Sveikos pilvukų planuotojos
Virusai jums: apčy
Special for Warwara,
Daug daug sveikatėlės kiekvienai IVF skyrelio narei
QUOTE(bonuska @ 2011 07 17, 12:18)
labas merginos... vakar man isodino 4 mazylius,bet tik vienas is ju 8 lasteliu ,saldyti jau neliko net ka parvaziuojant asaros birejo is pilvo skausmo ,pasirodo pusles uzdegimas prisidejo ,nuo sulaikymo slapimo ... tai kazkaip nusvylusi sedziu visai ,vel papildomos vaistu dozes,kas cia ir begali buti gero
4 tai nemazas skaiciukas, linkiu, kad kabintusi stipriai, sveikatytes ir tikejimo!
QUOTE(bonuska @ 2011 07 17, 14:18)
labas merginos... vakar man isodino 4 mazylius,bet tik vienas is ju 8 lasteliu ,saldyti jau neliko net ka parvaziuojant asaros birejo is pilvo skausmo ,pasirodo pusles uzdegimas prisidejo ,nuo sulaikymo slapimo ... tai kazkaip nusvylusi sedziu visai ,vel papildomos vaistu dozes,kas cia ir begali buti gero
Viskas bus gerai,pamatysi.Veliau tik verksi kai teigiama NT pamatysi
Del skaiciaus tai smarkiai nesigirk,bent jau dabar kurioj klinikoj dareisi,nes legaliai galima tik tris sodinti
Aciu Keberiokst noriu tiketi ,kad viskas bus tik gerai
QUOTE(bonuska @ 2011 07 17, 17:52)
Aciu Keberiokst noriu tiketi ,kad viskas bus tik gerai
Tai tik taip ir bus
Kazin kodel hcg kraujas ,man tik po 14 dienu ,o gi taip norisi suzinoti kuo greiciau
ačiū visoms už linkėjimus, kadangi man viskas nauja tai eterį dažniau užimsiu rugsėjo mėn., na o dabar tik apsilankau pasiskaityti kaip jums sekasi... Linkėjimai ir stiprybės visoms kas laukia...
QUOTE(errachka @ 2011 07 17, 14:29)
geriau neklaus...posmeli nuzliumbiau jau..is 13 burbuliu tik 5 buvo tinkami, ir tik 4 dauginasi toliau...
Errachka - keturi visai neblogai, liko stipriausi, greiciausiai tiek ir turesi sodunimo diena
QUOTE(bonuska @ 2011 07 17, 16:18)
Nustebinai tu cia su 4 Cia pas mus neseniai keletas mergaiciu su silpnais embrioniukais sekmingai pilvukus auginasi, ziurek kaip isikabins visi
Iride - tu matau gerai laikaisi kantriai ir istvermingai neperki testu Butu cia beta tai isdestytu tau teorija kad NT reikia pradet nuo kokios 6dpi ir testus pirkti urmu Laukiam vaiduokliu tavo jei kartais neistversi iki HCG
Keberiokst matau dar straksi musu temeleje, kaip jautiesi? Dar tebesidarai testus?
Velniava,nezinodama prisipliurpiau as cia,gi galejau be skaiciaus parasyt
QUOTE(Citas @ 2011 07 17, 20:42)
Iride - tu matau gerai laikaisi kantriai ir istvermingai neperki testu Butu cia beta tai isdestytu tau teorija kad NT reikia pradet nuo kokios 6dpi ir testus pirkti urmu Laukiam vaiduokliu tavo jei kartais neistversi iki HCG
Oj, kad zinotum, kokia as nekantri, bet ir baili tuo paciu Kol kas taip gera gyventi ir galvoti, kad viskas ok, ziureti i isodinimo metu padaryta nuotraukyte, patvirtinacia, kad tikrai pas mane kazkokie ufonautai viduj tupi Bet iki penktadienio tikrai neislauksiu, crinono turiu iki antradienio, todel jauciu, kad tada ir eisiu kraujuko nuleisti
Bonuska, kad pataptum nestuke uztenka ir vieno embrioniuko, todel nepergyvenk be reikalo vaikuciams juk kenkia
Errachka, imk ir tu balioniuka ir neliudek Svarbu ne skaicius, o kokybe, matyt is visu tik tos 3-4 kiausialastes buvo tinkamai subrendusios ir dabar toliau graziai tavo burbuliukai dalinsis. Laikom kumstukus uz juos!
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 15, 23:56)
Su manim dar niekas neaišku. Norėjau rugsėjį, bet kažkaip viskas čia susivėlė Vakar pradėjau gerti naują KT pakuotę, kad mmm ateitų kuo vėliau, bet šiandien jos ėmė ir atsivilko. Nieko nesuprantu. Gal jie neveikia mano organizmo? Po pirmo ciklo su KT, kai pas Treisą nuvažiavau, jis matė, kad ovuliacija įvykusi. Dabar vėl kažkokios keistenybės. Tai ką man dabar daryti? Toliau gerti KT ir apsimesti, kad mmm nebuvo, ar liautis gėrus vaistus? Visiška nežinia ir nėra su kuo pasikonsultuoti.