Įkraunama...
Įkraunama...

Seven heaven deco

Sveiki smile.gif

papuošalinė "Rasos lašelis" 21x14x8 cm. (užsakymas).

user posted image
Atsakyti
Labai grazus motyvas wub.gif
Atsakyti
rasulka2, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Įspūdinga dėžutė wub.gif
Atsakyti
Labukas, kaip visada, tavo darbai - atgaiva sielai, ne veltui tavo nikas toks ax.gif
Buvau labai maloniai nustebinta ir malonu, kad pavyko sužinoti darbų autorę, kadangi šį ir dar vieną angelą gavau paštu iš vienos moters, kurį ji padovanojo "Vilites Angelų" akcijai. Taigi, tavo darbai neša Viltį ir tikėjimą sunkiai sergantiems žmonėms ax.gif Ir puikiai žinau, kad šis angelas atnešė beveik stebuklą jo savininkei thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Radvileee, dėkoju 4u.gif

QUOTE(Jennifer @ 2012 02 09, 10:53)

Ačiū, kad parašei, kaip gera girdėti tokius žodžius wub.gif taip šilta širdyje wub.gif norėčiau, kad pasaulyje niekas nesirgtų...
Dėkojui už suteiktą galimybę prisidėti prie šios prasmingos akcijos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už labai kruopštų darbą 4u.gif wub.gif
Eisiu ryt ryte pirkti arbatos pakeliais, kad vakare galėčiau pavaišinti svečius ir pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
edangra, kaip malonu, kad patiko 4u.gif visada norisi išgirsti užsakovės nuomonę. Ačiū, kad parašėte 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

naujas darbas "Ant pasaulio krašto..." 17.5x15x7.5 cm.

user posted image
Atsakyti
Sveiki, na pagaliau ir aš gavau ilgai lauktą (buvo paklydęs pašte) jūsų kūrinėlį - dėžutę ĮSIKLAUSYK smile.gif Ji nuostabi, ačiū thumbup.gif
http://public.fotki..../siklausyk.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo victory25: 21 vasario 2012 - 22:40
QUOTE(victory25 @ 2012 02 21, 22:36)
Sveiki, na pagaliau ir aš gavau ilgai lauktą (buvo paklydęs pašte) jūsų  kūrinėlį - dėžutę ĮSIKLAUSYK  smile.gif   Ji nuostabi, ačiū thumbup.gif
http://public.fotki..../siklausyk.html

Džiaugiuosi, kad dėžutė "Įsiklausyk" paliko jums įspūdį smile.gif Man labai malonu, kad ši dėžutė rado savo šeimininkę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielonešė: 22 vasario 2012 - 10:49
Man patinka pasirinktos temos, jų vaizdai - labai gražu
Atsakyti