QUOTE(LEEja @ 2011 08 02, 11:47)
Dregnas marmurinis keksas
200 gr. minkšto sviesto
190 gr. miltų
1 a.š. kepimo miltelių
50 gr. cukraus
1/2 a.š. druskos
2-3 v.š. kakavos
2/3 indelio saldinto kondensuoto pieno
3 kiaušiniai
Cukrų, druską ir minkštą sviestą išplakti mikseriu iki purumo (2-3 min.). Įmaišyti po vieną kiaušinius; supilti kondensuotą pieną ir išmaišyti iki vientisos masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Padalinti tešlą perpus ir į vieną pusę įmaišyti kakavą. Supilti baltą ir kakavinę tešlas kaip kam atrodo gražiau ir kepti iki 180 C ikaitintoje orkaitėje.
Labai skanus, tik man gan sausokas gavosi...
Kepiau apie 40 min., gal per ilgai?