Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Helena Karpenko

QUOTE(caprice @ 2009 07 31, 19:19)
Na, antrą kainą dar "įkasčiau", o pirma didoka... Beje, ar būtų galima rezulatus sužinoti telefonu, vaistu receptą ligoninės ginė parašytų, jei tik žinočiau, kokie tinkami... Beda, kad man Vilnius nėra ranka pasiekiamas...

Be problemu. Visada naudojos tokia praktika, nors esu vilniete. Kam vaziuoti per kamscius i kita miesto gala. Beje, kabinetas yra ne pacioje patogiausioje vietoje, taciau nebuna problemu prisiparkuoti (miegamasis rajonas).
Atsakyti
gal zinote ar dabar vyksta uzrasymas pas Karpenko? jau metas man apsilankyti ax.gif
Atsakyti
spalio mėnesiui užrašinėja (o gal jau būtąjį laiką reik naudot biggrin.gif ) nuo rugsėjo 15 d.
skambinau rugsėjo 16 d., tai "pataikiau" spalio 13 dienai biggrin.gif geriems gydytojams pacientų netrūksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 21 rugsėjo 2009 - 17:33
Gal kas zino, kiek pas Karpenko kainuoja nestumo prieziura?
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2009 10 30, 14:16)
Gal kas zino, kiek pas Karpenko kainuoja nestumo prieziura?

Na, mano zinios gali buti siek tiek su naftalino kvapu biggrin.gif , kadangi mano sunui jau 3 m.
Taigi, tiesiog apziura, svorio ir apimciu matavimas, tonu paklausimas kainavo 60 Lt.
Visos papildomos proceduros (laselines, echoskopija ir ...) papildomai kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatrud: 30 spalio 2009 - 14:19
Sveikos,

na ir as va pakliuvau pas sia gydytoja...pirmas ispudis tikrai neblogas, konkreti ir maloni moteriske. kainos kaip ir visuose privaciuose kabinetuose - labai nedziugina smile.gif as uz apziura, tepineli ir konsultacija sumokejau 210 lt
Atsakyti
Sveikos,

Labai malonu skaityti apie Karpenko tik gerus atsiliepimus... deje pati pasigirti negaliu, as kaip ir jus buvau labai laiminga atradus sia daktare, galvojau, na dabar tai tikrai baigsis mano kancios. Jau n metu kankina nemalonus jausmas panasus i uzdegima is pradziu galvojau jog cia grybas, bet daryti tyrimai rode, kad jokio grybo nera veliau dar kruvo kitu tyrimu ir nieko. Nekas nieko negali padet visi kaip susitare viskas sutavim gerai gal cia po gimdymo praeis liepdavo daugiau jogurtu valgyt, sportuot kad kraujas vaiksciotu geriau smile.gif juokinga buvo klausytis. Lankiausi ir Normedos, grybo klinikose taip pat nieko. Pakeiciau gal iki 15 gydytoju ir tik sia vasara kaip ir atradau daktare karpenko kuri is karto pasiule padaryti tyrima ant virusu, kuo iki siol nesu dariusi. Tyrimas parode ZPV virusa kaip ir nebaisu, nes piktibiniu ten nerasta, taciau gydymas buvo neislegvuju ivairus vaistai,injekcijos i raumeni ir t.t Gydymas su konsultacijom man isejo apie 1000 Lt ir galiausia as jauciuosi taip pat tas nezejimas, perstejimas jokio pagerejimo nejauciu verysad.gif verysad.gif Eilini karta nuejau pas gydytoja, taciau ji negali paaiskint kodel man negereja siulo ir toliau gydytis jos siulomais vaistais, bet man jau baisu vartoti vaistus kurie nepadeda ir neaisku gal kazka zaloja.... net nezinau ka ir toliau daryt... nebetikiu, kad kada nors rasiu gera ginekologa, kuris sugebetu isgydyti. verysad.gif
Atsakyti
norejau paklaust, ar kreditine kortele ten galima atsiskaityt? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(alexxxia @ 2010 02 17, 19:56)
norejau paklaust, ar kreditine kortele ten galima atsiskaityt? 4u.gif

Tikrai ne. Tik grynais.
Atsakyti
QUOTE(tatrud @ 2010 02 18, 17:10)
Tikrai ne. Tik grynais.

aciu 4u.gif
tada mazdaug kiek su savimi tureti reiktu? g.gif
Atsakyti
Karpenko fantastiska gydytoja. Super profesionale! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxia @ 2010 02 18, 17:19)
aciu 4u.gif
tada mazdaug kiek su savimi tureti reiktu? g.gif

Tai tiesiogiai priklauso nuo to, ka gydytoja darys Jums apziuros metu: tyrimai, echoskopija, paselis ir pan. Jeigu neklystu apziura ~ 60-80 Lt be papildomu paslaugu.
Atsakyti