Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų aksesuarai

QUOTE(katėsakis @ 2011 09 15, 19:41)
Na taip, mano. Nėra čia nieko blatno, žalvario viela sukta ir stikliniai karoliukai. psio.

Nuostabūs darbai wub.gif
O kur tokią storą vielą perkate? Ir kokio ji storio? 4u.gif
Atsakyti
viela pagrindinė tai dviejų mm skersmens, o šiaip ją dabar Vilniuje perku Medelstoj. Ankščiau ir Kaune būdavo Lytagroj, bet dabar jau nebepardavinėja jie žalvario vielos.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 03 10, 20:40)
viela pagrindinė tai dviejų mm skersmens, o šiaip ją dabar Vilniuje perku Medelstoj. Ankščiau ir Kaune būdavo Lytagroj, bet dabar jau nebepardavinėja jie žalvario vielos.

Ačiukas 4u.gif gal dar kainytę ir po kiek metrų parduoda galite parašyti blush2.gif
Atsakyti
ten kilogramais pardavinėja, kilogramo kaina netoli keturiasdešimt kainuoja.
Atsakyti
Užmačiau kažką panašaus internete ir užsimaniau sau pasidaryti. wink.gif
Sagė į plaukus iš onikso ir svarovskių. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2011 09 15, 17:10)
Na pasidalinsiu ir aš savo sumanymais, kadangi labai mėgstu kuodelį nešiot, tai sakau gražu jį kažkuo įdomesniu prismeigt.  [/url]

katėsakis, tie smegtukai į plaukus kažkas nerealaus wub.gif , naktį nemiegosiu, kaip noriu tokių blush2.gif sakykit kokiais įrankiais nugalandat galiukus tų vielų, kaip tą vielą paruošiat, kad nesudraskyt plaukų? nes jei nekruopščiai susukus vielutes, arba šiurkštūs smegtukų galiukai, galima išraut su plaukais unsure.gif
Atsakyti
Na susuktą vielą pirmiausia aš su plaktuku gerai pavanoju kad gerai susiplotų, paskui ant šmirgeliuko nusmailinu, su švitriniu dar palyginu ir gerai gerai nupoliruoju, tada galiukas būna švelnus ir lygus. Beje labai ačiū už gražius žodžius smile.gif
Papildyta:
Beje galima dar tą galiuką ir lydmetaliu užpilt, kad jau tikrai tikrai plaukų nerautų, bet man kažkaip pavyksta ir be to.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 03 30, 19:55)
Na susuktą vielą pirmiausia aš su plaktuku gerai pavanoju kad gerai susiplotų, paskui ant šmirgeliuko nusmailinu, su švitriniu dar palyginu ir gerai gerai nupoliruoju, tada galiukas būna švelnus ir lygus. Beje labai ačiū už gražius žodžius smile.gif
Papildyta:
Beje galima dar tą galiuką ir lydmetaliu užpilt, kad jau tikrai tikrai plaukų nerautų, bet man kažkaip pavyksta ir be to.

Katėsakis, su plaktuku idėja thumbup.gif , reiks taip ir padaryti, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
įdedu savo naują darbelį
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katėsakis: 30 kovo 2012 - 19:30
katėsakis, fantastika kaip gražu thumbup.gif , Jūsų taip profesionaliai tie smeigtukai susukti, tiesiog ir prašosi smeigiami į plaukus 4u.gif O kokią vielą naudojate, kiek mm storumo ? ax.gif
Atsakyti
viela tai pagrindinė yra dviejų mm skersmens, o ta plonyte apvyniojimui tai 0,5mm skersmens. Labai norėčiau ir sidabrinius kada padaryt, tik kad savikaina nemaža gautųsi.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 03 30, 19:29)
įdedu savo naują darbelį

Žavingas bigsmile.gif
Atsakyti