Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Iride, tavo ašaros jau šioks toks požymis biggrin.gif Kantrybės, mergyte. Viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 18, 14:57)
Citas labuka, net paciai man idomu, kada gi bus tas isodinimas.

Afrodite69 kaip tavo sveikatele? Kada tavo pradzia? Rugpjuti?

Sveikute 4u.gif
O tu jau leidiesi?koks tavo planas stimuliaciju?as tikiuosi kad pradesiu leistis Gonali150 jau kazkur liepos 30d.nes man mm turi ateiti kazkur po 12-13dienu tai laukiu ir meldziuosi kad sis IVF butu sekmingas wub.gif
Sveikatele siaip dabar nekokia nes labai skauda gerkle verysad.gif buvo keliassavaites prie ezero,o si savaitgali sventem busimas su vyru vestuviu metines kruiziniame laive,tai nezinau daug sokom,dukom gal susilau ir pratrauke vejas,nors neejau laukan bet kai atidarydavo duris iseinantys i lauka arba ieinatys tai papusdavo kaip reikiant.Arba stocholme persalau,nes buvo salta,vejuota ir dar kai ziurejom karaliskos sargybos keitimasis prasidejo lietus o mes su vyru be skeciu..tai lb.nenoriu gert antibijotiku kad tik nepakenkciau busimam IVF.Va taip ir gyvenam.
Labai lauksiu ziniu is errachos ax.gif
zinot,o man klausimas seniai kyla toks kad kai daro punkcija reikia buti su pilna slapimo pusle ar ne?tai kaip narkozes metu neapsisiioti blush2.gif
bonuska ir Iridesunkios tos dieneles kol islauki...as ne pagal IVF zinau bet pagal IUI atrodydavo dienos tooookios sustojusios doh.gif laikykites mergytes ir diiideles sekmes,tikiu kad jus pusite mums rugpjuti einancioms jau virusiukus wub.gif
Atsakyti
Bonuska mano kumštukai suspausti už tavo II. Tikiuosi, nelauksi visų 14 dienų ir anksčiau pagadinsi testuką...
Atsakyti
ne tik ,kad nereikia pilnos slapimo pusles,bet ir nuo velesnio vakaro gerti negalima
Papildyta:
Tanga,aciu 4u.gif
Atsakyti
Tanga, kaip sveikata, dar teplioja? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 18 liepos 2011 - 18:31
Labas vakaras, mergaites,
mane kaip ir Betute MB istreme penktasdieni is miesto ir tik grizau. nors lb irnepasigedo niekas biggrin.gif istremta testu nepamirsau. vaiduokliuka rodo jau nuo sestadienio. bet jau toki nupeipusi. vos vos. ir neryskeja. nors sito teigt tiksliai negaliu nes dariau skiringus testus. kazkokia kasete ir biocard kaip kad Keberiokst patare. ir visi vos matomi ir kol atsiranda reikia gerokai palaukti. snd dariausi uztaupyta digital testuka kur savaites parodo, tai parase pergnant 1-2 sav, tai snd lb dziaugiausi. ryt begsiu kraujuka priduot. nerimauju, bet tikiuosi tikiuosi tikiuosi blush2.gif
Uz visas, kurios laukia kumstukai suspausti!!! Oj kaip zinau, kad taaaaip sunku laukti... Visom patys geriausi linkejimai wub.gif
Atsakyti
Alda, as tyliai laukiu wub.gif , tikiuosi tas vaiduokliukas isidrasins ir taps ryskiais II. wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif
As ka tik is pajurio. O jau kiek dvynuku maziuku maciau wub.gif ir net mulatukus,tiksliau mulatukes,net pakalbinau mama. Jau tokios fainulkos,paniurkiau biskiuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 07 18, 18:49)
Labas vakaras, mergaites,
mane kaip ir Betute MB istreme penktasdieni is miesto ir tik grizau. nors lb irnepasigedo niekas  biggrin.gif  istremta testu nepamirsau. vaiduokliuka rodo jau nuo sestadienio. bet jau toki nupeipusi. vos vos. ir neryskeja. nors sito teigt tiksliai negaliu nes dariau skiringus testus. kazkokia kasete ir biocard kaip kad Keberiokst patare. ir visi vos matomi ir kol atsiranda reikia gerokai palaukti. snd dariausi uztaupyta digital testuka kur savaites parodo, tai parase pergnant 1-2 sav, tai snd lb dziaugiausi. ryt begsiu kraujuka priduot. nerimauju, bet tikiuosi tikiuosi tikiuosi  blush2.gif
Uz visas, kurios laukia kumstukai suspausti!!! Oj kaip zinau, kad taaaaip sunku laukti... Visom patys geriausi linkejimai  wub.gif

vaje,nauja nestuke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 18, 21:21)
vaje,nauja nestuke  bigsmile.gif

Butu dream come true smile.gif Ryt bus aiskiau. Ryte nuleksiu, tai turbut po pietu zinosiu kaip kas. ryt man 12dpi. Butinai parasysiu wink.gif
Aciu, kad laukiat ir palaikot 4u.gif
Atsakyti
Alda, su nekantrumu lauksime wub.gif , tada irasysiu i nestukiu saraseli. wub.gif 4u.gif Nors ir taip jau tyliai sveikinu... wub.gif wub.gif wub.gif Ramios nakteles. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 18 liepos 2011 - 21:16
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 18, 22:15)
Alda, su nekantrumu lauksime  wub.gif , tada irasysiu i nestukiu saraseli. wub.gif  4u.gif Nors ir taip jau tyliai sveikinu...  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ramios nakteles.  wub.gif  4u.gif

Oj as dar bijau sveikinimus priimti doh.gif Bet labai labai malonu, kad jus, mergaites, palaikot, nes apie si reikala zino tik MB ir mamukas. Tai sunku, kai turi visus jausmus uzgniauzti... Tikiu, jus tikrai suprantat wub.gif
Atsakyti