Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Alda1 @ 2011 07 18, 18:40)
Tikiu, jus tikrai suprantat  wub.gif

Tikrai taip. group.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Alda1 tyliai tyliai sveikinu ir labai laukiu skaiciuku dideliu!

O del to, kad reikia savyje laikyti, as apie IVF daug kam sakiau, tai po to labai sunku buvo visiems pranesti apie neigiama rezultata. Ne skaudu, ne, bet sunku. Labai buvo gaila visu mano draugu, nes jie taip tikejo, o tada nezinojo kaip ir ka man pasakyti... Tai gi si karta as nesakau nieko. Tai yra draugai zino, kad netrukus bandisim dar karta, bet dabar be datu, be smulkmenu. Nes sunki informacija ir man tikrai nelengviau, kad jie taip pergivena blush2.gif

Afrodite69
O tu jau leidiesi?koks tavo planas stimuliaciju?

Si karta as be stimuliaciju, nes manes laukia mano susaldytos knopkes. Tai gi tiesiog ruosiu knopkytems lovyte ir tiek smile.gif

Labas rytas damos,
Errachkos didele diena siandien! Smagumelis! wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios 4u.gif

QUOTE(Alda1 @ 2011 07 18, 20:49)

jeeee, uz ryskejancius II 4u.gif
Atsakyti
Iride, labai tikiuosi tavo nestuke.gif

man Bykova del normalaus tustinimosi(o jis, anot jos, yra labai svarbus, nes gimdute spazmuoja jei uzkieteja viduriai) pasiule tokius receptukus:
iskart po isodinimo kasvakar 1h pries miega suvalgyti nesaldaus naturalaus jogurto virskinimui.
o jei vis dar sunku tustisnis:ryte kamb.temp.stikline vandens ideti citrinos griezineli ir puse medaus a.saukstelio-gerti mazais gurksneliais. Po 30min galima valgyti. Arba jei tas nepadeda: 1arb.saukst. alyvuogiu aliejaus uzgerti stikline kamb.t. vandens.
gal kuriai pades 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif

Alda1 - sveikinam nauja nestuke.gif , o skaiciukai aisku kad bus grazus thumbup.gif

Errachka - sekmes siandien 4u.gif

Iride, Bonushka - gal kuri pradziuginsit kokiu NT per anksti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 07 19, 09:49)
Iride, labai tikiuosi tavo  nestuke.gif

man  Bykova del normalaus tustinimosi(o jis, anot jos, yra labai svarbus, nes gimdute spazmuoja jei uzkieteja viduriai) pasiule tokius receptukus:
iskart po isodinimo kasvakar 1h pries miega suvalgyti nesaldaus naturalaus jogurto virskinimui.
o jei vis dar sunku tustisnis:ryte kamb.temp.stikline vandens ideti citrinos griezineli ir puse medaus a.saukstelio-gerti mazais gurksneliais. Po 30min galima valgyti. Arba jei tas nepadeda: 1arb.saukst. alyvuogiu aliejaus uzgerti stikline kamb.t. vandens.
gal kuriai pades  4u.gif

Labai geri patarimai, man po paskutinio IVF skausmu labai pades ax.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Errachkai sekmes ir tik sekmes didziausios. wub.gif 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 07 19, 05:49)
man  Bykova del normalaus tustinimosi(o jis, anot jos, yra labai svarbus, nes gimdute spazmuoja jei uzkieteja viduriai) pasiule tokius receptukus:
gal kuriai pades  4u.gif

As kai dar turiu gerti gelezi, o ja dar gersiu ilgai, tai spece liepe nusipirkti jogurtu su slyvomis (pvz activia, bifidus ir pan) , ideti sauksteli aliejaus i ji ir valgyti tris kartus dienoje, taip pat kivi valgyti, sake bedu nebus ir tikrai, geriau dar nera buve. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas merginos 4u.gif as dar negaliu pradziuginti,anksti man dar viskam blush2.gif o ir pilvo maudimas nesiliauja schmoll.gif
Atsakyti
bonuska
o ir pilvo maudimas nesiliauja

Mano gyd. labai dziaugesi, kad pilvas man skauda.
O kai nustojo skaideti, tai labai nusimene. Ir buvo teisi verysad.gif Nors visiems aisku skirtingai yra... Bet pats pastovus skausmas - tai nera blogai, o kaip tik gerai!
Atsakyti
Errachka laikykis mergyt ,kad viskas butu,tik gerai thumbup.gif
Papildyta:
Net nezinau ka galvot ,asaros byra ,stogas vaziuoja cray.gif
Papildyta:
Maniau ,kad esu stipresne,bet pasirodo ne ...
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 18, 22:42)
Tikrai taip.  group.gif  wub.gif  4u.gif

wub.gif Kaip gerai, kad yra sis forumas ir jus, nuostabios mergaites 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 07 19, 09:05)
Alda1 tyliai tyliai sveikinu ir labai laukiu skaiciuku dideliu!

O del to, kad reikia savyje laikyti, as apie IVF daug kam sakiau, tai po to labai sunku buvo visiems pranesti apie neigiama rezultata. Ne skaudu, ne, bet sunku. Labai buvo gaila visu mano draugu, nes jie taip tikejo, o tada nezinojo kaip ir ka man pasakyti... Tai gi si karta as nesakau nieko. Tai yra draugai zino, kad netrukus bandisim dar karta, bet dabar be datu, be smulkmenu. Nes sunki informacija ir man tikrai nelengviau, kad jie taip pergivena  blush2.gif

Afrodite69

Si karta as be stimuliaciju, nes manes laukia mano susaldytos knopkes. Tai gi tiesiog ruosiu knopkytems lovyte ir tiek smile.gif

Labas rytas damos,
Errachkos didele diena siandien! Smagumelis! wub.gif

Warwaryt, as irgi galvoju, kad taip paprasciau man paciai, nes reiktu dar plius pergyvent uz tuos kas uz mane pergyvena. tikrai zinau, kad artimiem zmonem, kurie mane lb myli, butu lb sunku. Pvz mamos sesei, mociutei, broliui, teciui. tai todel ir nesakau. jei bus geru naujienu, tada ir pasakysiu blush2.gif
P.S. Kraujukas priduotas. Laukiu skaiciuku. Bus apie 14val. Nerimauju blush2.gif Del to ir sveikinimus lb sunku naturaliai priimti. toks savisaugos instinktas dar isijunges smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 19 liepos 2011 - 09:59
Bonuska, mazut, tu galvok, kad mazyliams reikia teigiamu emociju, lisk lauk is intero, pasiilsek, paskaitinek knyga, iseik pasivaikscioti, nezinau, daryk tai, kas paciai miela sirdziai, viskas bus gerai, tik tu pati tikek. user posted image wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 19, 09:42)
Labas rytas mielosios  4u.gif
jeeee, uz ryskejancius II 4u.gif

Aciu labai wub.gif Bet kad jie neryskeja, tai man todel ir neramu siek tiek. bet tiesiog tikiu, kad gal zirniukas tik vienas, gal velyva implantacija ir todel taip yra. bet jis YRA pas mane smile.gif Greitai jau zinosiu bent kazka blink.gif
Atsakyti