Vaisinės tartaletes
Krepšeliams :
100 gr. sviesto
kiaušinis
200 gr. miltų
100 gr. cukraus
vanilinio cukraus
Sviestą išsukti su cukrum, įmušti kiaušinį, suberti miltus, užminkyti tešlą ir padėti pusvalandžiui į šaldymo kamerą.
Įdarui:
1 kiaušinis
200 gr. varškės
citrinos žievelė
šaukštas cukraus pudros
Papuošimui:
Pusė pakelio citrinos skonio želė
vaisiai, uogos
Tešlą išformuoti per formeles ar vieną didelę formą maždaug 0.5-1 cm. storiu. Subadyti šakute ir dėti į įkaitintą 200 C orkaitę 10 min. Į kiekvieną formelę dėti po šaukštą varškės masės ir dar kepti 10-15 min.
Išimti tartaletes ir gerai atvėsinti.
Puošti pasirinktomis uogomis, vaisiais. Aplaistant šaukštu pasiruošta želė, kad vaisiai prikibtų.
Skanaus
kaip graziai ir skaniai pateikta suvalgyciau viena kita negalvodama...issisaugojau,reiks isbandyti,nes labai jau viliojanciai atrodo...
QUOTE(Sabbatini @ 2011 07 29, 07:49)
Nu kavos skonio kremas turetu but lb skanu grietine ne tokia riebi kaip mascarpones suris reiks isbandyt
tikrai neriebu ir gaivu tik kavos kiekį galima pasireguliuoti,jeigu norite aštresnio skonio galit dėti apie 2 v.š.,
aciu Ule, vis laukiau is Taves va tokio saldumyno, sulaukiau, bus gaminamas
QUOTE(Sigitaw @ 2011 07 18, 15:28)
kadangi spintelej manu kruopos stovi ir abejojau ar jos bus kur panaudotos, tai susigundziau siuo receptu ir ismeginau. Nei skonis, nei vaizdas nieko gero Skonis - paprasta manu kose, tik kad dar pakepta Ir viena stikline vandens tikrai reikia maziau det, nes iskepus gaunasi kose. Ir butinai isemus is orkaites reikia palikt kepimo inde ta apkepa/kose, kol visiskai atves, nes tik tada apstingsta. Bet ir tai vandens viena stikline riekia maziau, nes nors ir atsales, savo forma laike sunkiai. O siaip valgyt tikrai imanoma, vis idomesnis manu koses pateikimas, o manu megjams tai jis tikrai labai patiks.
[quote=Ulė,2011 07 29, 08:08]
Vaisinės tartaletes
Koks grozis isivaizduoju kaip papuostu stala tokie pyrageliai Ule Jusu receptai visada verti demesio
Vaisinės tartaletes
Koks grozis isivaizduoju kaip papuostu stala tokie pyrageliai Ule Jusu receptai visada verti demesio
[quote=Solen,2011 07 29, 08:40]
kaip graziai ir skaniai pateikta suvalgyciau viena kita negalvodama...issisaugojau,reiks isbandyti,nes labai jau viliojanciai atrodo...
[/quote]
aciu labai
[quote=Jugita29,2011 07 29, 11:26]
aciu Ule, vis laukiau is Taves va tokio saldumyno, sulaukiau, bus gaminamas
[/quote]
valio!
[quote=Sabbatini,2011 07 29, 12:46]
[quote=Ulė,2011 07 29, 08:08]
[
Koks grozis isivaizduoju kaip papuostu stala tokie pyrageliai Ule Jusu receptai visada verti demesio
[/quote]
kaip graziai ir skaniai pateikta suvalgyciau viena kita negalvodama...issisaugojau,reiks isbandyti,nes labai jau viliojanciai atrodo...
[/quote]
aciu labai
[quote=Jugita29,2011 07 29, 11:26]
aciu Ule, vis laukiau is Taves va tokio saldumyno, sulaukiau, bus gaminamas
[/quote]
valio!
[quote=Sabbatini,2011 07 29, 12:46]
[quote=Ulė,2011 07 29, 08:08]
[
Koks grozis isivaizduoju kaip papuostu stala tokie pyrageliai Ule Jusu receptai visada verti demesio
[/quote]
QUOTE(Elena @ 2011 07 25, 14:24)
Isbandyta rekomenduoju vakar kepiau, bet siandien jis man daug skanesnis
QUOTE(Ulė @ 2011 07 29, 08:08)
Vaisinės tartaletes
Tobula
QUOTE(Ulė @ 2011 07 29, 05:08)
As dar dedu i iskepta krepseli arba vanilinio pirktinio pudingo ir ant jo vaisius, arba plikyta vanilini krema pasidarau.Pabandykite tikrai jis gaunasi toks slapias, gaivus
QUOTE(Milux @ 2011 07 29, 18:04)
As dar dedu i iskepta krepseli arba vanilinio pirktinio pudingo ir ant jo vaisius, arba plikyta vanilini krema pasidarau.Pabandykite tikrai jis gaunasi toks slapias, gaivus
aciu labai Tokiu receptu radau labai daug, norejau kazko tokio ko neradau
QUOTE(Ulė @ 2011 07 29, 15:21)
aciu labai Tokiu receptu radau labai daug, norejau kazko tokio ko neradau
tai tau aciu uz daug daug nuostabiu receptu