Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Alda, laukiame paciu graziausiu skaiciuku, o jie tikrai tokie turi buti! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Alda1 labai labai laukiam skaiciukus! Greit, greit zinosim tikra rezultata!

Kaip ten musu Errachka, su vaikuciais jau tikriausiai! wub.gif

Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 19, 10:49)
Errachka laikykis mergyt ,kad viskas butu,tik gerai  thumbup.gif
Papildyta:
Net nezinau ka galvot ,asaros byra ,stogas vaziuoja  cray.gif
Papildyta:
Maniau ,kad esu stipresne,bet pasirodo ne ...

Bonuska[B], kodel tau jos byra? kad dar neturetu buti tam priezasties!!! tikrai daug internete neskaitinek. as irgi kol laukiau tik viena karta greit viska perskaitydavau vakarop ir daugiau nelisdavau. iseik is namu, ziurek tv, skaityt. kad tik kuo maziau galvot. zinau, kad sunku. visiskai to neisvengsi, bet kazkiek save apgaut tikrai imanoma mirksiukas.gif o del tu pozymiu ar jausmu cia, manau, visiska nesamone yra. vienom kazkokie skausmeliai jauciasi, kitom visai ne; vienom papuliai jautrus, kitom visai ne; vienom sonai dilgcioja, kitom ne... o tavo asareles tikrai ir man atrodo, kad galetu butu vienas is tu tariamu nestukiu pozymiu, kai jautrumas lb padideja, bet cia ir vel viskas taip trapu ir individualu. bet SVARBIAUSIA, kad nera jokios priezasties tau liudeti!!! kadd lb sunku ir ilgos tos dienos tikrai sutinku, bet gi turi laukti su dziaugsmu kazko gero, o ne pesimistiskai kentet. Juk tikslas toks nuostabus. Prisijaukink ta baime bent kazkiek, mergyt. Buckis didelis wub.gif
Atsakyti
Bonuska, tiek palaikymo sulauki, mes su tavimi friends.gif , dabar turi laukti ir tiketis paties geriausio! wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Alda1 esu neapsakomai teisi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 19, 11:08)
Alda1 labai labai laukiam skaiciukus! Greit, greit zinosim tikra rezultata!

Kaip ten musu Errachka, su vaikuciais jau tikriausiai!  wub.gif

As irgi prisidedu prie Erractos palaikymo kopamdos 4u.gif thumbup.gif

Warwaryt, Zemyna Melynake, kai tik kazka zinosiu pranesiu :*
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 09:54)
Labai geri patarimai, man po paskutinio IVF skausmu labai pades  ax.gif

As jau kazkada rasiau, bet pasikartosiu 4u.gif Man visais kartais ir per IVF'a ir per snaigues buvo problemos su viduriais, tai man gydytoja liepe pagerti Kreona, ir zinokit thumbup.gif jau vakare viskas susitvarkydavo 4u.gif

QUOTE(bonuska @ 2011 07 19, 10:49)
Net nezinau ka galvot ,asaros byra ,stogas vaziuoja  cray.gif

cia viskas labai panasu o nestuke.gif hormonu audras 4u.gif
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 19, 10:57)
P.S. Kraujukas priduotas. Laukiu skaiciuku. Bus apie 14val. Nerimauju  blush2.gif Del to ir sveikinimus lb sunku naturaliai priimti. toks savisaugos instinktas dar isijunges  smile.gif

laikau kumstukus uz didelius skaicius 4u.gif juk birzelis toks grazus menuo, pradziugink ir tu mus 4u.gif

Erracha, kumstukai susukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 19, 11:31)
As jau kazkada rasiau, bet pasikartosiu 4u.gif Man visais kartais ir per IVF'a ir per snaigues buvo problemos su viduriais, tai man gydytoja liepe pagerti Kreona, ir zinokit  thumbup.gif jau vakare viskas susitvarkydavo 4u.gif

O kas tas kreonas? Tabletes? reikes internete panarsyti ax.gif

Alda1 - jau nekantru cia mums bigsmile.gif
Atsakyti
Alda1 - jau nekantru cia mums bigsmile.gif
[/quote]

Patikek, Cituk, man dar labiau nekantru!!! dar pora valandziukiu mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 19 liepos 2011 - 11:14
Laukiam, laukaim!!! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 19, 12:13)
Patikek, Cituk, man dar labiau nekantru!!! dar pora valandziukiu  mirksiukas.gif  doh.gif

Isivaizduoju, bet tau vaiduokliukai NT turetu labai palengvinti laukima mirksiukas.gif

Zemyna-Melynake - musu vadas laukia kada nauja nestuke irasyti i saraseli drinks_cheers.gif

Ka tik gavai didele deze siuntini su mano vaistais 4-am IVF doh.gif Na Dieve dabar jau rimtai meldziu tavo pagalbos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 19 liepos 2011 - 11:23
QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 08:19)
Isivaizduoju, bet tau vaiduokliukai NT turetu labai palengvinti laukima  mirksiukas.gif

Zemyna-Melynake - musu vadas laukia kada nauja nestuke irasyti i saraseli  drinks_cheers.gif

Ka tik gavai didele deze siuntini su mano vaistais 4-am IVF doh.gif  Na Dieve dabar jau rimtai meldziu tavo pagalbos  ax.gif

Taip, greiciau visas pas nestukes isvyti reikia. biggrin.gif 4u.gif

Cituk, kol kas atrodo, kad D visai neblogai girdi, kazkaip jauciu, kad prasidejo geru rezultatu metas ir tesis ilgai ilgai... thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti