinone visai fainas vaistas, o tokiu atveju kaip pas Kibirioskt buna retai. Mano drauges ir Rusijos ir Ukrainos tai aplamai nezino apie Crinone, visos leidzia Progesterona taip. Ten palyginus su mumis aplamai daugiau visokiu vaistu, kartais man atrodo kad schemos ten daug standartiskesnes.

Na bet vis tiek idomu, ka gydytojai apie tai sako ir ka galvoja g.gif
Atsakyti