Alda1 labai labai laukiam skaiciukus! Greit, greit zinosim tikra rezultata!
Kaip ten musu Errachka, su vaikuciais jau tikriausiai!
QUOTE(bonuska @ 2011 07 19, 10:49)
Errachka laikykis mergyt ,kad viskas butu,tik gerai
Papildyta:
Net nezinau ka galvot ,asaros byra ,stogas vaziuoja
Papildyta:
Maniau ,kad esu stipresne,bet pasirodo ne ...
Papildyta:
Papildyta:
Maniau ,kad esu stipresne,bet pasirodo ne ...
Bonuska[B], kodel tau jos byra? kad dar neturetu buti tam priezasties!!! tikrai daug internete neskaitinek. as irgi kol laukiau tik viena karta greit viska perskaitydavau vakarop ir daugiau nelisdavau. iseik is namu, ziurek tv, skaityt. kad tik kuo maziau galvot. zinau, kad sunku. visiskai to neisvengsi, bet kazkiek save apgaut tikrai imanoma o del tu pozymiu ar jausmu cia, manau, visiska nesamone yra. vienom kazkokie skausmeliai jauciasi, kitom visai ne; vienom papuliai jautrus, kitom visai ne; vienom sonai dilgcioja, kitom ne... o tavo asareles tikrai ir man atrodo, kad galetu butu vienas is tu tariamu nestukiu pozymiu, kai jautrumas lb padideja, bet cia ir vel viskas taip trapu ir individualu. bet SVARBIAUSIA, kad nera jokios priezasties tau liudeti!!! kadd lb sunku ir ilgos tos dienos tikrai sutinku, bet gi turi laukti su dziaugsmu kazko gero, o ne pesimistiskai kentet. Juk tikslas toks nuostabus. Prisijaukink ta baime bent kazkiek, mergyt. Buckis didelis
Alda1 esu neapsakomai teisi!
QUOTE(Warwara @ 2011 07 19, 11:08)
Alda1 labai labai laukiam skaiciukus! Greit, greit zinosim tikra rezultata!
As irgi prisidedu prie Erractos palaikymo kopamdos
Warwaryt, Zemyna Melynake, kai tik kazka zinosiu pranesiu :*
QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 09:54)
Labai geri patarimai, man po paskutinio IVF skausmu labai pades
As jau kazkada rasiau, bet pasikartosiu Man visais kartais ir per IVF'a ir per snaigues buvo problemos su viduriais, tai man gydytoja liepe pagerti Kreona, ir zinokit jau vakare viskas susitvarkydavo
QUOTE(bonuska @ 2011 07 19, 10:49)
cia viskas labai panasu o hormonu audras
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 19, 10:57)
P.S. Kraujukas priduotas. Laukiu skaiciuku. Bus apie 14val. Nerimauju Del to ir sveikinimus lb sunku naturaliai priimti. toks savisaugos instinktas dar isijunges
laikau kumstukus uz didelius skaicius juk birzelis toks grazus menuo, pradziugink ir tu mus
Erracha, kumstukai susukti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 19, 11:31)
As jau kazkada rasiau, bet pasikartosiu Man visais kartais ir per IVF'a ir per snaigues buvo problemos su viduriais, tai man gydytoja liepe pagerti Kreona, ir zinokit jau vakare viskas susitvarkydavo
O kas tas kreonas? Tabletes? reikes internete panarsyti
Alda1 - jau nekantru cia mums
Alda1 - jau nekantru cia mums
[/quote]
Patikek, Cituk, man dar labiau nekantru!!! dar pora valandziukiu
[/quote]
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 19, 12:13)
Isivaizduoju, bet tau vaiduokliukai NT turetu labai palengvinti laukima
Zemyna-Melynake - musu vadas laukia kada nauja nestuke irasyti i saraseli
Ka tik gavai didele deze siuntini su mano vaistais 4-am IVF Na Dieve dabar jau rimtai meldziu tavo pagalbos
QUOTE(Citas @ 2011 07 19, 08:19)
Isivaizduoju, bet tau vaiduokliukai NT turetu labai palengvinti laukima
Ka tik gavai didele deze siuntini su mano vaistais 4-am IVF Na Dieve dabar jau rimtai meldziu tavo pagalbos
Taip, greiciau visas pas nestukes isvyti reikia.
Cituk, kol kas atrodo, kad D visai neblogai girdi, kazkaip jauciu, kad prasidejo geru rezultatu metas ir tesis ilgai ilgai...