Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Helena Karpenko

Nezinau kaip Karpenko, bet Mileriene pasirode maloni
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 09, 22:28)
o ar visos procedūros buvo analogiškos  unsure.gif
Man atrodo, kad kainoraštis bendras abiems gydytojoms  g.gif

Ne tos pacios proceduros, bet uz ka sumokejau 240 Lt vistiek buvo man neaisku... rolleyes.gif
Atsakyti
As geguzes vidury uzsiregistravau pas gyd. Karpenko, patekau birzelio pabaigoje. Ejau pirma karta! Vadinasi gydytoja vel priima naujas pacientus. Gydytoja patiko-konkreti ir dalykiska! smile.gif
Atsakyti
Ir man pavyko pas gydytoja uzsiregistruoti pirminei apziurai. thumbup.gif
Oi, zinau, kad reikia nueiti, nes jau pora metų nebuvau, bet kazkodel labai bijau... Vis nusiviliu parekomenduotomis gydytojomis. Bet tikiuosi si karta nenusivilsiu good.gif
Atsakyti
As teip pat uzsirasiau pas sia gydytojai apziurai uz poros savaiciu. Buvau pas ja pries metus, tai jau turiu ten kortele. Gydytoja tikrai liuks, simtas balu jai! rupestinga, profesionali ir stengiasi taupyt zmoniu pinigus! nors ji verta daug daugiau.
Atsakyti
Labas vakaras, mamytės 4u.gif

na va, prisiruošiau ir aš pas ginekologą.... ieškojau internete informacijos, svarsčiau, skaičiau, net galva susisuko nuo pavardžių ir nuomonių doh.gif prisiskaičiusi tiek gerų atsiliepimų apie šią gydytoją, ir aš užsimaniau būtent šios blush2.gif
Sakykit, ar telefonas, kurį galima surasti internete, tebegalioja? (Pati patikrinčiau, bet vakaras jau, o man baisiai parūpo viską čia išsiaiškinti ir nuo pat ryto mėginti registruotis blush2.gif ) Ir gal galėtumėte man kaineles orientacines parašyti į AŽ? Kiek kainuoja bendra konsultacija, tepinėliai ir panašiai... Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Kiek teko skaityti, tai vienintelis trūkumas - ilgos eilės ir jokių galimybių užsirašyti skubiam ekstra atvejui? Ar aš klystu? g.gif
Atsakyti
Jei nesunku, domintų ir mane tel. nr ir kaina pvz.: konsultacijos bei pasėlio. Aišku, jei nesunku, galite ir kitas kainas parašyti. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 30 liepos 2009 - 22:23
telefono numeris, kuriuo galima registruotis - 852302235
del kainu - labai bijau sumeluoti, todel nesakysiu.. smile.gif pasiskambinsit telefonu registracijai ir galit uzklaust - manau, kad atsakys.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Antelope @ 2009 07 30, 23:29)
telefono numeris, kuriuo galima registruotis - 852302235
del kainu - labai bijau sumeluoti, todel nesakysiu.. smile.gif pasiskambinsit telefonu registracijai ir galit uzklaust - manau, kad atsakys.. wink.gif

Bent plius minus, jei nesunku. 4u.gif Už nr. ačiū. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 07 30, 23:42)
Bent plius minus, jei nesunku.  4u.gif Už nr. ačiū.  drinks_cheers.gif

Paskutinius du kartus mokejau 240 Lt, ir 120 Lt.
Kainos paaugusios nuo anksciau...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2009 07 31, 10:34)

Sveikos, mamytes,
kainu irgi negaliu pasakyti, kadangi paskutini karta lankiausi pries 8-9 men. Kai paskambinsite, sesele (beje, labai maloni moteris ir profesionali akusere) viska paaiskins ir pasakys visu Jums rupimu proceduru kainas.
Del gydytojos - tik komplimentus galeciau pridurti. Rupestinga, profesionali, dalykiska. Kadangi bendraujame jau ~ 10 metu, tai ekstra atveju galima susitarti ir del skubaus apsilankymo.
Sekmes visoms ir sveikatos!
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2009 07 31, 10:34)

Na, antrą kainą dar "įkasčiau", o pirma didoka... Beje, ar būtų galima rezulatus sužinoti telefonu, vaistu receptą ligoninės ginė parašytų, jei tik žinočiau, kokie tinkami... Beda, kad man Vilnius nėra ranka pasiekiamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 31 liepos 2009 - 18:20