Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

QUOTE(vi_ @ 2012 06 04, 18:52)
Kalvarijų turguje pas vieną-vienintelę moteriškę užmačiau bent man dar iki šiolei neregėtą stambiažiedį plačiavarpį (Platycodon grandiflorus). Gal kas turite tokį ir žinote, ką tai reiškia? Na, kokių trūkumų jis turi, priežiūra ir pan.

pernai vasarą ten pat pirkau jį, galbūt net pas tą pačią moteriškę smile.gif ten yra 2 "taškai", kuriuose lankausi.
Į plotį jis neužima daug vietos, kompaktiškas toks. Bent pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2012 06 05, 08:49)
pernai vasarą ten pat pirkau jį, galbūt net pas tą pačią moteriškę smile.gif ten yra 2 "taškai", kuriuose lankausi.
Į plotį jis neužima daug vietos, kompaktiškas toks. Bent pas mane.

Ačiū už info. Įtariu, kad ir aš tuose 2 taškuose "apsigėliuoju". smile.gif Tiesa, dabar smarkiau apsipirkinėju pas gėlininkus, kurie platina gėles per savo internetinius puslapius.

Atsakyti
Gal patarsit kokios geles megsta pavesi g.gif Turiu kampeli pavesio (visa diena) ir nezinau ka ten galeciau pasodinti. Buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 06 06, 16:08)
Gal patarsit kokios geles megsta pavesi  g.gif Turiu kampeli pavesio (visa diena) ir nezinau ka ten galeciau pasodinti. Buciau dekinga uz patarimus  4u.gif

Tik du puslapius atgal apie tai buvo kalbama cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 06, 12:23)
Tik du puslapius atgal apie tai buvo kalbama cool.gif

Aciu 4u.gif Begu skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 06 06, 15:08)
Gal patarsit kokios geles megsta pavesi  g.gif Turiu kampeli pavesio (visa diena) ir nezinau ka ten galeciau pasodinti. Buciau dekinga uz patarimus  4u.gif

Pavėsių gėlės su paveiksliukais. smile.gif Tik neprisirinkite per daug. Netilps. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 06 06, 20:07)
Pavėsių gėlės su paveiksliukais.

O as kai pamatau ta adresa daugiametes.lt tai vis kazkas uzverda viduje.
Taip nesekmingai man susikloste su tais ju daigais. Du is ju numiro. Ir po viso sio trilerio (kiek buvo skambinta, laisku rasyta su nuotraukom, zadeta grazinti pinigus mugeje, ar pasitinkti kitas ezuoles), siandien po eilinio pazado, kad patys man paskambins, atrodo, kad jau vel pamirso ir dingo su visais pazadais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 06 06, 19:13)
Taip nesekmingai man susikloste su tais ju daigais. Du is ju numiro. Ir po viso sio trilerio (kiek buvo skambinta, laisku rasyta su nuotraukom, zadeta grazinti pinigus mugeje, ar pasitinkti kitas ezuoles), siandien po eilinio pazado, kad patys man paskambins, atrodo, kad jau vel pamirso ir dingo su visais pazadais sad.gif

Gaila, kad taip gavosi. Pažiūrėsim kaip man pavyks. Kitą savaitę jie man pristato 20 rūšių augaliukus. O šiandien jų naujienose dar išvydau tokį va šiloką, ir dabar pagatava dar ir jį nugriebti. Kai paimsiu gėles ir viskas vienaip ar kitaip paaiškės, papasakosiu, kaip pavyko, ir dar 1 labai idomią su jais susijusią istoriją pridėsiu.

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 06 06, 20:43)
Gaila, kad taip gavosi. Pažiūrėsim kaip man pavyks. Kitą savaitę jie man pristato 20 rūšių augaliukus. O šiandien jų naujienose dar išvydau tokį va šiloką, ir dabar pagatava dar ir jį nugriebti. Kai paimsiu gėles ir viskas vienaip ar kitaip paaiškės, papasakosiu, kaip pavyko, ir dar 1 labai idomią su jais susijusią istoriją pridėsiu.

Silokas grazutis, griebkit smile.gif
Na, man niekad taip nera buve anksciau kiek siunciausi is kitur (kad numirtu augalas net nespejus persodinti i dirva). Cia kazkokia ju machinacija. Nes kai skambinau pirma karta, sake ezuoles sius liepos men. kai daigai jau bus paauge tinkamai. Paskui po savaites jau pranesa, kad visi yra ir tuoj atsius g.gif Dar ta mano deze sukomplektuota prastovejo pas juos savaite, kadangi pirma karta ne tuos augalus atsiunte. Tai as manau, kad iki liepos tie geri jau butu praauge ir zydeje, tai ikiso kartu ir tuos du nekondicinius, degtuku dezutes dydzio, kurie ir neistvere keliones.
As jums linkiu kad viskas baigtusi gerai ir visi daigiukai zydetu ir augtu sekmingai smile.gif
Butinai pasidalinkite ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 06 06, 18:13)

Ne vien jums tos problemos ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti