Dėžutė krikšto tėčiui susidėti vyriškus aksesuarus (pvz. laikrodį, žiedą ir t.t) 15x15x6 cm
Arbatinė "Paris" krikšto mamai 17,5x15x7,5 cm.
Dekoruoti daiktai, originalios dovanos Sekmės apibrėžimas: mylėti ir būti mylimam, išsaugoti dvasinę ir fizinę sveikatą, būti pakankamai turtingu, kad galėtum rinktis ir turėti pakankamai laiko, kad galėtum visu tuo džiaugtis. /I. Tobin/
Isties BRAVO abi dezutes . Dideliausias aciu Sielonesei uz originalias ir saunias dovaneles mano dukrytes kriksto teveliams . Ir labai noriu pagirti uz atsakinguma, pareiginguma ir malonu bendravima, nes nuolat jauciau, kad mano uzsakymu ir mano norais labai rupinamasi ir isties labai stengiamasi . Beje, dezute buvo skirta jaunuoliui, kurio pomegis - trankytis su dzipais po purvynus, kemsynus ir ant dezutes butent jo ir jo tecio pirmoji trankymosi masina, taigi dezute ne tik labai daili, bet ir sentimentali .
Oi, kiek pagyrų, net nesitikėjau Didelis ačiū visoms malonu, kad užsukate pasižvalgyti ir paliekate tokias širdžiai mielas žinutes
Ir dėkoju eglaitei2 už tokius žodžius
Dekoruoti daiktai, originalios dovanos Sekmės apibrėžimas: mylėti ir būti mylimam, išsaugoti dvasinę ir fizinę sveikatą, būti pakankamai turtingu, kad galėtum rinktis ir turėti pakankamai laiko, kad galėtum visu tuo džiaugtis. /I. Tobin/