Skirtukai pasakisko grozio, nai nai
Labai grazus jusu darbai, ypac man patiko knygu skirtukai. Sakykite o galima uzsakyti skirtuka su mano pasirinkta nuotrauka. Noriu kolegei padovanoti su spec. (pagal jos darbo pobudi) nuotrauka. ar tai imanoma?
Visi darbai tobuli
L.M.A., jolax, *Radvileee , dėkoju
Parašykite man až, manau, kad galima įgyvendinti jūsų idėją
QUOTE(jolax @ 2013 03 15, 21:20)
Labai grazus jusu darbai, ypac man patiko knygu skirtukai. Sakykite o galima uzsakyti skirtuka su mano pasirinkta nuotrauka. Noriu kolegei padovanoti su spec. (pagal jos darbo pobudi) nuotrauka. ar tai imanoma?
Parašykite man až, manau, kad galima įgyvendinti jūsų idėją
QUOTE(Sielonešė @ 2013 03 15, 10:50)
Sieloneše, šituos knygų skirtukus jau gyriau kitoj temoj. Grįžau dar paveizėt ir dar pagirt.
Neakysiu, kad jie gražūs. Sakyčiau - dvasingi - tinkamesnis žodis. Nežinau, kas ten juose užkoduota, tačiau jie kažkokie ypatingi, rimtai...
Sėkmės tau. Daryk tai ir toliau.
Perfect, darkart ačiū Šiuos motyvus išsirinko pati skirtukų savininkė. Aš stengiuosi parinkti keletą motyvų, o žmogus išsirenka jam mieliausią, daugiausiai sukeliantį emocijų
...Tegul visada užtenka laiko pakelti akis į dangų... išgerti rytinės kavos... nusišypsoti eismo kamščiams... perklausyti bent vieną dainą, kuri atima protą ir grąžina sparnus...
Ši dėžutė - dovana nuo krikšto mamos merginai, kurios gyvenimas nuo mažens glaudžiai susijęs su muzika.
Ši dėžutė - dovana nuo krikšto mamos merginai, kurios gyvenimas nuo mažens glaudžiai susijęs su muzika.
QUOTE(Sielonešė @ 2013 03 18, 12:16)
...Tegul visada užtenka laiko pakelti akis į dangų... išgerti rytinės kavos... nusišypsoti eismo kamščiams... perklausyti bent vieną dainą, kuri atima protą ir grąžina sparnus...
nepakartojama man trūksta zodziu nereali
Nežinau, ką reiks daryt, turbūt apsigyvent tavo temoje... neverta išeit iš čia, nes vėl tenka į ją sugrįžt ir girt girt girt... Kiekvienas darbas vertas didžiausių komplimentų ir kelia patį nuoširdžiausią susižavėjimą
zydrem, L.M.A., nuoširdus AČIŪ
Laba. Puikūs darbai . Bet argi gali būt kitaip, nes jau vien vardas SIELONEŠĖ sako, kad viskas daroma su siela, iš širdies .
Visada malonu čia užsukti ir pasisemti grožio ir ramybės, atgaivinti sielą
Visada malonu čia užsukti ir pasisemti grožio ir ramybės, atgaivinti sielą
rimute7, dėkoju, kad aplankai ir randi laiko parašyti, tokius gražius žodžius