Atiloja, Aciu labai! Skaitau jusu sveikinimus issisiepus iki ausu ir nieko negaliu padaryt
Papildyta:
LediDiDi, Iride, aciukas jums. Nesu gavusi malonesniu sveikinimu per visa savo gyvenimeli
Iride, as labai labai labai is visos sirdies tikiuosi, kad skaiciukas tavo dides!!! Butinai parasyk ka daktare sakys. Visos cia lauksim
QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 13:28)
Taigi o stimuliacija geriausiu atveju pradesiu 18/08/11, nes 17/08 einu scanui ir kraujo tyrimui ar jau pakankamai nusislopino ir tada jau pasakys ar galiu pradet gonali Jetau koks ilgas proceas, gerai kad jo dalis praeis Lietuvoj atostogu metu, kur niekas nerupes
Cituk bet mes panasu, kad beveik koja kojon eisim Man pradzia butu buvus 15/08/11, bet del MB brolio vestuviu KT keliom daugiau isgert teks. O po to jei viskas ciki piki, tai startas Tai ziurek, dar gali buti, kad starta galim apturet ir ta pacia diena
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 19, 14:09)
Wou,sveikinuuuuu ALDA1 tyliai tyliai ir linkiu kad sekmingai sau isnesiotum maziukus/a ir nestumas eitusi sklandziai ir leistu juo pasidziaugti ir judvieju su maziukais/u rysiu
O Beta1 linkiu daaaaug sveikatytes,zinau ta jausmavis dar prisimenu kaip vemi toliau nei matai(nors praejo jau beveik 13meteliu )
Errachka labai uz tave dziaugiuosi,meldziuosi ir tikiuosi kad sis laikas bus tebuklingas ir tau,kad su juo tu ir tavo vyras galesite susukti MES IKVEIKEM,MES LAIMINGI,MUMS PAVYKO, dabar gulinek,lepink save,nestresuok ir zinok kad ir siame subforume yra kas labai labai tave palaiko,jaudinasi del taves ir linki stebuklingo rezultato,su nekantrumu lauksiu kada praeis tos nelemtos 10 dieneliu ir..sauksiu kaip per krepsinio varzybas kai tavo skaiciai kurie TIKRAI bus grazus.Saugok save,siunciu oro bucki
Bonuska,ir tau linkiu neliudeti,saugoti save ir apsigobti dabar teigiamom mintim ir galok kad tikrai viskas gerai,o mes su mergytem tave palaikysim ir pamatysi bus viskas super
Cia jums panelytes pamatykit tokia dovanele,butu super jei butu dviguba
Papildyta:
Irideas laukiu,viliuosi nors viltis kaip tu sakai ir durniu motina,bet tikiuosi ir meldziuosi.Nezinau,gal tas norejimas kad visos tik taptu atnesa manyje toooki jausma kad ir tu laukies.Gal tikrai velyva implantacija,juk tikrai implantacijos buna ir velyvos.As ikompanija toms kurios tiki tavo sekme,tad meldziu kad is virsaus su stebuklinga lazdele ir tau ikveptu tikejimo,vilties ir optimizmo. Laikykis
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 07 19, 16:27)
Cituk bet mes panasu, kad beveik koja kojon eisim Man pradzia butu buvus 15/08/11, bet del MB brolio vestuviu KT keliom daugiau isgert teks. O po to jei viskas ciki piki, tai startas Tai ziurek, dar gali buti, kad starta galim apturet ir ta pacia diena
Oho nu butut geras jei ta pacia diena Nors man gali dar ta slopinima kokia savaite liepti leistis, ten priklauso nuo to ar turi vietu punkcijai numatomai ri pan, nes tipo kai jau hormonus numusa tai diena sen ar ten nieko nereiskia tiesiog palaiko ta zema hormonu lygi. O warwaryte musu tuo metu NT sysios
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 19, 12:26)
Menuo skaiciuojasi nuo stimuliacijos pirmojo durio.
nu čia tai naujiena O aš galvojau, tada kai įsodinimą daro ir skaičiuojate tą mėnesį Aš čia būsiu prisišnekėjus. Į eilę prie II stojau tai rugpjūčiui. O gaunasi, kad man liepos pabaigoj pirmas dūris bus. Dar mane mergaitės barė, kad liepą bandau peršokti rugpjūčio belaukdama. Gaunasi, bandžiau peršokti sau svarbų mėnesiuką.
