Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

QUOTE(Knifofija @ 2011 07 14, 20:25)
Jas reikia kas pora metų atnaujint, nes visai žus.

Gelbėsiu kai nužydės.

Kokių piliarožių nuostabių čia parodėt. Ieškau dabar sėklų visur, rašo, kad liepoje reikia sėt, o kad nėr tų sėklų. g.gif Geltonos išvis nebuvau mačius. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2011 07 14, 20:24)

Kažin, pentiniai gali žydėt dar kartą? Davė man pasisodint porą kerelių, koteliai nupjauti buvo, bet va leidžia naujus. Sakau, gal žydės vėl?

Pas mane vieni rūžavi pentinai žydi du kartus per vasarą.O mėlyni tik vieną kartą. g.gif
Na jau pilnavidurės piliarožės grožis............ wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=veiva,2011 07 14, 23:11]
[quote=Aderaa,2011 07 14, 22:16]

Levisia antrą vasarą pas mane žydėjo labai gražiai.(jau nužydėjus)

O kaip dauginasi levisia?
Koks grozis piliaroziu wub.gif , kitamet butinai reiks uzsiseti ju. O gal ir siais metais dar bandyti g.gif
[/quote]

Kaip dauginasi levisia nežinau čia reik patyrusiu gėlininkiu klaust, gal KNIFOFIJA žino aš pereitą vasarą tokią varganą pirkau tai šiemet sužydėjo buvau apakus, nors esu girdėjus jog jos per žiemą dažnai iššala, bet manoji žiemą atlaikė biggrin.gif
Man atrodo jog piliarožes galima sėti iki rudens paaugs ir kitą met jau žydės.

dar tokią turiu
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2011 07 14, 21:54)

Labi grazios gelytes wub.gif O kokia cia gelyte margais lapeliais, kazkokia ramune? Kur galima tokiu isigyt blush2.gif

rimute7, suuuuuperines piliarozes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 17, 12:47)
Labi grazios gelytes wub.gif  O kokia cia gelyte margais lapeliais, kazkokia ramune? Kur galima tokiu isigyt blush2.gif

Tai saulakis, jei nori - turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 17, 11:56)
Tai saulakis, jei nori - turiu  mirksiukas.gif

nooooooooooooooooriu thumbup.gif ir itariu, kad dar labai labai daug grozybiu turi mirksiukas.gif izengciau i tavo kiema ir zado netekciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 17, 13:49)
nooooooooooooooooriu  thumbup.gif ir itariu, kad dar labai labai daug grozybiu turi mirksiukas.gif  izengciau i tavo kiema ir zado netekciau doh.gif

Ką auginu, gali matyti mano paraše mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 17, 21:13)
Ką auginu, gali matyti mano paraše  mirksiukas.gif

vadinas dabar man reikia poros dienu, kad kvapa atgaut nuo visu grozybiu - zandikaulis atvepo, galva susisuko, geles sapnuojasi doh.gif Vienzo nieko gero tike prisiziurejus blush2.gif

Yra ispudingai ispudingiausiu ziedu - ir niekur nematytu neregetu thumbup.gif O kokie ten bijunai pilnaviduriai sviesus, kad nusprende augint ne lapus, o milziniskus ziedus? Kur tokiu gaut? Cia viena gal is simto gelyciu, kuriu noreciau lotuliukas.gif

Jediara, o is kokio miesto esi?
Atsakyti
na ir grožis pas jus merginos žiedųųųųų wub.gif jungiuosi ir aš, nors gėliadaržį turėsiu gal tik kitais metais, bet renkuosi info, skaitinėjuosi, žiūrinėjuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 17, 21:13)
Ką auginu, gali matyti mano paraše  mirksiukas.gif

Peržiūrėjau tavo gėlytes, ne visas aišku, bet pastebėjau, kad labai daug lelijų virusuotų, rauk greičiau ir degink, nes su laiku visas lelijas užkrės. Mat vienos yra atsparesnės, kitos lepesnės,bet kai užkratas šalia, per keletą metų susirgs visos.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 07 18, 11:20)
Peržiūrėjau tavo gėlytes, ne visas aišku, bet pastebėjau, kad labai daug lelijų virusuotų, rauk greičiau ir degink, nes su laiku visas lelijas užkrės. Mat vienos yra atsparesnės, kitos lepesnės,bet kai užkratas šalia, per keletą metų susirgs visos.

Kaip būtų gaila, bet ne viena jau sunaikinta verysad.gif , tik į jos vietą įsigiju tokią pačią rolleyes.gif , taip pat buvau nusivežusi stiebus pas Vyšniauskus -ne visi pažeisti stiebai buvo virusas, pas juos taip pat tokios pat dėmės , kaip ir sakė , nuo vėlyvų pavasario šalnų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 18, 10:25)
Kaip būtų gaila, bet ne viena jau sunaikinta verysad.gif , tik į jos vietą įsigiju tokią pačią rolleyes.gif , taip pat buvau nusivežusi stiebus pas Vyšniauskus -ne visi pažeisti stiebai buvo virusas, pas juos taip pat tokios pat dėmės , kaip ir sakė , nuo vėlyvų pavasario šalnų rolleyes.gif

Nesamonė, tai virusas. Konsultavausi su mokslininkais. Ir labai daug savo kolekcijos lelijų išmečiau ant laužo. Jei nori duosiu telefonus, galėsi parodyt foto ar žiedus vešt. Turiu draugq genetiką Vilniaus universitete, kuris užsiima lelijom, tai klaidos tikrai negali būti.
Atsakyti