Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

jau senai taip eiles kaupesi beziurint, cia mano megstamiausi pyrageliai, kai nuvaziuoju ten, kur buna IKI parduotuve, prisiperku ju ne viena, palangoje buvau atradus kepyklele, kur siuos paradvinejo, tai kasdien uzeidavau biggrin.gif

viskas, bus isbandyta butiniausiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super jusu receptai thumbup.gif
Atsakyti
laba vakareli :0

o gal zinot varskes ir obuoliu koki pyragaiti blush2.gif g.gif
Atsakyti
Kakaviniai grietineles ledai
user posted image
Produktai:

6 vnt. vaflių indelių
450 g. grietinėlės 35-36 %
100 g. pieniško šokolado

Eiga: sulaužyti šokoladą, užpilti grietinėle ir užkaisti. Virti ant silpnos ugnies, kol užvirs grietinėlė. Pavirti apie 1-2 min. nuimti nuo viryklės ir atvėsinti. Dėti į šaldytuvą nakčiai.
Kremą statyti į šaldymo kamerą 10 min., paskui išplakti iki standumo. Gautą masę sudėti į konditerinį maišelį ir įspausti į vaflių indelius. Ledus dėti į šaldymo kamerą 2-3 val.
Skanaus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 06, 11:33)
O gal ir vafliams receptą turite?  4u.gif

Deja neturiu 4u.gif , juos pirkausi Maximoj.
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 08 06, 19:39)
Deja neturiu 4u.gif , juos pirkausi Maximoj.

o cia ar nebutu ir namuos isskepti vafliuku tik reiktu sukti ne kaip dudele o i trikampiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkoju už pyrago su serbentais receptuką, šiandien kepiau, labai patiko, visi svečiai liko patenkinti, tik man 10 min neužteko kepti baltymų, kepiau apie pusvalandį.
Atsakyti
Merginos , kaip laikot savo gamybos pyragus? t.y virtuvei ant stalo , šaldytuve? ir koks galiojimo laikas? nes kadangi man malonumas tik gaminti o valgyt tenka vyrui tai jis iškart visko neįveikia, iki 3 dienų pralaikau bet ant stalo kur nėr saules nes man iš šaldytuvo paskui neskanu būna .. jei užsilaiko daugiau kaip tris dienas išmetų lauk... o gal dar dieną atlaikytu ?
Atsakyti
Laikau kol suvalgom smile.gif
Žiūrint koks pyragas. Jei su kokia varške kišu šaldytuvan paslėpus po maistine plėvele. Jei ant stalo irgi pridengtas. Paskutiniai gabalėliai, kai jau nebe tokie skanūs tai dažnai būna kišami mikrobangėj ir valgomi šilti su ledais ar dar kokiu padažiuku.
Atsakyti
Kokoso pieno ir braškių desertas

pagal Ulės išbandytą receptą mirksiukas.gif

user posted image


user posted image


( iš šio kiekio man gaunasi 2 torčiukai : 1 didelis : 26-28 cm skersmens ir 1 mažas :18 cm skersmens )

Reikės :

pagrindui :

* 400 g šokoladinių sausainių "Selga"
* 50 gr. anakardžių riešutų
* 100 gr minkšto sviesto

baltam sluoksniui :

* 1 kg President varškės kremo
* 800 g kokoso pieno
* 100 g cukraus
* 100 ml Malibu likerio
* 1,5 pokelio želatinos (arba 6 arbat. š.)

papuošimui:

* šviežios braškės
* mėtų lapeliai
Gaminimo eiga :

*pagrindo ruošimas :

Sausainius ir riešutus sudėti į smulkintuvą ir smulkiai sumalti.
Suberti į gilų indą, sudėti minkštą sviestą ir gerai išminkyti.
Paruoštą pagrindo masę sudėti į šarnyrinę kapimo formą ir, tolygiais paskirsčius , truputį delnais (ar valgomuoju šaukštu) paspausti ( bet nestipriai ) ir pastatyti šaltai ( šaldytuve).

Kol torto pagrindas stigsta, ruošiame baltą sluoksnį :

Varškės kremą sudėti į gilų indą, supilti 400 ml kokoso pieno ir viską gerai išplakti šluotele.
Suberti cukrų, įpilti Malibu likerio ir vėl viską gerai permaišyti.


Želatiną suberti į metalinį kaitinimo indą, užpilti 400 g kokoso pieno , išmaišytiu ir palikti ~ 20 min. išbrinkimui.

Metalinį indą su išbrinkusios želatinos ir kokoso pieno mišini uįstayti į vandens vonelę ( bain-marie) ir nuolat maišyti iki želatina pilnai ištirps. Jokiu būdu neužvirinti !

Šiek tiek atvėsinti ir supilti į varškės kremo/kokoso pieno masę - gerai išmaišyti.

Gautą masę supilti ant sustingusio torto pagrindo - pastatyti (šaltai į šaldytuvą) ~ 5- max 10 minučių kad masė šiek tiek apstingtų.

Per šį laiką paruošti braškes : nuimti žalias uodegėles ir nuplauti , gerai nusausinti , perjauti pusiau.

Iš šaldytuvo ištraukti apstingusią masę, jos paviršių papuošti braškių puselėmis ( braškių puselės dailiai susminga į baltą masę ,susilygindamos su paviršiumi... smile.gif )

Papuoštą torčiuką per naktį palikti šaltai ( šaldytuve).

Prieš patiekiant galima puošti šviežiais mėtų lapeliais. Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai paprastas,greitas būdas paskanaut.
Supjaustom kivi griežinėliais. Na maždaug po 1,5cm storio. Ir susmaigstom ant pagaliukų.
Ištirpinam juodą šokoladą, ir kivius merkiam į jį, apvoliojam iš visų pusių, sudedam į kažką kur laikytųsi, tarkim stiklinę, ir į šaldiklį. Palaikom ir valgom.
Atleiskit, nuotraukos neturim. verysad.gif šiandien su dukra darėm, labai skanu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 09, 00:54)
Atleiskit, nuotraukos neturim.  verysad.gif šiandien su dukra darėm, labai skanu.  thumbup.gif


na kaip taip? g.gif juk aiškiai parašyta - čia tik receptai su nuotraukomis !
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 08 08, 19:06)

Irmulia - fantastiskai atrodo wub.gif taip ir norisi gabaliuko prie kavos
Atsakyti