Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Helena Karpenko

QUOTE(.Magde. @ 2008 11 20, 20:37)
Klausimas 1:
Will, gal galetumete pasidalinti savo rekomendacijomis apie dar dvi gydytojas, kurias minejote? Galite i AZ, kaip jums patogiau. Aisku jeigu galite padeti  4u.gif aciu!

Klausimas 2:
Will, gal jums teko lankytis pas Krasovskaja? Nes tik apie sia gydytoja radau geru atsiliepimu ir neradau neigiamu. O apie kitas (Maziliauskiene, t.t.) radau geru, bet ir labai nekokiu atsiliepimu, ypac paskutiniais metais (gal daktares pavargo per tiek metu:) Per daug  pacienciu, nebespeja deramai su kiekviena individualiai dirbti).  4u.gif

oi, nepamenu jau, senai čia buvo... tik pamenu, kad viena jų dirba VK, o kita Pylimo g. esančioje šeimos klinikoje

Ne, neteko 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif uzsirasiau pas Krasovskaja Seimos Med Centre sausio men. Grizusi pasidalinsiu patirtimi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitinejau atsiliepimus apie sia gydytoja ir tikrai panorau pas ja uzsirasyti - ar tikrai nauju pacientu nebepriima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 01 07, 17:13)
Sveikos, skaitinejau atsiliepimus apie sia gydytoja ir tikrai panorau pas ja uzsirasyti - ar tikrai nauju pacientu nebepriima?  g.gif

Tikrai, nebent pavyktų kaip nors susitarti ax.gif
Nes tiek paskambinus užsirašyti, tiek njvažiavus, pirmas klausimas būna- ar lankėtės kada nors pas šią gydytoją? unsure.gif Ir tik tada kalbama toliau
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 01 07, 18:42)
Tikrai, nebent pavyktų kaip nors susitarti  ax.gif
Nes tiek paskambinus užsirašyti, tiek njvažiavus, pirmas klausimas būna- ar lankėtės kada nors pas šią gydytoją?  unsure.gif  Ir tik tada kalbama toliau

Na kaip negerai, pameginsiu ryt paskambinti, gal netycia pavyktu susitarti, nors net nezinau kuo argumentuoti blush2.gif
O Jus gal pasirinkote kita gydytoja del sios priezasties? Gal parekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 01 07, 17:51)
Na kaip negerai, pameginsiu ryt paskambinti, gal netycia pavyktu susitarti, nors net nezinau kuo argumentuoti  blush2.gif
O Jus gal pasirinkote kita gydytoja del sios priezasties? Gal parekomenduotumet?

Ne, aš esu kelis kartus buvusi , tai grįžtu pas šią gydytoją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 07 sausio 2009 - 18:41
QUOTE(Will @ 2009 01 07, 19:41)
Ne, aš esu kelis kartus buvusi , tai grįžtu pas šią gydytoją

KARPENKO NEPRIIMA NAUJU PACIENCIU verysad.gif GAL KAS GALIT DAUGIAU PARASYT APIE JOS KOLEGE MILERIENE. JOS TEN KARTU DIRBA
Atsakyti
Labai nusivyliau verysad.gif
Paskambinau užsirašyti pas šią daktarę, nes rekomendavo draugė, kuriai ji labai padėjo. O man pareiškia: "žinom mes čia kaip būna - draugės draugės kaimynė lankėsi ir prašo dabar...Dabar yra nurodymas neužrašinėti naujų pacienčių".

Man nesuprantama kaip gydytojas gali atsisakyti gydyti????? Galėtų gi sugalvoti kokią nors laiko rezervavimo sistemą kaip pvz. naujas pacientes priima tik "nepopuliariomis" valandomis ar pan. g.gif O ne tai atrėžti, kad mes naujų nepriimam bash.gif
Ištrauka iš Hipokrato priesaikos: Sąžiningai, garbingai ir nesavanaudiškai gydysiu be išimties visus
Atsakyti
O ka Tu daugiau siulai daryti?? Kokios dar "nepopuliarios" valandos?! Pacientes pas Ja eina nuo ryto iki vakaro, nieks jau nebesirenka kelintai valandai, svarbu kad isvis priimtu, nes labai daug kas eina, eiles menesio ar dar ilgesnes....Pati esu Jos paciente, ir man vakar sake snd paskambint, tai galvojau dar nemazai vietu bus, paskambinau ~15, ir vietos belikusios tik nuo vasario 23...Tai per keleta valandu beveik menesi moterys uzsieme kiekviena laisva minutele...O naujos pacientes daznai net neateina nepranesusios, tik vieta uzima, ir senosios negali per tokias menesiais prisiregistruot...Tad, mieloji, ne Karpenko kalte, jog Taves negali priimti, reikejo anksciau geros gydytojos kaip Ji ieskotis...Matyt gydytoja nusprende, kad geriau ne kiekybe, o kokybe...Jau geriau maziau pacienciu turet, bet patikimas, laiku ateinancias, bei kurias galima priimti, gydyti normalesniais intervalais apsilankant... mirksiukas.gif

