Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų aksesuarai

LAbai grazu 4u.gif
O stai mano smile.gif
user posted image
Atsakyti
Čia toks užmanymas buvo, kad siūliukai styrotų? Kažkaip nekruopščiai atrodo.. 4u.gif
Atsakyti
Taip specialiai dariau,man graziau taip atrordo,nes tie lygus krastai ir visiska tobulybe jau vemt vercia. Juk neislindes vienas siuliukas kazkur? O ju daug ir visur. Beje cia darbo ir kruopstumo tikrai daug reikejo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2011 12 02, 08:50)
Taip specialiai dariau,man graziau taip atrordo,nes tie lygus krastai ir visiska tobulybe jau vemt vercia. Juk neislindes vienas siuliukas kazkur? O ju daug ir visur. Beje cia darbo ir kruopstumo tikrai daug reikejo. 4u.gif

man patinka,burbulai, ir ta tvarkinga bertvarke liuks,tie islinde sulai ir yra esme 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Man visų pirma tie siūlai ir patiko. O tik tada įsižiūrėjau kas per darbelis smile.gif Nešiočiau tokį 4u.gif
Atsakyti
As ir nesiosiu,db vestuviny darau pasirodysiu kai baiksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2011 12 07, 14:28)
As ir nesiosiu,db vestuviny darau pasirodysiu kai baiksiu  4u.gif

nekantriai laukiam vestuvinio bigsmile.gif
Atsakyti
Stai ir jis,bet su fotiku as nedraugauju 100kart fotkinau,o vistiek grozio tikro neisgavau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2011 09 15, 16:10)
Na pasidalinsiu ir aš savo sumanymais, kadangi labai mėgstu kuodelį nešiot, tai sakau gražu jį kažkuo įdomesniu prismeigt.  user posted image user posted image  user posted image user posted image

Neraliai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kur rast panasiu segtuku pigiau internetinei parduotuvei atsisiust g.gif
segtukas
Atsakyti
Kristynka*, jei gerai įžiūriu tai čia toks yra:
http://www.veriniams...roducts_id=3759
Atsakyti