Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 07 15, 09:02)
Mano naujienos geros: viskas puiku, organizme juokiu nesamoniu neatsirado (aciu tau, organizmas  wub.gif ), tai gi jau nuo siandien startuoju gert visus vaistukus (aspirinas ten ir taip toliau) ir uz 12 d. i skana ziureti kaip ten mano gleivine. Manau tada jau bus ir data nustatoma. Jo procesas nenusakomai paprastesnis  thumbup.gif

Nu ka, mazute, su proceso pradzia drinks_cheers.gif Kad jis ir toliau isliktu paprastas mirksiukas.gif Pasakiau tai kaip tosta koki hihihi.gif
Atsakyti
Beta1
Kad jis ir toliau isliktu paprastas

Tai kad palyginus: stimuliacijos juokios, duriu juokiu, skanu kas atnra diena nera. Kas ten augs-neaugs nesvarbu absoliuciai. Tai yra ciklo pirmoje puseje juokiu nervu.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 15, 09:21)
Beta1

Tai kad palyginus: stimuliacijos juokios, duriu juokiu, skanu kas atnra diena nera. Kas ten augs-neaugs nesvarbu absoliuciai. Tai yra ciklo pirmoje puseje juokiu nervu.

Eik tu sau net uzpavydejau. Organizmas bus zvalus, nenuvargintas jokiu hormonu, pilvas ne melynas nuo ukolu, uztai tos snaigutes pastaruoju metu taip gerai uzderejo thumbup.gif Sveika pradejus ir linkim geros pabaigos drinks_cheers.gif

Alda1 - gal ka pranesti mums turi mirksiukas.gif ?

Iride kaip tavo pilvukas siandien, brrrr priminei tu mano skausmus, man viena mergaite is sm net zvakuciu specialiu dave, nes man sitas "gerumas" jau pries isodinima buvo tai niekaip nebuciau iskentejus isodinimo jei ne tos zvakutes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 14, 18:09)
Sveikos, grizta vadas visas nekoks, bet su syosena, nors ir skausmo spaudziama, bet dabar tik vieno laukiu, kad greiciau rugsejis.  smile.gif

sveika sugrizus 4u.gif sveik greiciau 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 15, 09:02)
Mano naujienos geros: viskas puiku, organizme juokiu nesamoniu neatsirado (aciu tau, organizmas  wub.gif ), tai gi jau nuo siandien startuoju gert visus vaistukus (aspirinas ten ir taip toliau) ir uz 12 d. i skana ziureti kaip ten mano gleivine. Manau tada jau bus ir data nustatoma. Jo procesas nenusakomai paprastesnis  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Iride, as geriau Kreon, jis labai gerai sutvarke man vidurius, o ir nestukem galima 4u.gif
Atsakyti
Citas
Organizmas bus zvalus, nenuvargintas jokiu hormonu, pilvas ne melynas nuo ukolu, uztai tos snaigutes pastaruoju metu taip gerai uzderejo

Palauksim kaip mano knopkytes atsals!
Atsakyti
Sveikos mergyckos,
nu kazkokiu naujienu, tai neturiu, bet papasakosiu, kad linksmiau butu visom smile.gif
zodziu pramerkiu akis, vos ne prie pagalves pasidejus testa, kad nepamirsciau pasisiot be jo lotuliukas.gif ciumpu as ji ir lekiu i WC. nu ir ka 1 pagalys ir tas kazkoks ne ypatingai ryskus. nu galvoju nieko gero. tada aisku ir akys labiau jau atsimerke kol spoksojau i ta testa ir ziuriu cia kazko tamsoka, bet dar nieko neitaru... nu galvoju reik paziuret kiek cia minuciu i ji spoksot dar. paziuriu i laikrodi 02.24 val. zodziu buvau tik mazdaug valanda pamegojus, o jau sugalvojau, kad cia rytas. doh.gif
vat toks tas mano siusiojumas. tai ignoruosiu ta testa snd blink.gif lotuliukas.gif
Warwara, su nauja pradzia 4u.gif viskas paprasciau, be itampos, tai ir rezultatas bus paprastas ir aiskus nestuke.gif
aciu, mergaites, kad lauket mano analiziu rezultatu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 15 liepos 2011 - 09:16
Ačiū, mieliosios, už patarimus 4u.gif Teks apsirūpinti kiviais ir Kreonu, o kol kas wc aplenkiu per kelis metrus, kad vėl neužstrigčiau valandai blush2.gif
Šiandien 5dpį, požymių jokių..

Warwaryt, sveikinimai su pradžia ir linkiu sėkmingo finišo!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 15, 10:11)
Citas

Palauksim kaip mano knopkytes atsals!

Turi omeny ATSILS, NES JOS JAU PAKANKAMAI ATSALE lotuliukas.gif

QUOTE(Alda1 @ 2011 07 15, 10:14)
Sveikos mergyckos,
nu kazkokiu naujienu, tai neturiu, bet papasakosiu, kad linksmiau butu visom  smile.gif
zodziu pramerkiu akis, vos ne prie pagalves pasidejus testa, kad nepamirsciau pasisiot be jo  lotuliukas.gif  ciumpu as ji ir lekiu i WC. nu ir ka 1 pagalys ir tas kazkoks ne ypatingai ryskus. nu galvoju nieko gero. tada aisku ir akys labiau jau atsimerke kol spoksojau i ta testa ir ziuriu cia kazko tamsoka, bet dar nieko neitaru... nu galvoju reik paziuret kiek cia minuciu i ji spoksot dar. paziuriu i laikrodi 02.24 val. zodziu buvau tik mazdaug valanda pamegojus, o jau sugalvojau, kad cia rytas.  doh.gif
vat toks tas mano siusiojumas. tai ignoruosiu ta testa snd  blink.gif  lotuliukas.gif
Warwara, su nauja pradzia  4u.gif viskas paprasciau, be itampos, tai ir rezultatas bus paprastas ir aiskus  nestuke.gif
aciu, mergaites, kad lauket mano analiziu rezultatu  lotuliukas.gif

Matau musu isprotejimo kreive sm'e sauna i virsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai tu cia thumbup.gif

QUOTE(Iride @ 2011 07 15, 10:24)
Ačiū, mieliosios, už patarimus  4u.gif Teks apsirūpinti kiviais ir Kreonu, o kol kas wc aplenkiu per kelis metrus, kad vėl neužstrigčiau valandai  blush2.gif
Šiandien 5dpį, požymių jokių..

Rausiasi tavo maziukai dabar wub.gif

Atsakyti
Alda, sakyciau pranokai net mane hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 15, 10:43)
Rausiasi tavo maziukai dabar  wub.gif

Kad taip tavo grazus zodziai tiesiai Dievuliui i ausi ax.gif
Atsakyti
Citas
Turi omeny ATSILS, NES JOS JAU PAKANKAMAI ATSALE
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu jo, nu jo smile.gif

Alda1 gerai tu pavariai su testu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 15, 10:44)
Alda, sakyciau pranokai net mane  hihihi.gif

biggrin.gif Turbut pranokau. pati negaliu atsistebet. nu bet as tokia siaip miegale. kaip man cia taip susisuko, tai nzn. ryt reiks bandyt darytis ryte su islaikytu, pasiruosusiu testukui siusiuku, o ne su mazdaug dvieju valandu bizalu. lotuliukas.gif
Citukai, su kiekvienu laukimu vis nauju "nuciuozimo" formu atsiranda. Taves irgi tas laukia tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti