Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Iride @ 2011 07 15, 13:12)
Dar ne, bet jau labai idemiai paskaiciau tavo post'a apie tai, kur galima isigyti paciu jautriausiu testuku  biggrin.gif

Tai kada ta svente nusimato? bigsmile.gif

Bykova neliepe anksciau daryt?
Atsakyti
Sveikutes mergaite, na ir aš noriu rudeni į derliaus šventę, nes rugsėjo mėn. ruošiuosi pirmąjąm IVF, greičiausiai antroje pusėje.... tikiuosi viskas bus gerai. Visoms sėkmės, vilties ir tikėjimo, kad viskas bus gerai ir tik gerai. Sakykite, mergaitės, jūs pačios leisdavotės vaistukus ar važiuodavote į kliniką...? Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 07 15, 17:57)
Sveikutes mergaite, na ir aš noriu rudeni į derliaus šventę, nes rugsėjo mėn. ruošiuosi pirmąjąm IVF, greičiausiai antroje pusėje.... tikiuosi viskas bus gerai. Visoms sėkmės, vilties ir tikėjimo, kad viskas bus gerai ir tik gerai. Sakykite, mergaitės, jūs pačios leisdavotės vaistukus ar važiuodavote į kliniką...? Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Manau kad visos beveik pacios leidziasi ir apskritai baisu gal tik pirmas duris, o po to taip pripranti kad net truksta kazko kiekcviena diena kai jau nustoji leisti lotuliukas.gif

Sveika atvykusi, neuzsibuk!!!
Atsakyti
Doli, sekmes, kad kuo greiciau iskeliautum pas nestuke.gif . 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, liepa pradedanciu stimuliacija kiek, visos greit susikaiciuojam, gal yra daugiau? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 15, 15:25)
Tai kada ta svente nusimato?  bigsmile.gif
Bykova neliepe anksciau daryt?

Paskyrima darytis HCG turiu liepos 22 d., tad tik kitas penktadienis. Bykova siuo klausimu patarimu man nedave. O as toliau issiputus kaip arbuzas vaikstau, siandien mieste girtas bomziukas centu paprase, nedaviau jam, bet jis vistiek komplimenta man iszreze "Krasivaja, štoli beremenaja?". Jauti kaip as atrodau lotuliukas.gif

Is tiesu jau maga man koki testuka pagadinti ax.gif Vakare uzejus i vaistine prasiau jautriausio, pasiule tik Rapipreg ir kazkaip nusprendziau nepirkti, nes sie man visada tik viena bruksi rodydavo, vis brokuoti pakliudavo biggrin.gif
Atsakyti
Iride, geras komplimentas. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 15, 22:24)
Iride, geras komplimentas.  biggrin.gif  4u.gif

Ir man labai patiko, reikejo uz tai duot centu bomziukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 07 15, 17:57)
Sveikutes mergaite, na ir aš noriu rudeni į derliaus šventę, nes rugsėjo mėn. ruošiuosi pirmąjąm IVF, greičiausiai antroje pusėje.... tikiuosi viskas bus gerai. Visoms sėkmės, vilties ir tikėjimo, kad viskas bus gerai ir tik gerai. Sakykite, mergaitės, jūs pačios leisdavotės vaistukus ar važiuodavote į kliniką...? Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveika prisijungusi. Tik neužsibūk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iride @ 2011 07 15, 22:20)
Paskyrima darytis HCG turiu liepos 22 d., tad tik kitas penktadienis. Bykova siuo klausimu patarimu man nedave. O as toliau issiputus kaip arbuzas vaikstau, siandien mieste girtas bomziukas centu paprase, nedaviau jam, bet jis vistiek komplimenta man iszreze "Krasivaja, štoli beremenaja?". Jauti kaip as atrodau  lotuliukas.gif

Įtariu, kad tas bomžiukas turi pranašiškų galių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 15, 18:27)
Ir man labai patiko, reikejo uz tai duot centu bomziukui smile.gif

Nieko, kita kart sutikusi galesi aciu pasakyti. mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif

Tanga, tu rugseji, taip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 15 liepos 2011 - 22:56
QUOTE(Tanga @ 2011 07 15, 23:54)
Įtariu, kad tas bomžiukas turi pranašiškų galių.  biggrin.gif

juokas juokais, bet žinokit bomžiuko žodžiai gali būti tiesa. 4u.gif
Mes praeitą penktadienį važiavome į kaimą, buvom užsukę pas brolį su reikalais, o ten bendri mūsų pažįstami buvo, tai pažįstamas net pilvą mano paglostė ir juokais paklausė ar ten kas negyvena. smile.gif brolienė irgi keistai į mano pilvuką žiūrėjo... O va antradienį sulaukėme gražaus hcg. Aišku mano pilvas tikrai pasipūtęs bet nieko čia nepadarysi. 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti