Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Helena Karpenko

QUOTE(mila80 @ 2010 02 03, 22:55)
Tyrimas parode ZPV virusa kaip ir nebaisu, nes piktibiniu ten nerasta, taciau gydymas buvo neislegvuju ivairus vaistai,injekcijos i raumeni ir t.t Gydymas su konsultacijom man isejo apie 1000 Lt ir galiausia as jauciuosi taip pat tas nezejimas, perstejimas jokio pagerejimo nejauciu verysad.gif  verysad.gif Eilini karta nuejau pas gydytoja, taciau ji negali paaiskint kodel man negereja siulo ir toliau gydytis jos siulomais vaistais, bet man jau baisu vartoti vaistus kurie nepadeda ir neaisku gal kazka zaloja.... net nezinau ka  ir toliau daryt... nebetikiu, kad kada nors rasiu gera ginekologa, kuris sugebetu isgydyti. verysad.gif

na, kiek zinau, zvp virusas nera pagydomas tik uzmigdomas. siulyciau nesiremti vien tik i daktare ar tiketis, kad ji stebuklingai nuims ta liga, o dar ir paciai imuniteta stiprint, nes silpnas imuninetas turi labai dideles itakos gydymui. pasiieskok info nete, ne tu viena turi tokiu problemu, tad gali rasti ir kitu mergaiciu patarimu. mirksiukas.gif

as pas gydytoja karpenko dar tik eisiu. tikiuosi, nenusivilsiu, bet as jau ir turiu konkrecia rimta problema, labai tikiuos, kad pades. del visa ko imsiu 500 litu, kai priraset cia tokias kainas, tai tikiuos uzteks man ju tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxia: 07 kovo 2010 - 18:47
Na, ka tik skambinau ir uzsirasiau Birzelio 29 lotuliukas.gif aisku laukti reikia visa menesi, bet ir prie 4 metus kai laukiausi pirmojo leliuko buvo tas pats. taip kad nieko cia blogo. O gydytoja nusipelna geriausiu pagyru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lulk@ @ 2010 05 28, 14:41)
Na, ka tik skambinau ir uzsirasiau Birzelio 29  lotuliukas.gif aisku laukti reikia visa menesi, bet ir prie 4 metus kai laukiausi pirmojo leliuko buvo tas pats. taip kad nieko cia blogo. O gydytoja nusipelna geriausiu pagyru smile.gif

Čia privačiai ar poliklinikoj tiek laukti reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiana @ 2010 05 30, 22:27)
Čia privačiai ar poliklinikoj tiek laukti reikia?  4u.gif

Privacioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2010 05 31, 13:08)
Privacioje  4u.gif

oj, as jau labaaai seniai pas ja lankausi!!!!! visada reikia ilgai laukt, nes pas ja balai daug norinciu smile.gif jos deka ir pastojau!!! viena is NEREAALIAUSIU gydytoju!!!! aisku ir kainos pas ja nera mazos smile.gif bet ji to verta smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau pas sia gydytoja...pasiule kruva iv variantu pastoti ir isnesioti....tikrai nenurase mano 3 nesivystanciu gamtai.......dbr tik laukiam keleto tyrimu atsakymu ir bandysim vel gaudyt gandrus....labai viliuos, kad 4 kartas nemeluos blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastiona @ 2010 08 16, 07:58)
oj, as jau labaaai seniai pas ja lankausi!!!!! visada reikia ilgai laukt, nes pas ja balai daug norinciu smile.gif jos deka ir pastojau!!! viena is NEREAALIAUSIU gydytoju!!!! aisku ir kainos pas ja nera mazos smile.gif bet ji to verta smile.gif

na kainos tikrai nera gasdinancios, pas ja dar pakankamai normalios, apsilankymas iki 200 lt, aisku priklauso nuo to, ka darysit ten smile.gif o pas kitus buna ir iki 400 lt, tai skirtumas akivaizdus thumbup.gif

QUOTE(jurgyte666 @ 2010 08 17, 10:42)
Vakar buvau pas sia gydytoja...pasiule kruva iv variantu pastoti ir isnesioti....tikrai nenurase mano 3 nesivystanciu gamtai.......dbr tik laukiam keleto tyrimu atsakymu ir bandysim vel gaudyt gandrus....labai viliuos, kad 4 kartas nemeluos blush2.gif  nestuke.gif

na va, vienas is ju tikrai tiks, tikiuosi sekmingai pastosit ir isnesiosit leliukus, ir ne viena wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Sakykit si gydytoja dirba tik privaciai ar ir poliklinikoje?
Lankiausi pas G. Karpenko tai ji man labai patiko, bet dirba tik privaciai.
Dabar ieskau naujos gydytojos, kuri priziuretu nestuma, bet noriu kad dirbtu ir poliklinikoje ir privacioje, kad jei labai reiktu galeciau ir i privacia nulekt. Kazkaip nesinori per visa nestuma palikt tiek daug pinigeliu. Gal jus ka patarsit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 10 12, 11:56)
Sveikos merginos,

Sakykit si gydytoja dirba tik privaciai ar ir poliklinikoje?
Lankiausi pas G. Karpenko tai ji man labai patiko, bet dirba tik privaciai.
Dabar ieskau naujos gydytojos, kuri priziuretu nestuma, bet noriu kad dirbtu ir poliklinikoje ir privacioje, kad jei labai reiktu galeciau ir i privacia nulekt. Kazkaip nesinori per visa nestuma palikt tiek daug pinigeliu. Gal jus ka patarsit?  4u.gif

Dabar berods tvarka nepasikeitė, ir nėštumą turėtų prižiūrėti šeimos gydytojas. Karpenko pati siūlo lankytis savo poliklinikoje, kad pagrindiniai tyrimai būtų nemokami mirksiukas.gif 4u.gif Gal tiktų toks variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 10 12, 19:43)
Dabar berods tvarka nepasikeitė, ir nėštumą turėtų prižiūrėti šeimos gydytojas. Karpenko pati siūlo lankytis savo poliklinikoje, kad pagrindiniai tyrimai būtų nemokami  mirksiukas.gif  4u.gif  Gal tiktų toks variantas  4u.gif

Tai nieko nesuprantu, tai dabar pirmiausia man reikia nueiti pas seimos gydytoja ir pasisakyti, kad laukiuos? Ar kaip? Atleiskit gal kvailas klausimas, bet tikrai nezinau tvarkos, nes is vis pas gydytojus tenka retai uzsukt blush2.gif
Atsakyti
Gal kas nors galit parayti Karpenko privataus kabineto numeri? Paskambinau telefona, nebeturiu nr blush2.gif o per google surastu nieks nekelia g.gif g.gif Beje, gal zinote, kada gydytoja atostogaus (jei dar neatostogavo)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CervusDama: 21 liepos 2011 - 14:08
QUOTE(CervusDama @ 2011 07 21, 15:07)
Gal kas nors galit parayti Karpenko privataus kabineto numeri? Paskambinau telefona, nebeturiu nr  blush2.gif o per google surastu nieks nekelia  g.gif  g.gif Beje, gal zinote, kada gydytoja atostogaus (jei dar neatostogavo)?

tel. 2302235 4u.gif
Atsakyti