QUOTE(Tejyte @ 2009 01 15, 14:14)
Labai nusivyliau verysad.gif
Paskambinau užsirašyti pas šią daktarę, nes rekomendavo draugė, kuriai ji labai padėjo. O man pareiškia: "žinom mes čia kaip būna - draugės draugės kaimynė lankėsi ir prašo dabar...Dabar yra nurodymas neužrašinėti naujų pacienčių".

Man nesuprantama kaip gydytojas gali atsisakyti gydyti????? Galėtų gi sugalvoti kokią nors laiko rezervavimo sistemą kaip pvz. naujas pacientes priima tik "nepopuliariomis" valandomis ar pan. g.gif O ne tai atrėžti, kad mes naujų nepriimam bash.gif
Ištrauka iš Hipokrato priesaikos: Sąžiningai, garbingai ir nesavanaudiškai gydysiu be išimties visus

Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2009 01 15, 18:14)
O ka Tu daugiau siulai daryti?? Kokios dar "nepopuliarios" valandos?! Pacientes pas Ja eina nuo ryto iki vakaro, nieks jau nebesirenka kelintai valandai, svarbu kad isvis priimtu, nes labai daug kas eina, eiles menesio ar dar ilgesnes....Pati esu Jos paciente, ir man vakar sake snd paskambint, tai galvojau dar nemazai vietu bus, paskambinau ~15, ir vietos belikusios tik nuo vasario 23...Tai per keleta valandu beveik menesi moterys uzsieme kiekviena laisva minutele...O naujos pacientes daznai net neateina nepranesusios, tik vieta uzima, ir senosios negali per tokias menesiais prisiregistruot...Tad, mieloji, ne Karpenko kalte, jog Taves negali priimti, reikejo anksciau geros gydytojos kaip Ji ieskotis...Matyt gydytoja nusprende, kad geriau ne kiekybe, o kokybe...Jau geriau maziau pacienciu turet, bet patikimas, laiku ateinancias, bei kurias galima priimti, gydyti normalesniais intervalais apsilankant... mirksiukas.gif

Deja negalejau pasirinkti kada užsiauginti cistą kiaušidėje. Jeigu ta bjaurybė būtų keliais mėnesiais anksčiau apsireiškusi - būčiau pakliuvus tarp išrinktųjų. Tikrai gaila, kad ne visoms lemta pakliūti į geras rankas ir iš anksto nusprendžiama, kad esi nepatikima pacientė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tejyte: 15 sausio 2009 - 18:24
Uzjauciu, jog uzklupo sveikatos problemos verysad.gif zinau, kad teisti is anksto negalima, bet jos gi nezino, kas is tiesu labai labai nori pakliut, o vietu ir taip visai nebelieka...bet gal veliau pralaisves ir vel priimines naujas pacientes.. g.gif
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 15, 19:24)
Deja negalejau pasirinkti kada užsiauginti cistą kiaušidėje. Jeigu ta bjaurybė būtų keliais mėnesiais anksčiau apsireiškusi - būčiau pakliuvus tarp išrinktųjų. Tikrai gaila, kad ne visoms lemta pakliūti į geras rankas ir iš anksto nusprendžiama, kad esi nepatikima pacientė verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2009 01 15, 19:39)
Uzjauciu, jog uzklupo sveikatos problemos verysad.gif zinau, kad teisti is anksto negalima, bet jos gi nezino, kas is tiesu labai labai nori pakliut, o vietu ir taip visai nebelieka...bet gal veliau pralaisves ir vel priimines naujas pacientes.. g.gif

Tikiuosi, kad priiminės....Šiais laikais juk taip sunku surasti gerą gydytoją, kuris nepaviršutiniškai į viską žiūrėtų unsure.gif
Atsakyti