Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos pilvukų planuotojos 4u.gif
Virusai jums: apčy 2.gif
Special for Warwara, 2.gif soske.gif
Daug daug sveikatėlės kiekvienai IVF skyrelio narei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 17, 12:18)
labas merginos... vakar man isodino 4 mazylius,bet tik vienas is ju 8 lasteliu ,saldyti jau neliko net ka  verysad.gif parvaziuojant asaros birejo is pilvo skausmo ,pasirodo pusles uzdegimas prisidejo ,nuo sulaikymo slapimo  ... tai kazkaip nusvylusi sedziu visai ,vel papildomos vaistu dozes,kas cia ir begali buti gero  verysad.gif  cry.gif

4 tai nemazas skaiciukas, linkiu, kad kabintusi stipriai, sveikatytes ir tikejimo! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Jamu virusiuka kol dar liko. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 17, 14:18)
labas merginos... vakar man isodino 4 mazylius,bet tik vienas is ju 8 lasteliu ,saldyti jau neliko net ka  verysad.gif parvaziuojant asaros birejo is pilvo skausmo ,pasirodo pusles uzdegimas prisidejo ,nuo sulaikymo slapimo  ... tai kazkaip nusvylusi sedziu visai ,vel papildomos vaistu dozes,kas cia ir begali buti gero  verysad.gif  cry.gif

Viskas bus gerai,pamatysi.Veliau tik verksi kai teigiama NT pamatysi 4u.gif

Del skaiciaus tai smarkiai nesigirk,bent jau dabar kurioj klinikoj dareisi,nes legaliai galima tik tris sodinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Keberiokst 4u.gif noriu tiketi ,kad viskas bus tik gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 17, 17:52)
Aciu Keberiokst  4u.gif  noriu tiketi ,kad viskas bus tik gerai  smile.gif

Tai tik taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazin kodel hcg kraujas ,man tik po 14 dienu ,o gi taip norisi suzinoti kuo greiciau rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū visoms už linkėjimus, kadangi man viskas nauja tai eterį dažniau užimsiu rugsėjo mėn., na o dabar tik apsilankau pasiskaityti kaip jums sekasi... ax.gif Linkėjimai ir stiprybės visoms kas laukia... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 07 17, 14:29)
geriau neklaus...posmeli nuzliumbiau jau..is 13 burbuliu tik 5 buvo tinkami, ir tik 4 dauginasi toliau...

Errachka - keturi visai neblogai, liko stipriausi, greiciausiai tiek ir turesi sodunimo diena 4u.gif

QUOTE(bonuska @ 2011 07 17, 16:18)

Nustebinai tu cia su 4 blush2.gif Cia pas mus neseniai keletas mergaiciu su silpnais embrioniukais sekmingai pilvukus auginasi, ziurek kaip isikabins visi mirksiukas.gif

Iride - tu matau gerai laikaisi kantriai ir istvermingai neperki testu tongue.gif Butu cia beta tai isdestytu tau teorija kad NT reikia pradet nuo kokios 6dpi ir testus pirkti urmu lotuliukas.gif Laukiam vaiduokliu tavo jei kartais neistversi iki HCG mirksiukas.gif

Keberiokst matau dar straksi musu temeleje, kaip jautiesi? Dar tebesidarai testus?
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 17 liepos 2011 - 19:44
Velniava,nezinodama prisipliurpiau as cia,gi galejau be skaiciaus parasyt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 17, 20:42)
Iride - tu matau gerai laikaisi kantriai ir istvermingai neperki testu  tongue.gif  Butu cia beta tai isdestytu tau teorija kad NT reikia pradet nuo kokios 6dpi ir testus pirkti urmu  lotuliukas.gif  Laukiam vaiduokliu tavo jei kartais neistversi iki HCG  mirksiukas.gif

Oj, kad zinotum, kokia as nekantri, bet ir baili tuo paciu ax.gif Kol kas taip gera gyventi ir galvoti, kad viskas ok, ziureti i isodinimo metu padaryta nuotraukyte, patvirtinacia, kad tikrai pas mane kazkokie ufonautai viduj tupi biggrin.gif Bet iki penktadienio tikrai neislauksiu, crinono turiu iki antradienio, todel jauciu, kad tada ir eisiu kraujuko nuleisti

Bonuska, kad pataptum nestuke uztenka ir vieno embrioniuko, todel nepergyvenk be reikalo 4u.gif vaikuciams juk kenkia 4u.gif

Errachka, imk ir tu balioniuka ir neliudek 4u.gif Svarbu ne skaicius, o kokybe, matyt is visu tik tos 3-4 kiausialastes buvo tinkamai subrendusios ir dabar toliau graziai tavo burbuliukai dalinsis. Laikom kumstukus uz juos!
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 15, 23:56)
Nieko, kita kart sutikusi galesi aciu pasakyti.  mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

Tanga, tu rugseji, taip?  4u.gif

Su manim dar niekas neaišku. Norėjau rugsėjį, bet kažkaip viskas čia susivėlė verysad.gif Vakar pradėjau gerti naują KT pakuotę, kad mmm ateitų kuo vėliau, bet šiandien jos ėmė ir atsivilko. Nieko nesuprantu. Gal jie neveikia mano organizmo? Po pirmo ciklo su KT, kai pas Treisą nuvažiavau, jis matė, kad ovuliacija įvykusi. Dabar vėl kažkokios keistenybės. Tai ką man dabar daryti? Toliau gerti KT ir apsimesti, kad mmm nebuvo, ar liautis gėrus vaistus? Visiška nežinia ir nėra su kuo pasikonsultuoti. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 17 liepos 2011 - 23:00