Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

QUOTE(mumrikas @ 2011 07 27, 10:58)
man margalapio lapai dar grazesni uz ziedus  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal yra suvalkieciu ir norit pasidalinti gėlytėmis? ax.gif blush2.gif az
Atsakyti
o man eme ir iskilo toks klausimas - jediara, kiek tavo gelynui metu., t.y. kiek laiko tu jau puoseleji savo grozybes blush2.gif siaip idomu pasidare per kiek laiko sukaupei tokia ispudinga geliu kolekcija thumbup.gif
Atsakyti
Jediara, nuostabūs pilnavidurio saulakio žiedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 07 28, 20:20)
Jediara, nuostabūs pilnavidurio saulakio žiedai wub.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 28, 13:53)
o man eme ir iskilo toks klausimas - jediara, kiek tavo gelynui metu., t.y. kiek laiko tu jau puoseleji savo grozybes blush2.gif siaip idomu pasidare per kiek laiko sukaupei tokia ispudinga geliu kolekcija thumbup.gif

Dilgėlynus naikinti ir žemes vežti pradėjau 1999 m., po to vėliau keletą metų negyvenau LT , o grįžusi 2007 pradėjau viską iš naujo ax.gif
Atsakyti
Aš ne vienadiene,aš daugiamete ax.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 28, 22:37)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 28, 21:37)

nerealiai gražios wub.gif noriu noriu ir as tokiu grazuoliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 28, 21:29)
Dilgėlynus naikinti ir žemes vežti pradėjau 1999 m., po to vėliau keletą metų negyvenau LT , o grįžusi 2007  pradėjau viską iš naujo ax.gif

aha, vadinasi esi laaaaabai darbsti moteriskaite ir gelems pas tave rojus thumbup.gif galvojau pagal geliu gausybe ir keru dydi jediara atsakys, kad tvarkosi jau minimum penkiasdesimt meteliu atliekamu nuo anuku laiku lotuliukas.gif , o cia pasirodo tik keletas metu doh.gif

nieko, vadinasi turint mylima hobi galima gan greit kalnus nuverst thumbup.gif

linkiu, kad pas tave geles daugintusi kosminiu greiciu, o neturedama kur ju det dalintumeisi tomis grozybemis ir su mumis thumbup.gif Ech, gyventum Vilniuje, tai su karuciu i svecius atvaziuociau karta per savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar pažiurekit albume jediaros rankdarbius(aš ne skundale ir liežuvautoja,tik megeja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 28, 23:58)
nieko, vadinasi turint mylima hobi galima gan greit kalnus nuverst  thumbup.gif

linkiu, kad pas tave geles daugintusi kosminiu greiciu, o neturedama kur ju det dalintumeisi tomis grozybemis ir su mumis  thumbup.gif Ech, gyventum Vilniuje, tai su karuciu i svecius atvaziuociau karta per savaite  lotuliukas.gif

Esu dar gerokai jaunesnė biggrin.gif Ačiū už palinkėjimus 4u.gif , planų daug yra - reikia tik pinigėlių ir laiko blush2.gif
Su valtele Nemunu gali atplaukti biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2011 07 29, 00:05)
Dar pažiurekit albume  jediaros  rankdarbius(aš ne skundale ir liežuvautoja,tik megeja blush2.gif

Ach, Amarrile - kai atvažiuosiu į svečius visus gėlyno kampelius "iššniukštinėsiu" lotuliukas.gif

Pas Jus daug gražiau nei pas mane thumbup.gif , nes kai gėlių daugiau rūšių, laikas jas grupuoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 28 liepos 2011 - 22:56
QUOTE(IngridaB @ 2011 07 23, 21:23)
Netaupiau Amarile,pirkau šiemet,labai jau patiko ant pokelio nuotrauka.Bet gal ir valgomos bus aguonos,nes tokios didelės burbuolės užaugo. g.gif Čia sodyboje tikiuosi narkomanų nebus.nes kažkada kolektyviniame sode auginau,tai kasmet būdavo galvelės nulaužtos "draugų". mirksiukas.gif

Ir as tokiu nusipirkau thumbup.gif
Papildyta:
Va maniske!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARasytee: 29 liepos 2011 - 01:57