QUOTE(Will @ 2009 05 09, 22:28)
o ar visos procedūros buvo analogiškos
Man atrodo, kad kainoraštis bendras abiems gydytojoms
Man atrodo, kad kainoraštis bendras abiems gydytojoms
Ne tos pacios proceduros, bet uz ka sumokejau 240 Lt vistiek buvo man neaisku...
As teip pat uzsirasiau pas sia gydytojai apziurai uz poros savaiciu. Buvau pas ja pries metus, tai jau turiu ten kortele. Gydytoja tikrai liuks, simtas balu jai! rupestinga, profesionali ir stengiasi taupyt zmoniu pinigus! nors ji verta daug daugiau.
Labas vakaras, mamytės
na va, prisiruošiau ir aš pas ginekologą.... ieškojau internete informacijos, svarsčiau, skaičiau, net galva susisuko nuo pavardžių ir nuomonių prisiskaičiusi tiek gerų atsiliepimų apie šią gydytoją, ir aš užsimaniau būtent šios
Sakykit, ar telefonas, kurį galima surasti internete, tebegalioja? (Pati patikrinčiau, bet vakaras jau, o man baisiai parūpo viską čia išsiaiškinti ir nuo pat ryto mėginti registruotis ) Ir gal galėtumėte man kaineles orientacines parašyti į AŽ? Kiek kainuoja bendra konsultacija, tepinėliai ir panašiai... Būčiau labai dėkinga
Kiek teko skaityti, tai vienintelis trūkumas - ilgos eilės ir jokių galimybių užsirašyti skubiam ekstra atvejui? Ar aš klystu?
na va, prisiruošiau ir aš pas ginekologą.... ieškojau internete informacijos, svarsčiau, skaičiau, net galva susisuko nuo pavardžių ir nuomonių prisiskaičiusi tiek gerų atsiliepimų apie šią gydytoją, ir aš užsimaniau būtent šios
Sakykit, ar telefonas, kurį galima surasti internete, tebegalioja? (Pati patikrinčiau, bet vakaras jau, o man baisiai parūpo viską čia išsiaiškinti ir nuo pat ryto mėginti registruotis ) Ir gal galėtumėte man kaineles orientacines parašyti į AŽ? Kiek kainuoja bendra konsultacija, tepinėliai ir panašiai... Būčiau labai dėkinga
Kiek teko skaityti, tai vienintelis trūkumas - ilgos eilės ir jokių galimybių užsirašyti skubiam ekstra atvejui? Ar aš klystu?
telefono numeris, kuriuo galima registruotis - 852302235
del kainu - labai bijau sumeluoti, todel nesakysiu.. pasiskambinsit telefonu registracijai ir galit uzklaust - manau, kad atsakys..
del kainu - labai bijau sumeluoti, todel nesakysiu.. pasiskambinsit telefonu registracijai ir galit uzklaust - manau, kad atsakys..
QUOTE(Antelope @ 2009 07 30, 23:29)
telefono numeris, kuriuo galima registruotis - 852302235
Bent plius minus, jei nesunku. Už nr. ačiū.
QUOTE(caprice @ 2009 07 30, 23:42)
Bent plius minus, jei nesunku. Už nr. ačiū.
Paskutinius du kartus mokejau 240 Lt, ir 120 Lt.
Kainos paaugusios nuo anksciau...
QUOTE(sbo @ 2009 07 31, 10:34)
Sveikos, mamytes,
kainu irgi negaliu pasakyti, kadangi paskutini karta lankiausi pries 8-9 men. Kai paskambinsite, sesele (beje, labai maloni moteris ir profesionali akusere) viska paaiskins ir pasakys visu Jums rupimu proceduru kainas.
Del gydytojos - tik komplimentus galeciau pridurti. Rupestinga, profesionali, dalykiska. Kadangi bendraujame jau ~ 10 metu, tai ekstra atveju galima susitarti ir del skubaus apsilankymo.
Sekmes visoms ir sveikatos!
QUOTE(sbo @ 2009 07 31, 10:34)
Na, antrą kainą dar "įkasčiau", o pirma didoka... Beje, ar būtų galima rezulatus sužinoti telefonu, vaistu receptą ligoninės ginė parašytų, jei tik žinočiau, kokie tinkami... Beda, kad man Vilnius nėra ranka pasiekiamas...