Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 19, 12:26)
Taip, greiciau visas pas nestukes isvyti reikia.  biggrin.gif  4u.gif

Cituk, kol kas atrodo, kad D visai neblogai girdi, kazkaip jauciu, kad prasidejo geru rezultatu metas ir tesis ilgai ilgai...  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

wub.gif Na jei jau vadas sako ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 08:27)
wub.gif Na jei jau vadas sako ... ax.gif

Vadas kasnakt poteriauja, taip kad mergeliukai, pozityviai i prieki. mirksiukas.gif 4u.gif
As tai 2012 rosiuosi pasitikti nestuke.gif , o kad toks grazus skaiciukas, tai gal dvigubai tos laimes bus. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 11:50)
O kas tas kreonas? Tabletes? reikes internete panarsyti  ax.gif

jo, fermentas (kazkas panasaus i mezym'a), bet labai gerai veikia ir nestukem galima 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 12:19)
Ka tik gavai didele deze siuntini su mano vaistais 4-am IVF doh.gif  Na Dieve dabar jau rimtai meldziu tavo pagalbos  ax.gif

kaip fainai wub.gif tai kada jau tas pirmas duris? ax.gif
Atsakyti
Alda,laukiu tavo skaiciuku 4u.gif O kada tu stimuliacija pradejai,birzeli ar liepa?

Kazkaip galvoju,kad sis birzelis pats sekmingiausias per paskutinius du metus.Skelbdama akcija truputi dejau i kelnes,nes praeitas birzelis buvo ziauriai nelaimingas,gal tik 12 proc pasisekus,o sekme/nesekme kai kuriais menesiais linkus kartotis.Zinau,sutapimas,bet vis tiek....Tai dabar taip jau smagu,kad vis del to sis birzelis kaip niekad geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 19, 12:26)
Cituk, kol kas atrodo, kad D visai neblogai girdi, kazkaip jauciu, kad prasidejo geru rezultatu metas ir tesis ilgai ilgai...  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

Deja, ne visas girdi. Man siandien 9 dpi, o HCG 1,38. Vakare dar gydytoja prase uzvaziuoti apziurai, pokalbiui, dar pabadre, kad per anksti pasidariau HCG. Ech, kaip sunku
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 19, 10:44)
Deja, ne visas girdi. Man siandien 9 dpi, o HCG 1,38. Vakare dar gydytoja prase uzvaziuoti apziurai, pokalbiui, dar pabadre, kad per anksti pasidariau HCG. Ech, kaip sunku

Apcyyyyyyy apcyyyyyyyyyyyyyyy,nosi uzkuteno kazko smile.gif Tau special virusiukas,kad skaiciukai uzaugtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 19, 12:44)

kodel taip anksti darei - na bet reik gydytojos sulaukti 4u.gif

dekui visai friends.gif oro_buckis.gif palaikymo komadai 4u.gif
niugi namiese jau - sian nutariau darban negryzt, ilsetis su savo 3 burbuliukais...(2 lgeri, vienas prastesnis anot biologo)

dabar dievulio visoms cia laukiancioms ir sau prasysiu to vienintelio noro ispildymo 4u.gif
Atsakyti

laukiu tavo ziniu is gydytojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 19, 12:50)
Apcyyyyyyy apcyyyyyyyyyyyyyyy,nosi uzkuteno kazko  smile.gif Tau special virusiukas,kad skaiciukai uzaugtu  4u.gif

smile.gif ačiū 4u.gif visos suprantam, kad vilčių beveik nėra, bet kita vertus stebuklų irgi būna. Parašysiu vakare, ar nutraukiu jau vaistukus, ar dar keliom dienom į tą durnių motiną viltį dedam visus tikėjimo likučius
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 19, 11:01)
smile.gif ačiū  4u.gif visos suprantam, kad vilčių beveik nėra, bet kita vertus stebuklų irgi būna. Parašysiu vakare, ar nutraukiu jau vaistukus, ar dar keliom dienom į tą durnių motiną viltį dedam visus tikėjimo likučius

Gal ir ne stebuklai,bet velyvai implantacijai vilti reikia palikti.Tikrai visko buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 19, 13:05)
Gal ir ne stebuklai,bet velyvai implantacijai vilti reikia palikti.Tikrai visko buna  4u.gif

tikrai stebuklingas birželis, aš čia forume jau n metų doh.gif , tokio birželio dar nebuvo. tegu jis tęsias amžinai blush2.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 19, 12:40)
jo, fermentas (kazkas panasaus i mezym'a), bet labai gerai veikia ir nestukem galima  4u.gif
kaip fainai  wub.gif tai kada jau tas pirmas duris? ax.gif

Nu zinosiu kaip gelbetis si karta jau biggrin.gif Pirmas slopinanciu duris Liepos 27d smile.gif

Nu nezinau, tik 9dpi o skaiciukai virs 1 nenurasyk gal dar visai unsure.gif Taip norisi tiketi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 19 liepos 2011 - 12:09