QUOTE(mila80 @ 2010 02 03, 22:55)
Tyrimas parode ZPV virusa kaip ir nebaisu, nes piktibiniu ten nerasta, taciau gydymas buvo neislegvuju ivairus vaistai,injekcijos i raumeni ir t.t Gydymas su konsultacijom man isejo apie 1000 Lt ir galiausia as jauciuosi taip pat tas nezejimas, perstejimas jokio pagerejimo nejauciu Eilini karta nuejau pas gydytoja, taciau ji negali paaiskint kodel man negereja siulo ir toliau gydytis jos siulomais vaistais, bet man jau baisu vartoti vaistus kurie nepadeda ir neaisku gal kazka zaloja.... net nezinau ka ir toliau daryt... nebetikiu, kad kada nors rasiu gera ginekologa, kuris sugebetu isgydyti.
na, kiek zinau, zvp virusas nera pagydomas tik uzmigdomas. siulyciau nesiremti vien tik i daktare ar tiketis, kad ji stebuklingai nuims ta liga, o dar ir paciai imuniteta stiprint, nes silpnas imuninetas turi labai dideles itakos gydymui. pasiieskok info nete, ne tu viena turi tokiu problemu, tad gali rasti ir kitu mergaiciu patarimu.
as pas gydytoja karpenko dar tik eisiu. tikiuosi, nenusivilsiu, bet as jau ir turiu konkrecia rimta problema, labai tikiuos, kad pades. del visa ko imsiu 500 litu, kai priraset cia tokias kainas, tai tikiuos uzteks man ju