Brūkšniukas, baltė, ačiū
Sveiki
dėžutės "Vasaros fėja", "Kartą vienoje karalystėje ... " ir "Venecija" - parduotos. Pirkėjų pageidavimu ant dėžučių užrašyti vardai, inicialai.
"Vasaros fėja" iškeliauja pas Smiltę
"Kartą vienoje karalystėje ... " - džiugins Simoną
"Venecija" iškeliauja pas Aldoną
dėžutės "Vasaros fėja", "Kartą vienoje karalystėje ... " ir "Venecija" - parduotos. Pirkėjų pageidavimu ant dėžučių užrašyti vardai, inicialai.
"Vasaros fėja" iškeliauja pas Smiltę
"Kartą vienoje karalystėje ... " - džiugins Simoną
"Venecija" iškeliauja pas Aldoną
Super, grazios dezutes papuos namucius kazkieno
Labai graziai uzrasyti vardai, inicialai man ypac dailus
Labai graziai uzrasyti vardai, inicialai man ypac dailus
Džiuga+, ačiū
Pristatau dėžutę "Aš!"
Išmatavimai: 17.5x17.5x7 cm.
Vidus išklotas dirbtiniu veltiniu - filcu.
Parduodama.
Išmatavimai: 17.5x17.5x7 cm.
Vidus išklotas dirbtiniu veltiniu - filcu.
Parduodama.
Laba diena
užsakymas - pakabos krikšto tėvams. Klientė pati išsirinko servetėlės, kurios manau labai dailiai dera
užsakymas - pakabos krikšto tėvams. Klientė pati išsirinko servetėlės, kurios manau labai dailiai dera
Bet jau darbelių grožis !!!!!!!!!!!!!!!! Kažkas nerealaus. Ir kaip kruopščiai viskas atlikta. Ta 3D daiktadėžė man superinė ir tikrai matosi erdvinis vaizdas.
Patys mieliausi vaikiškos tematikos darbeliai
Patys mieliausi vaikiškos tematikos darbeliai
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 04, 09:28)
Kokia butu kaina siu groziu??
Man šita .....jau kompozicija WAU,WAU,WAU...tikrai GRAŽU
Sveiki
kristal, parašiaus jums až
sobieska, dėkoju turbūt niekas taip gerai nesupranta kiek darbo ir pastangų įdėta, kaip tas kuris irgi dekoruoja. Atrodo viskas labai paprasta, bet iš tikrųjų teko nemažai laiko sugaišti kol sugalvojau kaip fėją "paslėpti" tarp žolių, jau nekalbant apie darbą dekoruojant 3D technika. Bet kai jau minėjau - rezultatas to vertas
kristal, parašiaus jums až
sobieska, dėkoju turbūt niekas taip gerai nesupranta kiek darbo ir pastangų įdėta, kaip tas kuris irgi dekoruoja. Atrodo viskas labai paprasta, bet iš tikrųjų teko nemažai laiko sugaišti kol sugalvojau kaip fėją "paslėpti" tarp žolių, jau nekalbant apie darbą dekoruojant 3D technika. Bet kai jau minėjau - rezultatas to vertas