Kaip ten su ta liepos eile prie II? Ar man dar užteks virusiukų?? Labai labai reikia
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 19, 14:09)
Jetau, kol registraturoj ten issikuite, tai as galvojau mano sirdis per gerkle islips. Zodziu 12 dpi 87,65
Nu super duper naujienos Laikau kumštukus, kad skaičiukai gražiai didėtų
QUOTE(kerzaka @ 2011 07 19, 14:07)
nu čia tai naujiena O aš galvojau, tada kai įsodinimą daro ir skaičiuojate tą mėnesį Aš čia būsiu prisišnekėjus. Į eilę prie II stojau tai rugpjūčiui. O gaunasi, kad man liepos pabaigoj pirmas dūris bus. Dar mane mergaitės barė, kad liepą bandau peršokti rugpjūčio belaukdama. Gaunasi, bandžiau peršokti sau svarbų mėnesiuką.
Kaip ten su ta liepos eile prie II? Ar man dar užteks virusiukų?? Labai labai reikia
TAI TRAUKIU I LIEPINUKES?!
Naujienos mano tokios: gleivinė graži, kol kas jokių artėjančių mm požymių nesimato, temperatūra pakilo iki 37.1 (ne bazinė, o kūno), šiandien dar tęsiu visus vaistukus, ryt kartoju HCG ir jei tas pats rezultatas aplink vienetą - viską nutraukiu, BET kol kas šią naktį sapnuoju stebukliukus
Labai ačiū visoms mergaitėms už gražius žodžius ir palaikymą Ryt hcg planuoju daryti po pietų, kad darbe per daug nesistresuočiau..
Labai ačiū visoms mergaitėms už gražius žodžius ir palaikymą Ryt hcg planuoju daryti po pietų, kad darbe per daug nesistresuočiau..
QUOTE(Iride @ 2011 07 19, 19:46)
Naujienos mano tokios: gleivinė graži, kol kas jokių artėjančių mm požymių nesimato, temperatūra pakilo iki 37.1 (ne bazinė, o kūno), šiandien dar tęsiu visus vaistukus, ryt kartoju HCG ir jei tas pats rezultatas aplink vienetą - viską nutraukiu, BET kol kas šią naktį sapnuoju stebukliukus
Vadinasi toliau tikim kad stebuklai vyksta
Turiu klausima patyrusioms beveik daktarems - kiek laiko po atidarymo dezutes galima naudoti gonali? As viena dezute pradejau per savo 3-aji ivf tai buvo apie vasario menesi, gonal svirkstas visada buvo dezuteje ir saldytuve, bet sesele kazkaip skeptiskai i jo naudojima paziurejo. Gal man jo ir neprireiks nes turiu 4 vnt pilnas , bet sakau vdrug truputi pritruksiu
QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 20:51)
Turiu klausima patyrusioms beveik daktarems - kiek laiko po atidarymo dezutes galima naudoti gonali? As viena dezute pradejau per savo 3-aji ivf tai buvo apie vasario menesi, gonal svirkstas visada buvo dezuteje ir saldytuve, bet sesele kazkaip skeptiskai i jo naudojima paziurejo. Gal man jo ir neprireiks nes turiu 4 vnt pilnas , bet sakau vdrug truputi pritruksiu
aš ne daktarė, bet klausiau pas savo gydytoją ar galiu sunaudoti vaistų likučius. Situacija buvo tokia, kad vaistai atidaryti balandį o aš startavau birželį. Gydytojas nusišypsojo, pasakė, kad pagal instrukciją pradarytą pieštuką reikia sunaudoti per 28 dienas. Bet suprato mano norą sutaupyti, todėl leido sunaudoti likučius, bet prigrasino, kad pirma susileisčiau likučius, o tik paskui pradaryčiau naują pieštuką. Sakė jei pradaryti vaistai nesuveiktų tiesiog gautųsi kaip vėlesnė stimuliavimo data. Bet šiaip buvo tos nuomonės, kad nieko tiems vaistams nenutiko ir leido juos naudoti.
Bet pas tave pieštukai gerokai anksčiau pradaryti, tai net nežinau ką patarti.
QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 17:52)
Oho nu butut geras jei ta pacia diena Nors man gali dar ta slopinima kokia savaite liepti leistis, ten priklauso nuo to ar turi vietu punkcijai numatomai ri pan, nes tipo kai jau hormonus numusa tai diena sen ar ten nieko nereiskia tiesiog palaiko ta zema hormonu lygi. O warwaryte musu tuo metu NT sysios
Na aisku galim ir diena dienon nepapult. Bet jau pozymiu/nepozymiu vis tiek kartu ieskosim
aha, o Warwara mus tuo metu jau graziais skaiciukais dziugins
Iride stipriai spaudziu kumstelius, kad tavo skaiciukai rytoj didetu Tikekim tik geru