Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Helena Karpenko

Valio, prisiskambinau, uzsirasiau :)Man nera skubu, todel uzsirasiau pas gyd. Karpenko. Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buze @ 2008 07 08, 13:52)
Valio, prisiskambinau, uzsirasiau :)Man nera skubu, todel uzsirasiau pas gyd. Karpenko. Laukiu nesulaukiu smile.gif

Ir gerai padarei, nes netikiu jog yra geresniu gydytoju uz Karpenko, ji nuostabi wub.gif
Atsakyti
o pas mileriene kas buvo, karpenko ginekologijos kabinete? 4u.gif
Atsakyti
Gydytoja tikrai labai gera!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir tikrai ne brangininke, kartais net nenori pinigeliu imti smile.gif Visada patars, kur ir kaip isigyti pigesniu vaistu, niekada nejauciau is jos noro tik uzsidirbti ir greiciau atsikratyti paciente. Viska labai gerai moka isaiskinti, nuraminti. Karta net telefonu padejo, nereikejo nei eiti pas ja wub.gif
Atsakyti
nu ka gi, is visu jusu kalbu suprantu, kad i geras rankas pakliuvau smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausi tu, kurios neseniai pas gyd. Karapenko uzsirasinejo, kada ji grizta is atostogu (gal jau grizo)? Ir apskritai, kiek laiko pas ja reikia laukti, kol priims? Ir ar ji ten kabinete viena dirba ar yra daugiau ginekologiu? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Na pas daktare karpeno kai norejau uzsirasyti, tai man pasake kad jau viskas kas imanoma ira jau uzrasyta, ir daktare antroje vasaros puse atostogaus vel, yra kita daktare Mileriene, pas ja uzsirasiau nes tikrai reikejo pagalbos, nes poliklinikos mane jau baigia isgasdinti. tai gi eisiu ir antra karta pas daktare Mileriene, man ji pasirode maloni, viska maloniai aiskina ir pataria ka daryti. ax.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 07 31, 14:42)
Noriu paklausi tu, kurios neseniai pas gyd. Karapenko uzsirasinejo, kada ji grizta is atostogu (gal jau grizo)? Ir apskritai, kiek laiko pas ja reikia laukti, kol priims? Ir ar ji ten kabinete viena dirba ar yra daugiau ginekologiu? Aciu uz atsakymus  4u.gif

Atsakyti
jei ten dirba ta pati Milierene kur posilaiciu poliklinikoi,tai man asmeniskai nepatinka.grubi kaskokia ir t.t....bet kas pas ja lankesi poliklinikoi ir privaciai tai sake labai skirtingai elgiasi.Poliklinikoi grubi,o privaciai maloni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2008 08 06, 09:09)
jei ten dirba ta pati Milierene kur posilaiciu poliklinikoi,tai man asmeniskai nepatinka.grubi kaskokia ir t.t....bet kas pas ja lankesi poliklinikoi ir privaciai tai sake labai skirtingai elgiasi.Poliklinikoi grubi,o privaciai maloni doh.gif

blink.gif mmmmmm nius kad ir nezinau ar ji kokioj poliklinikoj dirba..... bet poto kai man poliklinoj koralu pasake kad neregurialios mmm-es su dideliais velavimais cia yra normalu ir nieko cia nepakeisi, tai privatus kabinetas ir bendravimas su dr. mileriene man pasirode kaip rojus, viska aiskina, pasako kokius tyrimus pasidaryt, vel ateit, tada skirti galima kazkoki gydima ax.gif .
Atsakyti
tikiuosi, kad man Karpenko bus TA gydytoja, nes perejau per daug ir netiko schmoll.gif turiu daznus uzdegimus, tai siulo arba is akies gydyti, arba iskart israso milteliu su laikinu efektu doh.gif
gyd. dabar atosotgauja, tai sake, kad rugsejui uzrasines tik nuo kitos savaites. ax.gif na ka gi, palauksiu ax.gif
Atsakyti
uzsirasiau pas Karpenko, rugsejo 18 d. lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 18, 10:22)
uzsirasiau pas Karpenko, rugsejo 18 d. lauksim bigsmile.gif

As uzsirasiau 26 smile.gif irgi lauksiu smile.gif
Atsakyti