Iride, tavo ašaros jau šioks toks požymis Kantrybės, mergyte. Viskas bus gerai.
QUOTE(Warwara @ 2011 07 18, 14:57)
Citas labuka, net paciai man idomu, kada gi bus tas isodinimas.
Afrodite69 kaip tavo sveikatele? Kada tavo pradzia? Rugpjuti?
Afrodite69 kaip tavo sveikatele? Kada tavo pradzia? Rugpjuti?
Sveikute
O tu jau leidiesi?koks tavo planas stimuliaciju?as tikiuosi kad pradesiu leistis Gonali150 jau kazkur liepos 30d.nes man mm turi ateiti kazkur po 12-13dienu tai laukiu ir meldziuosi kad sis IVF butu sekmingas
Sveikatele siaip dabar nekokia nes labai skauda gerkle buvo keliassavaites prie ezero,o si savaitgali sventem busimas su vyru vestuviu metines kruiziniame laive,tai nezinau daug sokom,dukom gal susilau ir pratrauke vejas,nors neejau laukan bet kai atidarydavo duris iseinantys i lauka arba ieinatys tai papusdavo kaip reikiant.Arba stocholme persalau,nes buvo salta,vejuota ir dar kai ziurejom karaliskos sargybos keitimasis prasidejo lietus o mes su vyru be skeciu..tai lb.nenoriu gert antibijotiku kad tik nepakenkciau busimam IVF.Va taip ir gyvenam.
Labai lauksiu ziniu is errachos
zinot,o man klausimas seniai kyla toks kad kai daro punkcija reikia buti su pilna slapimo pusle ar ne?tai kaip narkozes metu neapsisiioti
bonuska ir Iridesunkios tos dieneles kol islauki...as ne pagal IVF zinau bet pagal IUI atrodydavo dienos tooookios sustojusios laikykites mergytes ir diiideles sekmes,tikiu kad jus pusite mums rugpjuti einancioms jau virusiukus
Bonuska mano kumštukai suspausti už tavo II. Tikiuosi, nelauksi visų 14 dienų ir anksčiau pagadinsi testuką...
ne tik ,kad nereikia pilnos slapimo pusles,bet ir nuo velesnio vakaro gerti negalima
Papildyta:
Tanga,aciu
Papildyta:
Tanga,aciu
Labas vakaras, mergaites,
mane kaip ir Betute MB istreme penktasdieni is miesto ir tik grizau. nors lb irnepasigedo niekas istremta testu nepamirsau. vaiduokliuka rodo jau nuo sestadienio. bet jau toki nupeipusi. vos vos. ir neryskeja. nors sito teigt tiksliai negaliu nes dariau skiringus testus. kazkokia kasete ir biocard kaip kad Keberiokst patare. ir visi vos matomi ir kol atsiranda reikia gerokai palaukti. snd dariausi uztaupyta digital testuka kur savaites parodo, tai parase pergnant 1-2 sav, tai snd lb dziaugiausi. ryt begsiu kraujuka priduot. nerimauju, bet tikiuosi tikiuosi tikiuosi
Uz visas, kurios laukia kumstukai suspausti!!! Oj kaip zinau, kad taaaaip sunku laukti... Visom patys geriausi linkejimai
mane kaip ir Betute MB istreme penktasdieni is miesto ir tik grizau. nors lb irnepasigedo niekas istremta testu nepamirsau. vaiduokliuka rodo jau nuo sestadienio. bet jau toki nupeipusi. vos vos. ir neryskeja. nors sito teigt tiksliai negaliu nes dariau skiringus testus. kazkokia kasete ir biocard kaip kad Keberiokst patare. ir visi vos matomi ir kol atsiranda reikia gerokai palaukti. snd dariausi uztaupyta digital testuka kur savaites parodo, tai parase pergnant 1-2 sav, tai snd lb dziaugiausi. ryt begsiu kraujuka priduot. nerimauju, bet tikiuosi tikiuosi tikiuosi
Uz visas, kurios laukia kumstukai suspausti!!! Oj kaip zinau, kad taaaaip sunku laukti... Visom patys geriausi linkejimai
Sveikutes
As ka tik is pajurio. O jau kiek dvynuku maziuku maciau ir net mulatukus,tiksliau mulatukes,net pakalbinau mama. Jau tokios fainulkos,paniurkiau biskiuka
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 18, 18:49)
Labas vakaras, mergaites,
vaje,nauja nestuke
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 18, 21:21)
vaje,nauja nestuke
Butu dream come true Ryt bus aiskiau. Ryte nuleksiu, tai turbut po pietu zinosiu kaip kas. ryt man 12dpi. Butinai parasysiu
Aciu, kad laukiat ir palaikot
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 18, 22:15)
Alda, su nekantrumu lauksime , tada irasysiu i nestukiu saraseli. Nors ir taip jau tyliai sveikinu... Ramios nakteles.
Oj as dar bijau sveikinimus priimti Bet labai labai malonu, kad jus, mergaites, palaikot, nes apie si reikala zino tik MB ir mamukas. Tai sunku, kai turi visus jausmus uzgniauzti... Tikiu, jus tikrai suprantat