Paskutinioji dezute labai organali
kristianija, ačiū
Paskutinioji superinė - primena man jausmą, kai su vyru prie jūros buvome
Džiuga+, ačiū
Beje, jaunavedžiai gyvena prie jūros, Klaipėdoje. Tikiuosi, kad ši dėžutė, jiems sukelia šiltus prisiminimus: kvepiančius jūra, smėlėtomis kopomis, apgaubtus artumu.
Dėžutė, skirta saugoti nuotraukas.
Beje, jaunavedžiai gyvena prie jūros, Klaipėdoje. Tikiuosi, kad ši dėžutė, jiems sukelia šiltus prisiminimus: kvepiančius jūra, smėlėtomis kopomis, apgaubtus artumu.
Dėžutė, skirta saugoti nuotraukas.
Keli nauji darbai:
padėklas 29x29x6 cm.
Krikštynų rinkinys "Mažasis princas":
Dėžės išmatavimai: 35x24x15 cm.
Rėmelio išmatavimai: 25x20 cm.
Viduje užrašyta citata iš knygos "Mažasis princas".
"Elenos" krikštynų rinkinys:
Daugiau darbų nuotraukų galima rasti čia.
padėklas 29x29x6 cm.
Krikštynų rinkinys "Mažasis princas":
Viduje užrašyta citata iš knygos "Mažasis princas".
"Elenos" krikštynų rinkinys:
Daugiau darbų nuotraukų galima rasti čia.
Sveiki
kol užsakyti darbai džiūna po lakavimo, nufotografavau senai dekoruotą "Gyvybės medį". O atsirado jis pas mane taip:
Prieš pradedant dekoruoti Šeimos medžio drobes, nusprendžiau nudekoruoti nedidelių matmenų pavyzdį, kad klientė galėtų realiai pamatyti, kokios bus drobės spalvos, kaip atrodys iškilus medis ir t.t.
Nudekoruota drobė - pavyzdys man taip patiko, kad nusprendžiau ją įsirėminti. Kadangi rėmas yra gana platus 3 cm., drobę Gyvybės medis nekabinau ant sienos, bet pastačiau ant savo darbo stalo. Kiekvieną kartą žvilgtelėjus į ją, mane apima kažkoks šiltas jausmas.
Drobės išmatavimai: 20x20 cm.
Medis, esantis drobėje - iškilus.
kol užsakyti darbai džiūna po lakavimo, nufotografavau senai dekoruotą "Gyvybės medį". O atsirado jis pas mane taip:
Prieš pradedant dekoruoti Šeimos medžio drobes, nusprendžiau nudekoruoti nedidelių matmenų pavyzdį, kad klientė galėtų realiai pamatyti, kokios bus drobės spalvos, kaip atrodys iškilus medis ir t.t.
Nudekoruota drobė - pavyzdys man taip patiko, kad nusprendžiau ją įsirėminti. Kadangi rėmas yra gana platus 3 cm., drobę Gyvybės medis nekabinau ant sienos, bet pastačiau ant savo darbo stalo. Kiekvieną kartą žvilgtelėjus į ją, mane apima kažkoks šiltas jausmas.
Drobės išmatavimai: 20x20 cm.
Medis, esantis drobėje - iškilus.
Visai netyčia užklydau į Jūsų temukę. Darbeliai nerealūs, šilti, alsuojantys meile ir šiluma. Turbūt gražiausi iš mano matytų dekupažu atliktų darbelių. Kai bus proga - būtinai kreipsiuos į Jus. Sėkmės!!
spinka, labai malonu girdėti
Dar viena krikšto dėžė
Išmatavimai: 32x21x14 cm.
Dar viena krikšto dėžė
Išmatavimai: 32x21x14 cm.
tikrai kad ispildytas noras melyna,zalia ,balta
jusu darbai labai grazus ir išliekantys atmintyje