Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

QUOTE(IngridaB @ 2011 07 23, 20:34)
user posted image
Pražydo aguonos..........

Mat,ko pasitaupiusi biggrin.gif Jau senai tie geri laikai pas mane praejo unsure.gif O gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 23, 21:20)
Mat,ko pasitaupiusi biggrin.gif  Jau senai tie geri laikai pas mane praejo unsure.gif  O gaila verysad.gif

Netaupiau Amarile,pirkau šiemet,labai jau patiko ant pokelio nuotrauka.Bet gal ir valgomos bus aguonos,nes tokios didelės burbuolės užaugo. g.gif Čia sodyboje tikiuosi narkomanų nebus.nes kažkada kolektyviniame sode auginau,tai kasmet būdavo galvelės nulaužtos "draugų". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 07 23, 19:34)
user posted image
Pražydo aguonos..........

Kokie grazus ziedeliai tu aguonu thumbup.gif zinosim kur begti pasinarkasint ax.gif
Atsakyti
Vis rašinėju, dabar pabandysiu kažką parodyti iš to, ką turiu.

Čia toks slėpingas takelis per gėlyno džiungles.

Deja, labiausiai matosi tik slėpingumas, gi iš gėlių įžiūrėti galima tik ramunės (šiemet persodintos), vilkdalgius ir dar galima įtarti, kad tolumoje ružavuoja flioksas. Ir visiškai negalima įtarti, kad, pavyzdžiui, ramunes praėjus, išsyk dešinėje
štai tokie dalykai dedasi:

Čia 2 metų senumo alpinariumiuko vakarinė puselė. O šiaip jau, tuo takeliu beeinant galima prisižiūrėti dar bent 10 rūšių gėlių/gėlelių. Jei ne daugiau...

Atsakyti
Velai vakare parejus pamačiau,kad po visu lijundru gausiau žydi vienadienes
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Amarile,kokios nematytos pirmos vienadienės. bigsmile.gif blink.gif
Semile,labai gražios ežiuolės,tokios didelės,pas mane,kai turėjau tokios aukštos neužaugdavo. g.gif
Atsakyti
My Webpage

neleidžia įkelti nuotraukų verysad.gif , tai gal bent nuorodą įkels g.gif . Paprastos gėlytės, bet džiugina spalvomis.
Atsakyti
Pilnaviduriais žiedais saulakis ax.gif

user posted image
Atsakyti
grazus saulakis, bet man margalapis is vis superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 26, 22:53)
grazus saulakis, bet man margalapis is vis superinis thumbup.gif

Margalapį puošia ne tik žiedai, bet ir lapai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 26, 23:09)
Margalapį puošia ne tik žiedai, bet ir lapai  smile.gif